Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NOVO! rojevanje brez bolečin 9.7.2008 19:28:01
|
|
|
|
Šarki
|
V porodnišnico pride mlad, nadvse srečen par. žena je grozno zaskrbljena zaradi poroda in bolečin, pa jo zdravniki pomirijo, da so iznašli napravo, ki bolečine iz mamice prenese na očeta. Seveda se oba strinjata, da poskusita. Zdravnik najprej nastavi napravo na 10 % prenos bolečine. Mamica pravi, da je boljše, oče ne čuti nič. Povečajo procent na 50 %. Mamica se počuti odlično, očka tudi in je presrečen, da lahko na tak enostaven in praktično neboleč način odvzame bolečine svoji ljubi ženkici. Zato se zdravniki odločijo, da naredijo 100 % prenos bolečin. Super - mamica rodi brez bolečin, očka ves srečen tudi brez bolečin ob mamici in svojem novorojenčku hvali zdravnika, da je njihov izum neverjeten. Ko zvečer pride domov najde na pragu ... mrtvega poštarja...
|
|
RE: NOVO! rojevanje brez bolečin 9.7.2008 19:54:14
|
|
|
|
tia12
|
ajoj....brez komentarja,,,
|
|
|
|
RE: NOVO! rojevanje brez bolečin 9.7.2008 19:59:57
|
|
|
|
Laubica
|
|
|
RE: NOVO! rojevanje brez bolečin 9.7.2008 20:14:05
|
|
|
|
Majuska
|
grrrdoooooo
|
|
|
|
RE: NOVO! rojevanje brez bolečin 9.7.2008 20:24:56
|
|
|
|
lukec
|
|
|
RE: NOVO! rojevanje brez bolečin 9.7.2008 20:49:18
|
|
|
|
_ancica_
|
hahahahaha bravo tanchi!!!
|
|
|
|
RE: NOVO! rojevanje brez bolečin 10.7.2008 12:06:08
|
|
|
|
lyra*
|
|
|
RE: NOVO! rojevanje brez bolečin 10.7.2008 19:16:15
|
|
|
|
helloKitty
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?