|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se dogaja
7.7.2008 16:36:38   
Anonimen
Zdravo,

rabila bi pomoč.

Z možekom sva poročena 4,5 leta pa so zadnje leto igrice user posted image  bolj tako tako ....
Nekako 3x do 4 na mesec. ( z njegove strani) Jaz pa moram priznati da resnično rabim ter pogrešam vse to.

Pred 6 meseci pa smo se še odločili za drugi naraščaj in sedaj sem ugotovila da sva sicer omejila na dneve O v mesecu pa, še to se mi zdi
da je problem...

Resnično si oba želiva še enega user posted image .

Pa moj mož ima težave v službi ( reorganizacija delovnega mesta ter celotnega oddelka) pa se boji še za služno in enostavno ni  in ne more bit sproščen.

Jaz sem na klomifenu in mi je resnično brez veze, te tablete jemat ko pa potem noče.

Sva se včeraj pogovorila, pa je reku, da ni nič z narobe z mano, pa da ga skrbi vse. Od financ pa do službe pa.....
Zdej mu  je pa še tok bolj gadno, ko mu  nazadnje ko sva user posted image  ni in ni hotelo p....

Pa je reku da je bil še tok bolj obremenjen kot češ ( zdej mi pa še to ne rata). Pol je pa začel še mal v skrajnost pretiravat pa je reku " zdej me bo pa vse skupaj še zakona stalo"

Res da se čisto preveč sekira za vse, pa vse ga preveč skrbi.

Pa res ne vem kaj naj naredim...

da mu pomagam prebrodit to vse skupaj, pa da spet prebudim slo v njem

user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj se dogaja
7.7.2008 16:50:33   
Anonimen
Pozdravljena,
Bom kar anonimna.Tudi jaz imam problem z ,mojim glede sexa.
Ne pogreša ga 1x na mesec mu je dovolj,jaz pa rabim veliko več.
Tudi jaz sm bila na klomifenu 4 mesece pa sexala zelo poredko.
Če bi povedala to zdravniku se bi za glavo prijel.
Z mojim se ne da pogovorit,tko,da razmišljam že o tem,da ga zapustim,ker se ob njem zaradi tega ne počutim srečno.
Tudi midva si želiva obauser posted image ,sama jaz ne morem sodelovati.
Če ima tvoj težave v službi,je možno,da vse to vpliva na njegovo spolno moć.
Pogovor pogovor,če se da z njim pogovarjat ti bo ratalo.
Še dobro,da se tvoj zaveda,da ga to lahko stane zakona.
Želim ti,da uspešno rešita problem.
lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2008 16:53:11   
Anonimen
Hvala,

sej ne vem sploh o čem bi se še pogovarjala z njim v zvezi s to debato, ko pa se mi zdi da se pol še tok bolj obremenjuje , če drezava v to temo in je še slabše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2008 17:01:58   
mika
Res da se čisto preveč sekira za vse, pa vse ga preveč skrbi.

Moj je tudi bil tak, da ga je za vse skrbelo. za vse je potreboval plan v detajle.
Večkrat ga je zagrabilo če bo zmogel, ampak sem ga vedno pomirila.

Že lep čas ne paničari, ker ve da, ko bo prišel domov, bo dobil odgovoreuser posted image .

Anonimna, pogovarjaj se z njim o težavah v službi. Daj mu vedet, kaj ti je v življenju pomembno, naj on tebi pove, kar je njemu in če tega ne bosta imela, je vse drugo (npr. dobra služba, plača) zastonj, če v tem ne znata uživat.

Vse dobro ti želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2008 17:07:13   
FLASK_A
Prva anonimna...
Glede na to, da se tvoj user posted image sekira zaradi situacije, v katero je pahnjen (služba, finance), se bere, da je dober in razumevajoč človek. Zaupa ti, kaj ga teži in verjemi, da si lahko srečna, da ni tiho o svojih problemih (čeprav se zdijo morda nekomu mali, njemu res lahko okupirajo celo glavo).
Daj mu vso svojo podporo, naj čuti, da se z njim za njegovo službo in status boriš tudi ti. Bodita tim in prebrodita to njegovo (sedaj vajino) krizo. Pozabita na user posted image za nekaj časa, spolnost naj nastane iz želje, ne iz nuje zaradi dogovora, da zdej bo pa otroček. Se bo tvoj še bolj sekiral, če ne bo še tu nič. Morda pa bosta tudi na ta način zanosila, čisto sproščeno... Naj ne čuti pritiska tudi doma, pomoje ga ima že v službi dovolj. Če pa ti sexa res fuuuul manjka, se pa pomenita na tak izi način, s siljenjem itak ne bosta ničesar dosegla.
Boš videla, kmalu se bo razjasnilo vse skup. Srečnouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2008 7:43:05   
Anonimen
Tudi jaz bom kar anonimna. Niti ne vem kako naj ti svetujem, ker se podobno dogaja pri nas. Res, da pri nas pride do sexa cca 2x na teden, ampak vseeno. Jaz bi pa rada včasih tudi samo se cartala ob njemu in se stiskala, pa mu ni do tega. Pa poleg vsega imam zdej še vstavljeno mireno, pa skoz ene izcedke (kar ga seveda ne moti) in se sprašujem, al to sploh rabim.
Mogoče mi zato skoz v misli prihaja moški, ki sem ga spoznala predkratkim.
Včasih so bile ženske tiste, ki so se izgovarjale, da ne morejo, pa da so utrujene, pa jih je kao glava bolela. Zdej pa ugotavljam, da se je situacija obrnila. Moški so tisti, ki jim enostavno ni več do ljubljenja.
No, da ne bomo samo moške kritizirale. Mislim pa, da pogovor zelo pomaga. Tudi nama je. Ko se pogovoriva, je nekaj časa čist vredu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2008 9:00:49   
Anonimen
Pa še res je ....

To je kriva vera...

Kjerkoli gledaš : filme, pare , pogovori, zgodbe....

Povsod so ženske tiste, ki ne morejo, so preutrujene, jih boli glava....

V resničnem življenju pa vsaj nekateri ravno obratno in pol se sprašujem kaj je mislu s prvo frazo ko sva se spoznala : Te bom že "naštimu" tko kot mi bo pasal user posted image user posted image

Pa se res vse spremeni sem mislila da sem dobila tigra v postelji.

Pa še to je :
na začetku so vsi sladki, crkljali bi se 100% lahko skoz, pa lubčkal, pa ....
Po parih letih pa rečeš : Lubi a mi daš lubo... pa ti jo da.  Pa nadaljuješ : Lubi dej mi še eno lubo... in odgovor .. Pa sej sem ti jo ravno dal ( ja full dobr jest sem ti tud že včeri kosilo skuhala pa hlače oprala, pa tv si tud že včeri gledal user posted image ) No ja  dobr da lahko kle malo pojamramo

Pa še to je problem ko mi že najmanjši kompliment drugega moškega da metuljčke v trebuhu, ki pa jih tako močno pogrešam.
( Ne me napačno razumet, varanje zame ni možnost in je nekaj najhujšega kar se lahko nekomu zgodi)
Sem se odločila da bomo res malo na izi z delanjem user posted image , pa klomifen bomo tudi dali malo na stran da se naš user posted image (možek) malo pomiri.

Kako pa vi preživljate dneve in leta brez začetnih metuljčkov v trebuhu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2008 11:40:28   
Anonimen
Ja pa še res je.
Na začetku so vsi tako sladki, kasneje pa...kot, da mu je vseeno, saj te je dobil za svojo.
Sam, ko lahko hitro pride kaj vmes. In res je. Da ti po dolgem času prav paše, da ti kdo da lepo besedo, ti reče, da si fejst, pa da imaš dobro frizurco. Včasih me kar zaščemi v trebuhu, ko mi to kdo reče. Ko bi še moj doma opazil, da sem še vedno lušna, fejst,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2008 14:15:36   
FLASK_A
( ja full dobr jest sem ti tud že včeri kosilo skuhala pa hlače oprala, pa tv si tud že včeri gledal )

Evo, jaz mu kar to rečem, če mi kej takega poveuser posted image user posted image user posted image

Brez metuljčkov v trebuhu... Hm... Jaz jih še vedno imam, čeprav po osmih letihuser posted image . Sem to ugotovila ravno danes zjutrajuser posted image

Pomoje je glavno, da sta odkrita en do drugega na vseh področjih, pa da se razumeta in podpirata.

Ok, midva imava ful slabih dni, ampak zaradi teh zgoraj naštetih stvari se pa vedno najdeva in furava naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2008 14:19:59   
ronja
1. anonimna, ne vem, kaj vse si ti napisala, ker ste vse tako anonimneuser posted image , zato bom samo na prvi post odgovarjala: v glavnem se strinjam s Flaško: pogovarjaj se z njim, o njegovi službi, o vsem kar ga muči in ga probaj pomirit - ne v smislu, saj ni nič, kaj se sploh sekiraš za to - ampak bolj v smislu, "Lej lubi, če se to res zgodi, boš pa drugo službo našel, si kvalificiran za to pa to, znaš nekaj, česar drugi ne, zaupam ti... Vem, da se boš znašel in tudi če ne bo ratalo takoj (ne s službo ne z user posted image ), bom še vedno tu zate, ker te imam rada - tebe, ne pa tvoje službe!"
In za nekaj časa dajta bejbija na pavzo, če se zgodi, super, sicer pa naj malo počaka... Brezveze, da se bašeš s klomifemom in sta oba pod pritiskom, da se to mora splačat.

PO moje imata lep odnos, ker je malo parov, ki se je sposobnih takole lepo odkrito in brez zmerjanja in zamer pogovorit o tako kočljivi temi... Tako da mu povej, da ceniš to, da je bil odkrit s tabo in da ti to več pomeni kot seks vsak dan... (tudi če mogoče trenutno ne misliš čisto takouser posted image - mal heca mora bit) Pa povej mu, da ne rabiš vedno seksa, da je dovolj že, če se stisneta in objameta, če te kdaj pohvali, da si to želiš slišat od njega... (če sem prav razumela tudi to pogrešaš?)

Služba je namreč veliko bolj pomembna, kot smo si pripravljeni priznat, v njej preživimo 1/3 svojega časa in kar se tam dogaja, nesemo vsaj deloma še domov... In če nas skrbi, sploh pa še za preživetje (izguba službe), potem verjamem, da ti ni ravno do nekih igric...

Sicer pa res ta mit o nenasitnih moških dela zgago: poglej v tej temi se jih je oglasilo kar nekaj s podobnimi problemi, vendar si nobena ni upala pisat pod svojim nikom - ker je to še vedno tabu tema. Vendar pa je res, da moškim z leti paše manj seksa, pa čeprav tega nočejo slišat ne oni, ne ženske... Zanje je to dokaz moškosti, za njihove ženske pa dokaz, da so še privlačne, zato seveda noben od njih noče nič slišati o pojenjajoči spolni moči...

Ženske smo baje spolno na vrhuncu pri 30ih (ne bi vedela, ker sem skoz nekaj user posted image user posted image ), moški pa pred 20im... to je kar razmak... Ko sva se midva z lubijem "pobližje spoznala", sva seksala 2x ali še večkrat na dan, ves čas sva visela en na drugem in vsem žrla živceuser posted image s tem.  Potem so se stvari čez nekaj let malo umirile in ko sva se končno preselila na svoje, sem jaz seveda mislila, da zdaj pa imava končno svojo intimo in bova spet non stop skup... Ampak njemu ni več bilo toliko do tega - in meni je bilo grozno, češ da mu nisem več toliko všeč ali kaj je narobe in da jaz rabim več in kaj naj sploh naredim... In ker se nisem počutila seksi, tudi meni ni bilo več toliko do tega in se je krog zaprl...

Parkrat sva se pomenila in na koncu mi je postalo jasno, da se je pač samo  malo postaral in bi mu bilo 3-4x na teden čisto ok, kot je sam rekel - čeprav sva seksala dejansko precej manjkrat, ker se je potem tudi on bal pristopit k meni, ker ni vedel, če sem jaz za in ker dejansko po enem tednu meni res ni več bilo do ničesar... Skratka blesavo, ampak se dogajauser posted image

Zdaj bi seveda rad obrnil čas nazaj in bi po moje ves čas visel na meniuser posted image , če bi se dalo, ker pač trenutno ne seksava čisto nič, ker ne smeva, prej sva pa malo, ker je veliko ob nespečnem otroku težko... Meni je malo lažje, ker sem računala na to, da ko se odločiva za user posted image , to nekak pomeni, da so intimnosti na 2. mestu in je za nekaj časa konec kakih hudih igric in podobnega. Zato sem si pa želela to izživet prej... No, saj to je vedel tudi on, samo ni pomislil, da je lahko to tako zelo dobesedno... Pa lažje mi je zato, ker smo ženske pač večinoma tak narejene, da če nekaj časa ni nič, pozabimo na to, moškim je pa vedno težje...

Je pa zanimivo, da ko sem rodila in se seveda dete zbuja sredi noči in nimaš prav dosti priložnosti, tudi nisva prav pogosto spala skupaj, pa me to ni nič kaj preveč motilo kot prej - ker sem vedela, da tiči razlog zato nekje drugje, ne pa v tem, da mu ne ib bila več všeč. In nisem več rabila toliko kot prej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2008 14:21:49   
tanikaa
Ronja eno pitanje. Saj ne da bi kritizirala samo zanima me. Kje hudiča jemlješ voljo za tak dolge poste. Meni se včasih niti tri stavke ne da napisat. Mislim res.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.7.2008 14:27:55   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ronja eno pitanje. Saj ne da bi kritizirala samo zanima me. Kje hudiča jemlješ voljo za tak dolge poste. Meni se včasih niti tri stavke ne da napisat. Mislim res.

ne more sexatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2008 14:29:14   
ronja
Hehe, tanika od tod, da pod milim bogom ne smem nič drugega počet! Ko sem rodila najino user posted image , me kar nekaj časa ni bilo na spregled, saj sem lahko šibala okoli, ni mi iblo slabo in sem lahko počela kaj drugega kot pa visela na račkotu... hodila sem na sprehode s tamalo vsak dan, plavala 2x na teden sama, 1x na teden s tamalo, šivala vsega boga, kuhala, delala torte,... ahja, zlati časi...

Zdaj pa: smem samo ležat in tipkat po račkotu... potem pač to počnem, mogoče bo kdo vsaj kaj imel od mene... Ker sicer se počutim takooooo grooooozno nekoristna!!!
Če imaš kakršnekoli predloge, kaj bi še lahko počela, kar ne vključuje premikanja, ker so mi tega najstrožje prepovedali, se pa res iskreno priporočam!!! Ni hec, resi bi bila vesela česarkoli! Pregledala sem na netu že skoraj vse, kar me zanima že med tisto blesavo pljučnico v prvi nosečnosti, tak da mi zdaj ni več ne vem kaj ostalo...
Ful bi si rada osmislila tole kretensko ležanje! Sem mislila kaj plest, pa mi mala takoj vse razturiuser posted image , sedet pa ne smem prav dolgo... Predlogi več kot dobrodošli!!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2008 14:32:06   
tanikaa
En iskren predlog ti dam. Na celem RR forumu mi gre samo tvoj avatar na živce. Sori, ne vem zakaj in od kod mi to, ampak res mi gre na ŽIVCE. user posted image  Prosim, milo prosim, MENJAJ GA. Evo ti prvi kreativni predlog. Če pa hočeš, bom pa malo razmislila in ti javila, če še kaj dodatnega pogruntam.

Te pa čisto razumem. Meni mi se vtrgalo, če bi mogla ležati en dan, kaj šele celo nosečnost. Tak da sočustvujem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2008 14:36:30   
ronja
Hm, na avatarju je originalna Ronja iz knjige Ronja, razbojniška hči...  Tak da ne vem, če bi ga menjala, bom razmislila... Meni je bila junakinja ful všeč - a si kdaj prebrala knjigo? Po moje bi ti bila simpatična, taka pogumna iskrena punca je to... če še kaj pogruntaš, sem tu, itak nimam kam it, hehe.
Upam pa, da ne bo tole celo user posted image ! Zaenkrat do naslednjega pregleda, ki je čez 16,5 dni (ga imam zjutraj, tako da ne šteje cel danuser posted image ). Drži pesti zame!

PS: meni je pa tvoja ritka všečuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2008 14:39:10   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Hm, na avatarju je originalna Ronja iz knjige Ronja, razbojniška hči...  Tak da ne vem, če bi ga menjala, bom razmislila... Meni je bila junakinja ful všeč - a si kdaj prebrala knjigo? Po moje bi ti bila simpatična, taka pogumna iskrena punca je to... če še kaj pogruntaš, sem tu, itak nimam kam it, hehe.
Upam pa, da ne bo tole celo user posted image ! Zaenkrat do naslednjega pregleda, ki je čez 16,5 dni (ga imam zjutraj, tako da ne šteje cel danuser posted image ). Drži pesti zame!

PS: meni je pa tvoja ritka všečuser posted image

Aja od tod torej tvoj avatar. Pa sem kar dolgo gruntala zakaj prav ta in od kod ti. Knjige pa nisem prebrala se bom pa potrudila in si jo sposodila v knjižnici.

O moji riti pa ne bi. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2008 13:52:38   
ronja
A je zdaj boljše? Malo drug izrez slikce - ti je ta bolj všeč?

< Sporočilo je popravil ronja -- 10.7.2008 13:56:32 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2008 14:02:06   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

A je zdaj boljše? Malo drug izrez slikce - ti je ta bolj všeč?

A ti mene sprašuješ!!!! user posted image  Sem mislila da sprašuješ, če že gospod hočejo seksat.

In moj odgovor je, ja. Ta je boljša. Me je ful motilo, da je zgledalo kot da bi bila v neki ledvički ta Ronja. Bentiš mam čudne. user posted image  A misliš da rabim psihiatra?  user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2008 14:16:14   
ronja
Tanika, vsaj enega psihiatra - pa poseksat ga morašuser posted image (to zato, da ne bojo rekli, da samo smetivauser posted image ).

No, sem vesela, da ti je ta bolj všeč - hvala matejki, da mi je malo pomagala pri tem izrezovanju (original slikca je namreč prevelika).

Knjigico si pa le sposodi, je res luštna, obljubim! Sploh če imaš kako punčko, taka fajn junakinja, ki vzame stvari v svoje roke, ne pa da čaka na princa na belem konju, da jo reši pred vsemi grozodejstvi sveta... Se mi zdi, da se ti tile otroški junaki kar vtisnejo in je fajn najti kako tako bolj aktivno dečvo za vzor svojim pupikam...

V enem South parku sta Stan in Kyle lepo ugotovila, da "domišljijski junaki sicer res niso  resnični v materialnem svetu, ampak so v bistvu bolj resnični oz. imajo na naše življenje več vpliva kot večina resničnih oseb okoli nas." To mi je bilo ful všeč, pa zelo res... Tudi majo pogosto bolj pozitiven vpliv kot marsikatera resnična oseba...

Aja, no, če si pa že omenila. pa: ali sta anonimna in njen anonimnež kaj zrihtala - v pogovoru ali v postelji?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?