Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 6.7.2008 11:04:12
|
|
|
|
3jeMi
|
Hvala, enako. Tudi jaz nisem in še vedno nimam nobene pretirane želje po hrani, ampak vem, da moram jesti. Res redkokdaj se mi zgodi, da se mi kaj določenega zalušta, pa, če tega ni "na dohvat ruke" tudi ni panike. Se pa moraš za dobro kar potruditi.
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 6.7.2008 11:10:17
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
ja, koliko časa pa si že noseča? tudi sama sem imela prve 4 mesece zelo slab apetit, zaradi slabosti. potem pa se je začela voljčja lakota in sem komaj folgala zapolnit praznino v želodcu.
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 6.7.2008 11:29:15
|
|
|
|
skopčevka
|
noseča pa sem 13 tednov.hvala za tako lepe odgovore
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 6.7.2008 12:03:22
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
No, meni se je isro dogajala prve 4 mesece. Zdej sem že polnih 5 mesecev in mi paše jest :)
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 7.7.2008 9:31:25
|
|
|
|
5ra_28
|
Jaz pa ravno obratno. Prve tri mesece, kljub rahlim slabostim, povečan apetit, potem v četrtem pa se je umirilo. Zdaj sem v 19. tednu in nimam želje po sladkarijah (ki jo imam skoraj vedno ), jem samo ko sem res lačna, pa še to veliko sadja in zelenjave - na domačem vrtu jo je toliko, da moram pomagat jo psopravljat ). Tako da sem prav srečna, da se tisti velik apetir ni nadaljeval. Jej toliko kot ti telo zahteva, ampak probaj čimbolj zdravo v teh naslednjih mesecih. Ne sekiraj se, ker je vsako telo drugačno v nosečnosti. Dokler ni G ne bo kaj omenil, da s tvojim telesom oz. kilogrami nekaj ni vredu, potem mislim da ne bi smelo bit problema. Ne smeš pa hujšat!
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 7.7.2008 10:57:20
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem na polovici 2. nosecnosti in se vedno nimam niti priblizno taksnega apetita, kot sem ga imela v prvi nosecnosti. Spremljaj svojo tezo in kozo (ce bi slucajno postala ohlapna in "prozorna"), pa glej da bos zauzila vsaj dovolj tekocine (voda, sokovi - svezi sadni in zelenjavni, juhe).
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 21.7.2008 16:38:21
|
|
|
|
petra.
|
enak problem daje tudi mene.sem 23 tednov noseča,do sedaj sem se zredila 2.6 kg.apetita nimam,jem zelo majhne obroke ker sem hitro sita.imam razlog za skrb?
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 21.7.2008 22:38:45
|
|
|
|
gajer
|
ni razloga za skrb, jaz že celo nosečnost dobivam minimalno, sem 36t in sem dobila komi 8kg pa otroku nč ne manjka.otrok tko od tebe vse povleče, sam stradat ne smeš nalašč.pač jej kolikor gre in to je to
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 21.7.2008 23:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi na polovici nosečnosti, pa mi hrana sploh ne gre v slast ... jem kolikor lahko v malih porcijah, se pa trudim da je tisto kar pojem kvalitetno. Pomoje se nima smisla nažirat in silit s hrano, ker meni je G rekla, da je bebica kot mala pijavka, ki dobi vse kar rabi, pa če tudi na račun mamice.
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 30.7.2008 23:55:52
|
|
|
|
lea88
|
pozdravljene.. sem v 11 tednu in zadnje čase mi ne gre nič. že tko sem zlo zbirčna. morm res razmislit kaj bi lahko pojedla. čeprav se dobi kak dan ko bi cel dan jedla... če pa je želodec prepoln pa hitro uredi... zdaj si nekako mal delam načrte kaj bi lahko. in jedla bi točno tisko kar naj ne bi (školjke.. na pici). ure se pa ne držim. spat hodim pozno, ustanem pa tudi. nato pa gredo dve uri mimo ko začutim da sem lačna.. zvečer po 8h ne jem kr če ne slabo spim... ma še katera tak apetit? pije katera kakav ali pa toplo mleko pred spanjem oz kaj drugega? moj pride šele konec februarja...
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 30.7.2008 23:57:00
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz tudi nisem imela apetita. ne skrbi, otrok si bo vzel kar bo potreboval.
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 31.7.2008 11:58:33
|
|
|
|
sharona
|
ma jst tud bolj slabo jem ... trenutno sem v 26. tednu in sem se z veliko muko zredila za 2-3 kile ... pa še to me mora moj prov spodbujat, da naj se malo potrudim in jem ... no, pa saj je še čas ... mogoče mi bo pa drug teden zapasalo ...
|
|
|
|
RE: slab apetit u nosečnosti 31.7.2008 13:37:08
|
|
|
|
pufka
|
Jes GREM PROTI KONCU PA TUDI ŽE LEP ČAS NIMAM APETITA,ZDAJ PA NASPLOH,ŠVICAM KO NORA,VROČE MI JE,JEST NE MOREM-HUJŠAM NAMESTO BI SE REDILA
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?