Serendipity
|
Direktorski Novopečeni šef oddelka je ponosno sedel za svojo pisalno mizo. Ko je vstopil prvi obiskovalec, je pograbil telefonsko slušalko in rekel: "Ja, gospod direktor, res je bil lep večer pri vas. To bi morala še kdaj ponoviti. Ja, ja, direktor, tudi vam, enako, hvala! Se vidiva!"" Ko je odložil slušalko, se je obrnil k obiskovalcu. "Želite?" "Prišel sem vam priklopit telefon!" Koliko je ura? Policaj vpraša kolega.. -Koliko je ura? -Deset in deset. -Ne me ****? Reci dvajset! Lačen Na hišna vrata potrka berač in reče precej debelušni gospodinji, ki mu je odprla vrata: "Lačen sem! Že cel teden nisem jedel!" ji je potožil. "O, srečnež!" je vzkliknila gospodinja. "Ko bi le tudi jaz imela tako močno voljo!" O poroki Žena (histerično): "Bolje bi bilo, če bi se poročila s hudičem !!!" Mož (totalno cool): "Draga, poroke med sorodniki so prepovedane." Sadisti, mazohisti, nekrofili... Sedijo sadist, mazohist, serijski morilec, nekrofil, zoofil in piroman na klopci in se dolgočasijo do onemoglosti, ko se zoofil spomni in predlaga: Ulovimo eno mačko! Sadist doda: Ulovimo eno macko in jo mučimo! Serijski morilec: Ulovimo eno mačko, jo mučimo in ubijmo! Nekrofil: Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo in nategnemo! Piroman: Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo, nategnimo in zažgimo! Vsi pogledajo mazohista in pričakujejo, kaj bo dodal. Ta dvigne pogled in reče: Mijav Samomor Blondinka in rjavolaska gledata poročila ob 18h. Novinarka je govorila o moškem, ki se je pripravljal da bo skočil z mosta in naredil samomor. Rjavolaska se obrne k blondinki in reče: ''Stavim 5 tisoč da bo skočil!'' Blondinka odvrne: ''Ok velja!'' Gledata naprej moški skoči z mosta in blondinka da rjavolaski pet tisoč. '' Ne morem sprejeti tega denarja'' pravi rjavolaska. ''gledala sem že poročila ob 17h in sem vedela da bo moški skočil.'' '' Ne ne! moraš vzeti. Tudi jaz sem gledala poročila ob 17h, ampak si nisem mislila da bo skočil še enkrat." STEVARDESA Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.
|