|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amniocinteza
6.7.2008 12:35:08   
Anonimen
Konec meseca sem naročena na amniocintezo v Ljubljani. Ker je moj ginekolog na dopustu, potem gremo na dopust še mi, me zanima, ali je kakšen poseben postopek glede tega postopka, ker ginekolog mi ni nič posebno razlagal okoli tega.
Zanima me, če imam določeno uro, npr. ob 9.00, ali je potrebno priti tja kaj prej, ali je potrbno biti za postopek tešč, kam točno je treba iti ( v staro ali novo porodnišnico) ipd.
Sam postopek mi je poznan, zanima me samo, kam in kako se na ta dan obrniti.

Hvala in lepe počitnice.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Amniocinteza
6.7.2008 14:33:54   
gloria
Jaz ko sem se naročila sem dobila uro gdaj se oglasim v sprejemni(porodnišnica)....ob 7.30 sem pršla tam,dobila papirje pol sem pa šla na 4 nadstropje odelek kje se delajo uz.Tam sem čakala dok me niso poklical,po postopku pa ležala v sobi do enih 13 gdaj dobiš odpusnico(umes dobiš še kosilo),zjutraj pa tud nisem rabla bit na tešče.Po posegu strogo počivanje 3 do 5 dni ampak res strogo kaj ti tud oni povejo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Amniocinteza
7.7.2008 15:55:04   
Tedi77
Ojla!
Jaz sem imela AC 24.6. v Postojni. Po posegu sem ležala slabi 2 uri oz. so mi rekli, ko se bom dobro počutila, naj grem. Potem pa sem še 3 dni počivala doma. So rekli, da ni potrebno, da si privezan na posteljo, da doma lahko normalno funkcioniraš, da pa se izogibaj večjim naporom, dvigovanju težkih stvari, športu. Saj boš sama videla, kako se boš počutila. Poslušaj svoje telo. Malo več pozljivosti, kot je običajno, pa tudi ni odveč.
Dobro opravi!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?