Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: reklama za Tuš - Marles hišo 9.7.2008 20:24:24
|
|
|
|
maja979
|
to pa tud mene zanima
|
|
RE: reklama za Tuš - Marles hišo 16.7.2008 20:03:04
|
|
|
|
Sturm
|
Sem se isto spraševal tudi jaz, iskal vse možne linke našel tudi tole, upal sem, da je vsaj reklama kje, da bi jo lahko poslušal in prepoznal vse možne fraze kot ponavadi počnem ampak zaman, potem sem pa poslal email na [email]tus-klub@tus.si[/email], ali se da zvedeti in sem bil presenečen, da sem dobil odgovor, ker sem pričakoval nič ali kaj za vraga mi ni jasno :) Pa ker razumem kako je, če ti je pesem všeč in ne najdeš pa vam pomagam ;) , pesem je: Loney, Dear - Saturday Waits Link tudi za youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Ohhqm0igbXE
|
|
|
|
RE: reklama za Tuš - Marles hišo 16.7.2008 21:16:28
|
|
|
|
katjes
|
Ejjjjj, hvala ti za tole sporočilo. Me še vedno tale reklama vleče samo zaradi muzike!
|
|
RE: reklama za Tuš - Marles hišo 16.7.2008 21:34:17
|
|
|
|
katjes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjes Ejjjjj, hvala ti za tole sporočilo. Me še vedno tale reklama vleče samo zaradi muzike! Če bi pa hišo dobila, potem bi pa itak bila total fenica Tuša!
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?