Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: enodnevni kopalni izlet 7.7.2008 17:05:23
|
|
|
|
blak
|
Umag-Katoro
|
|
|
|
RE: enodnevni kopalni izlet 7.7.2008 17:58:36
|
|
|
|
M1987
|
Jaz vem samo za kopalni vlak - Koper. Peš od postaje do obale je ene 20 min, imaš tudi taxi tam ali pa te kdo zapelje, kot so mene in mojga fanta. Res so prijazni dol Primorci zakon Am je pa tko da je senčka in sonček. Je ful družin z malimi otroki. Meni je bilo všeč
|
|
RE: enodnevni kopalni izlet 7.7.2008 18:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se zapeljem do Rabca, samo ne vem, ce ti to ni predalec.
|
|
|
|
RE: enodnevni kopalni izlet 7.7.2008 19:22:01
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak Umag-Katoro
|
|
|
|
RE: enodnevni kopalni izlet 8.7.2008 17:01:14
|
|
|
|
* Mateja *
|
Mi gremo v Iatlijo v Sistjan al pa Majfalkon, drgač pa Umag v Punto, Savudrijo tam po vasicah Zambratija, bašanija se lahko vstavite! In to je vse blizu!!
|
|
|
|
RE: enodnevni kopalni izlet 8.7.2008 21:00:17
|
|
|
|
staši
|
Na drugi strani istre (Opatija) je zakon Medveja in Muščeniška Draga ,kamenčki in hladna voda ZAKON!Cirka eno uro vožnje iz Kozine.
|
|
|
|
RE: enodnevni kopalni izlet 11.7.2008 20:52:01
|
|
|
|
2.2.
|
Kaj pa okrog Crikvenice, kje bi bilo dovolj sence za otroka? Za dramelj vem kako je sam ni sence, bi pa šli nekam za en dan na morje. istra nam je pa predaleč.
|
|
|
|
RE: enodnevni kopalni izlet 15.7.2008 10:04:23
|
|
|
|
kozolc
|
zdej pač bom rekel, da vseeno pejt v slovenijo, čeprav vem da je v Umagu lepše ;) simonov zaliv. za en dan lih fajn
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?