Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 14:00:02
|
|
|
|
dory
|
Jah za puncke kar hoces...ful veliko in ful lustno...dobim prec luste :) Za fantke ziv poden...zato se rajs odpeljem v avstrijo :(
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 14:02:04
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
se strinjam s tejo za fante nič pametno za punčke pa velik;)
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 14:05:12
|
|
|
|
NATAŠA11
|
Aja, sem pozabila napisati, da potrebujem oblekice za fantke. Imam namreč dva korenjaka, ki zelo hitro rasteta ( mož pa dobiva ošpice, ker ve da temu sledi šoping:bravo::bravo:)!
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 14:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
za fantke je pa res vse skupaj en shit, sem zadnjič iskala nekaj za enega fantka, pa nisem imela problema kupit, ker izmed vsega je bila samo 1 stvar luštna...za punčke kar dosti....čeprav se stvari kar ponavljajo...sem šla včeraj še v Adesso (pod Emporiumom) pa se tudi najde kaj lepega in je tudi poceni...je pa malo drugače, da nimaš ravno občutka, da je vse isto...
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 14:09:56
|
|
|
|
lin
|
Sem bla v soboto.Na oddelku do 1 leta je kr neki robe,samo spomladansko poletno še nič,no mogoče kakšna majča kr.rokav
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 14:10:34
|
|
|
|
lin
|
Aja mi mamo pupo tako da smo gledali samo to!
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 14:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-O Lin, ne bo držalo!!! Imajo na oddelku od 50-86 celo polico KOPALK za najmlajše damice!!!:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 14:59:34
|
|
|
|
piščanc
|
no jaz sem pa ravno hotla it za fantiča malo v šoping v H&M (me že prsti srbijo), zdaj bom pa raje malo počakala
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 17:09:25
|
|
|
|
lin
|
Joj sori miša99 maš prav tako na htro sem pisala sej sem jaznaši tudi kupila kakšen kos 86.
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 17:12:28
|
|
|
|
lin
|
Miša99,kopalk pa nisem iskala ker jih nerabimo ker sem jih kupila v Mothercare. Mislila sem poletnih hlačk pa majčk...
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 21:14:15
|
|
|
|
lorelei
|
Ojla! Jaz sem bila včeraj, kupovala sem za dva fantka in sem kar precej zapravila. Do št. 80 še nekaj imajo - predvsem platnene hlače, pa tanke majčke, od 80 naprej pa živa žalost. Iskala sem trenerko št. 98, pa so vse spodaj stisnjene z elastiko - pa še fuul malo izbire. Imajo pa kar nekaj kavbojk in akcijo, da če vzameš dva para, dobiš 2500 sit popusta. Ampak druge izbire pa ni nič.
|
|
|
|
Ponudba v H&M v Ljubljani 25.2.2005 21:45:18
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz sem bila danes, iskala sem št 80.... pa bila čisto razočarana, ker je vse roza.... al pa beš..... to sta barvi, ki ju ne prenesem, tako da sem več al manj pokupila pri fantkih kar ni čisto samo fantovsko in sem kar nekaj našla. Se mi zdi, da je težko rečt za punčke je ful, ker ma vsak drugač okus... jaz bi fantka dosti lažje oblekla.... majo ful lepe majčke pa hlače....
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......