|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaka v hlačke
9.7.2008 8:58:07   
maja1488
Hčerka že 2 meseca lula v školjko. Ko jo tišči pove in lahko počaka tudi do 10 minut, če smo ravno v avtu. 3 tedne je brez pleničke tudi ponoči in ušlo ji je samo enkrat. Kaka pa še vedno v hlačke user posted image
Vsega 3x mi je ratalo, da sem videla ko se je napenjala in sem jo takoj odnesla na školjko. Tudi ko se pokaka, ji pokažem in povem, da je treba to delat v školjko. Potem ji pokažem, ko vržem drekec noter in ga skupaj potegneva. Ve, da se kaka tja noter, ker vedno govori, da je treba tja kakat.

A so vaši hkrati nehali lulat in kakat v pleničko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaka v hlačke
9.7.2008 9:07:13   
puncica
kolk je sploh stara?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2008 9:46:52   
maja1488
Pozabla napisat user posted image   22 mesecev ima

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2008 10:46:53   
frutka_
Naš je imel celo leto težave s tem. Lulal je v stranišče od 2.l in šele pri 3-eh je začel na wc tudi kakat. Smo imeli kar težave z odvajanjem od blata. Morda jo je wc-ja strah. Si poskusila s kahlo?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2008 11:10:15   
maja1488
Oboje ima in si ponavadi sama izbere kje bo lulala. Kahla je bolj za afnanje, ker ji je všeč zlivat potem lulo v školjko (in vse okrog). Tudi 20 minut preden se pokaka pravi da bi šla lulat, pa jo dam pa ni nič in hoče dol. Pol jo dan še ene 3x, ker hoče kao lulat pa ni nič. In pol se skrije v hiško in se noter pokaka.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2008 11:48:13   
kofetek2010
Naša 2,5 letnica je nekje od aprila čez dan brez plenice in 10 dni čez noč. Kadar pa jo kakat ji moram dat gor plenico - ni variante, da bi šla na kahlo ali školjko sračkat.
Hvala bogu se ne pokaka v hlačke.

Bo že, se ne sekiram.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2008 12:42:24   
lenika
Naš dvoletnik pa za kakanje lepo pove in gre na kahlo, lula pa še vedno v plenice.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 13:09:35   
rainbow
Po moje je super, da za lulanje nima plenice, glede na njeno starost. To glede kakanja se zna še vlečt; kaj pa če bi ji ponudila plenico za kakanje, vsaj jaz sem bolj komot, in mi ni skozi kakanih hlač za prat (imamo občasne težave s (ne)kakanjem pri naši 3+letnici), vsaj dokler ne bi bilo napredka.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2008 8:14:14   
maja1488
Ma hlačke mi niso problem za prat, ker itak bolj trbo pokaka, pa gre lepo dol user posted image . Je pa včeraj rekla, da jo lulat in se je neki zvijala, pol pa se je na školjki pokakala. Nič lulala. No, mogoče pa bo ratalo.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?