|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gospa rdeči karton številka 14.javite se mi ...
25.2.2005 15:51:12   
Sulfinija
Gospa če tudi vi sodelujete na tem napšen forumu se mi ajvite kajti na videz ste mi zelo prijazni,in rada bi srčno vedela kako ste vi opravili pri dr.Kovačevi z vapim možem.
Ste doma nekje iz Prekmurj kot jaz sedeli ste poleg mene,ko ste se presedli in oblečeni ste bli v črne hleče,črna bluza in rdeč pulover,zraven vas je sedel vaš mož in imeli ste številko rdečega kartona 14.ambulante A,jaz in moj moćž pa številko 9.

Če tudi vi sodelujete na tem našem forumui vas iz srca prosim,javite se mi kajti rada bi vas podrobneje spoznala vas in vašo zgopdbico.

Lp in če se javite se vam že v naprej najlepše zahvaljujem.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.2.2005 20:46:18   
pika74
Jaz sem pa že misnla, da se išče gospa Franca:hudicek: iz Krvavca :)-:)-:)-:)-:)-:)-. Jaz jo namreč tud iščem8).

Sm mogla prou očala gor dat, pa še enkrat prebrat8).

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2005 12:17:21   
Sulfinija
Pozdravljena Pika!!!

Ne vem kaj naj bi to pomenilo,mi lahko obrazložiš kajti jaz namreč iščem gospo,ki sem jo včeraj ponovno srečaka v ambulanti.Če si to ti se mi javi,če nisi pa obrazloži kaj si stem mislila!

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2005 12:22:12   
pika74
hoj mojca9000 jaz tako nestrpno čakam na M (ki ji včasih rečemo tud Francka:)- ), da sem že čist zmešana. Pa tinkamiška jo je tud do dons ful nestrpno čakala. Obe sva namreč mele laparoskopijo in sej veš, po operaciji je najprej treba dobit M, pol pa počas akcija :sloncek::sloncek: in potem :modri::duda::roza:. Pa sm misnla, da jo ti tud čakaš.

Sam to je blo. Drgač pa upam, da se ti javi tista gospa z rdečim kartonom :miska:.

Lp
Pika74
:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2005 12:26:08   
Pia73
pika74 a ne bi ti drugič raje bolj razumljivo napisala,... :)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2005 12:36:57   
Sulfinija
Pika!!!!!!!

Joj danes je 25.dan ciklusa tudi jaz jo nestrpno čakam,kot še nikoli do sedaj saj me potem,ko dobim :hudicek: čaka klic v ambulanto in prvič inseminacija za mojo :duda:.
DRŽI PESTI DA BI JO HITRO DOBILA TOLE :hudicek: IN DA BI V PRVIČ RATALO ZA NAJINO :duda:.

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2005 12:38:16   
pika74
E mojca9000 se mi je zdel, da jo ti tud čakaš.

Meni že debela 2 tedna zamuja. Držim pesti:miska::miska:, da tudi tebe čimprej obišče in da zagledaš težko pričakovane :modri::duda::roza:.

Lp
Pika74
:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?