|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   če ni možnosti interneta.
8.7.2008 7:46:54   
Anonimen
V prihodnosti se bova selila v hišo, v kateri ne moreva dobiti telefona in interneta, ker so telkomovi priključki že vsi polni - tako so mi razložili. Kabelske tudi ni.

Je še kakšna druga možnost interneta in TV-ja? Pa da dobro dela?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: če ni možnosti interneta.
8.7.2008 7:53:58   
Šarki
ja zdej mata mobitel in simobil ka ok ponudbo brezžičnega interneta. sam je čisto odvisno koliko je signala...  aja, sej res, moj je vedu eno varijanto na ene antene, sam je tudi odvisno kako blizu je oddajnik, ga bom vprašala pa ti sporočim..

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2008 12:12:46   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: biba12
V prihodnosti se bova selila v hišo, v kateri ne moreva dobiti telefona in interneta, ker so telkomovi priključki že vsi polni - tako so mi razložili. Kabelske tudi ni.
Je še kakšna druga možnost interneta in TV-ja? Pa da dobro dela?

Iz izkušenj moje sosede ti lahko povem, da je vse možno. Imela je novogradnjo in vsi priključki so bili polni. In je težila težila težila in dobila telefon in internet. To da ti rečejo, da so vsi priključki že polni ne more bit res - vedno imajo vsaj 5 priključkov še prostih za rezervo oz. za morebitne novogradnje. Sedaj pa samo piši pritožbo na pritožbo in boš dobila user posted image

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 12:32:49   
Anonimen
Pritožbo bom težko napisala, ker niti nisem dobila odgovora od njih. Vlogo sem poslala že 14.2., pa me do danes niti enkrat niso poklicali. Jaz sem potem klicala in se pregovarjala, da so mi sploh povedali, zakaj noben ne pride pogledat. Ker jih tud to ni bilo.

Banda telekomska.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2008 12:34:02   
Anonimen
aja, drugače pa tisto, da imajo še zihr kak priključek frej ravno ne verjamem, ker so pred kratkim odprli eno firmo skoraj zraven naju in tud oni niso dobili interneta ne telefona. Pa so vsi pritiskali na Telekom - od občine naprej.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2008 12:41:29   
Naja31
Pa saj telekom ni več edini ponudnik.
Kaj pa t-2, pa amis, pa triera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2008 13:13:18   
Naja30
Mi smo imeli isto situacijo. Čeprav sva težila in letala vsak teden na telekom, se ni dalo nič naredit. V glavnem, pol sva jih odjavila in šla na t2. Telekom je tudi najdražji. T2 pa pokličeš in pridejo v parih dnevih in imaš vse, kar želiš za ugodno ceno.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2008 13:27:16   
Anonimen
t-2 baje ne lovi tako daleč.

Amis je pa tudi preko telefona, a ni?? user posted image   Sem pravkar klicala na Amis in je rekla, da je vseeno potrebna odobritev Telekoma in njihov priključek.user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 8.7.2008 13:33:32 >

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2008 13:35:16   
Šarki
mi smo imel tudi probleme s priključki. smo samo telekomovega lahko dobiluser posted image  iz amisa so nam rekl da nej gremo podpise zbirat od hiše do hiše, pol bojo pa prklopl še našo vas, če jih bo dost podpisaluser posted image

wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2008 13:36:24   
Šarki
ja, za tistega drugega brezžočnega - je možnost samo če si iz kranja iz planine, pride pa baje full ceneje kot navaden...

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2008 14:43:05   
maja1488
Če ti mobitel normalno lovi, si lahko vzameš ta paket pri mobitelu ali simobilu. Moja mami ga ima, ker je ful terenska in je zelo zadovoljna.
Midva sva imela probleme s televizijo, ker sva predaleč od centrale in sva vzela Total TV. Zaenkrat smo zadovoljni.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.7.2008 15:20:06   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

aja, drugače pa tisto, da imajo še zihr kak priključek frej ravno ne verjamem, ker so pred kratkim odprli eno firmo skoraj zraven naju in tud oni niso dobili interneta ne telefona. Pa so vsi pritiskali na Telekom - od občine naprej.. user posted image

Verjem da imajo ... Še marsikaj drugega imajo, pa ti nočejo dat. Banda user posted image .
Pri nas je bilo isto, da ni več priključkov - 3 leta smo pošiljal prošnje in vedno isti odgovor. Najprej si kao mogu met ISDN da si lahko dobil ADSL, potem kasneje ti ni bilo treba imeti ISDNja ... čez dva meseca spet drugače ...  In potem ta soseda dobi in mi popenimo. No in potli smo ga še mi dobil ... Ma sj itak da nismo na Telekomu ostali, šli smo drugam.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2008 17:07:05   
tanjusi
ja bi človek kar znorel.Nekaj let sem kar naprej težila na razno razne naslove, telekom, amis, tuš telekom... za adsl in nikoli nikjer možno(kar pokličte šeuser posted image -večni odgovor) no in pol sem res že kar iz navade vsake tolko mal zagnjavla.Enkrat pa presenečenje.Iz tuš telekoma me sami pokličejo mojo tel. so menda meli že vsi .In stvar je kar naenkrat bila izvedljiva.In zdaj sem menda edina daleč naokoli ki imam adsl , ker za druge je še vedno neizvedljiv. Je pa en problem če je kaka napaka se tuš telekom in telekom nikakor ne moreta zmenit kdo je odgovoren in kdo bo stvar popravil.Tako da želim ti veliko vztrajnosti in potrpljenjapa tudi mal tečnobeuser posted image saj jo boš potrebovala če boš hotela imet adsl.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2008 22:45:48   
blustar
Pri moji mami je bilo isto - spraševala pri različnih ponudnikih, pa nihče ni imel kapacitet (ni bil problem, da ADSL tam ne bil možen, so ga sosedje imeli, samo kao centrala ni imela dovolj kapacitet). Pa je vzela Mobitelov podatkovni paket in je zdaj čist zadovoljna. Ja, je pa res dober UMTS signal tam. Pa zdaj imajo tudi neomejene pakete - za 29 eur mesečno.Poglej si malo na www

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.7.2008 11:29:51   
martita
Tudi pri nas ni bilo mogoče dobiti internetnega priključka. Ne pri Telekomu , ne drugje. Zato sva se odločila za brezžični, Mobitelov internet in je super. Doma sicer ne loviva UTMS signala, a je tudi EDGE signal čisto dovolj za navadno srfanje.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.7.2008 12:26:57   
Nixxon
Oj sotrpinka! user posted image

Sem sam v podobni situaciji. No, najbrž bi že mel internet, pa se zaenkrat izogibam 100+let stare analogne tehnologije telefonov, ker mi je brezvezna, samo bolj ko razmišljam, bolj vidim da če bom hotel internet bom rabil tudi navaden telefon. Kot je že en(-a) uporabnik/-ca rekel/-la: Banda telekomovska.

Se že dolgo nisem tu prijavil, ampak v zadnjem času sem pretestiral tako Mobitel Instant Internet, kot tudi Simobilov Unlimited paket, pa o nobenem nisi dobila še kakšne pametne informacije, pa sem se odločil, da delim izkušnje. Oba ponudnika imata opcijo brezplačni test. Rekel sem da v kolikor mi vsaj eden od njih zagotovi hitrost prenosa kot jo ima npr. SiOLov 1mbit paket, ga vzamem.

Pri simobilu sem se prijavil na eni njihovih info-točk (jaz sem se v Supernovi) in čakal da so dobili modeme. Dobili so jih končno po cca 2 mesecih čakanja user posted image . Dobiš zadevo na dom za cca 5 dni brezplačno, če jo obdržiš dlje, velja kot da si jo vzel in dobiš na dom čez en mesec položnico. Namestitev je enostavna, vtakneš v USB port na računalniku in čakaš da se vse samo inštalira (v kolikor imaš gor vsaj Windows XP ali Visto). Rezultat: Tam kjer sem jaz doma je na volj samo GPRS omrežje, o kakem UMTS ali HSDPA lahko samo sanjam. Kot rezultat je tudi poraaaaazna počasnost, za update antivirusnega, katerega ADSL opravi v največ minut, je rabil debele pol ure (najprej se niti ni hotel, tako da sem še virus fasal gor), uporaba forumov je bila boleče opravilo. Razočaran zadevo vrnem. user posted image

Pri Mobitelu ti dajo v test njihovo enoto, na voljo imaš 2 dni (probaj se zmenit za čez vikend), nato jo vrneš. Pokličeš po telefonu in te dajo na čakalno listo. Prvič me pozabljivci niso zapisali notri, tako da sem klical še čez 2 tedna, nato je bila zadeva v parih dneh na voljo (že prej mi je dal kolega to zadevo an test in rezultati so bili zelo podobni kot pri Simobilu). Rezutat: Pri meni doma je samo GPRS ali EDGE omrežje, oboje podobno porazno kot Simobil. Edino na balkonu mi švoh vleče UMTS signal, kateri bi že bil dovolj za eno spodobno hitrost, vendar ne mislim računalnika imet na balkonu. Tudi to zadevo sem vrnil, saj ni praktično uporabna.

Baje se da signal drastično izboljšati z zunanjimi antenami za mobitel, o čemer malo razmišljam. Da bi dal to anteno na balkon in če zadovoljivo vleče, magari vzamem Mobitel Instant unlimited paket. Ne bo idealno, a bolje kot nič. Po drugi strani se mi pa zdi da bi bilo bolje, če že vlečem kable, da nabavim navaden telefon in ADSL, zadevo bo hitrejša, vmes lahko dam še wireless router in imam po celi hiši brezžičen internet.

Ne vem, najprej se pozanimam za cene eksternih mobitel anten, probam kakšno dobit domov na test, nato pa se odločim kaj bom raje.

Toliko zaenkrat. user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.7.2008 12:28:19   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Tudi pri nas ni bilo mogoče dobiti internetnega priključka. Ne pri Telekomu , ne drugje. Zato sva se odločila za brezžični, Mobitelov internet in je super. Doma sicer ne loviva UTMS signala, a je tudi EDGE signal čisto dovolj za navadno srfanje.

Se ti zdi? user posted image

Sem imel srednje dober EDGE signal, pa zadeva niti slučajno ni bila primerljiva z ADSLom. Ali pa sem sam navajen česa več.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.7.2008 0:02:51   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

IZVIRNO SPOROČILO: martita

Se ti zdi? user posted image

Sem imel srednje dober EDGE signal, pa zadeva niti slučajno ni bila primerljiva z ADSLom. Ali pa sem sam navajen česa več.

Seveda zadeva ne deluje tako kot sredi LJ, a če nimaš na voljo nič drugega je tudi EDGE signal več kot dobrodošel. Še enkrat povdarjam, za navadno srfanje oz. bi rekla za nezahtevnega uporabnika. To pomeni, da ne vlečem dol kakih filmčkov/muzike. In še to te bo presenetilo...čez mesec pridem s paketom za 1 giga prav lepo skozi. user posted image Pri nas se je Mobitelov odrezal precej bolje od Simobilovega.  Pa super je, ker kamorkoli grem, gre internet z mano. Če ne dobim kake odprte točke se enostavno priklopim in je. V mestih je ponavadi HSDPA in dela brzinsko. Novembra se vračam v službo in bom nadoknadila zamujeno...user posted image ...če bo čas, seveda.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?