|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nevoščljivost??
4.7.2008 20:00:25   
Anonimen
Prav prijetno je prebirat vaše optimistične in vzpodbudne besede, vendar se mi vseeno poraja vprašanje, če ste kdaj nevoščljive (vsaj za trenutek??), ko srečate kje kakšno nosečnico?

Jaz vsake toliko padem v odbobje, ko sem kar malo jezna na vse nosečnice in mamice z vozički, čeprav imam potem slabo vest in se poskušam takoj prepričat, da bo tudi nam kdaj uspelo, in da ni pohvalno, da razmišljam tako.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nevoščljivost??
4.7.2008 20:07:55   
nejkag
jaz sem vcasih prav jezna na njih in sama na se ker tako razmisljam!Imam iste obcutke kot ti in baje je to normalno(proces soočanja in sprijaznjenja na situacijo). Sej boge reve kaj so one krive če pa meni ne uspe. Najbolj me razjezi ko slisim za kaksne primere ko par šopa te otroče ko po tekočem traku pa si jih ne želijo in se do njih obnašajo nemogoče!Kar zadavla bi jih, pa naj dajo meni potem enega, ker vem da mu nudila 100 krat več kot oni. Mah, kaj čmo, življenje je kruto.

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2008 20:36:00   
Anonimen
Anonimna, tvoji občutki so čisto vsakdanji in se marsikatera tu gor srečuje z njimi. Med drugimi tudi jaz. Predvsem sem jezna na takšne, ki se hvalijo, da je kr ratalo brez da bi delali na tem, pa kako so jima plani za ne vem kakšna potovanja padli v vodo... Kako je že drugič uspelo v prvo, pa da so upali da se bodo trudili vsaj pol leta, da bodo uživali, ko bodo brez zaščite. Kar usekala bi takšne nekam. 

(odgovor članu nejkag)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2008 20:46:36   
tinč407
jaz moram priznat da nisem nevoščljiva. jim privoščim! me pa srček zaboli ko se po časopisu začnejo pisati takšne in drugačne novice da so našli mrtvega dojenčka na smetišču... GROZA!!!!!!!!! potem pa vem da ni nobene pravice na tem svetu!! Če bi bil bog bi dal tega otročička dobrim ljudem! Pravijo, da se vse zgodi z razlogom, ampak za to ne more in ne sme biti razloga! user posted image user posted image user posted image user posted image
če imajo ljudje radi svoje otročičke in jim kljub temu, da finančno niso na višku, dajo vse kar jim lahko, potem sem vesela da jih imajo!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2008 20:57:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407
novice da so našli mrtvega dojenčka na smetišču...

Ja, je gorza in hudo, vendar včasih niso razlog samo finančno stanje, ampak stanje matere - depresija in podobno. Od kolegice mami je težko zanosila in rodila najprej njo, potem je po dolgem času bila ponovno noseča... rodila je doma, otroka dala v vrečko in šla k G povedat, da otrok ne brca več (žal mu ni bilo več pomoči)... Dolgo časa se je zdravila in mož se je potem od nje ločil, namesto da bi ji nudil oporo, še več - po tistem ni hotel imeti stike celo z lastno hčerko...

No, malo off the topic, ampak sem mogla dodat.

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2008 21:02:58   
tinč407
ja enenobena to je grozno. kar ne moreš dojet da se to dogaja. Po drugi strani pa toliko ljudi čaka na svoje otročičke. Ta otrok bi lahko imel čisto lepo življenje tudi pri nekom drugem, ki bi ga imel rad bolj kot sam sebe...
ampak res zaključmo s to temo. je preveč depresivno. mislim da ta tema ni bila tako črnogledo odprta in se opravičujem. me je zaneslo

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2008 21:53:43   
MALO SONCE
Lep pozdrav vsem

Tak vam povem,da včasih pride trenutek,ko sem nevoščljiva,ampak to je podzavestno, s tem nemislim nič slabega,le prijetno ni,ko slišiš vse te zgodbice kako jim je hitro ratalo,pa kdo vse je noseč...Ne me narobe razumet vsem želim,da se jim uresniči,kar si želijo,le če se dalj časa trudiš rataš bolj občutljiv na take stvari,te vedno mal špikne v srčku,no vsaj pri meni je tako.

Vsem želim da hitro zagledate svojuser posted image  aliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2008 8:20:44   
spps
mislim,da je to standardni problem.
ne bi rekla,da gre za nevoščljivost,prej za žalost in  nestrpnost.Ko smo začeli delat nauser posted image  in ni  uspelo iz meseca v mesec,se mi je res zdelo,da so okol mene same nosečke in novopečene mamice.Pač postanemo bolj dovzetne za vse stvari okol nas.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MALO SONCE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2008 8:44:58   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

mislim,da je to standardni problem.
ne bi rekla,da gre za nevoščljivost,prej za žalost in  nestrpnost.Ko smo začeli delat nauser posted image  in ni  uspelo iz meseca v mesec,se mi je res zdelo,da so okol mene same nosečke in novopečene mamice.Pač postanemo bolj dovzetne za vse stvari okol nas.

Se popolnoma strinjam z napisanim! Gre za percepcijo,...ko sam delaš user posted image  je normalno, da okoli sebe opaziš več user posted image kot prej.
Jaz privoščim vsakemu okoli mene,...sedaj komaj čakam da bo prijateljica rodila bebico,...že ko se zmislim na to, mi pritečejo solze, kak bo šele v porodnišnici, ko ju bom oba skup zagledalauser posted image .
Misel na user posted image me naredi full čustvenouser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2008 9:34:13   
pikovit
Jaz sem pa jezna na take,ki so nesposobne.Nevoščljiva pa nisem,edino kar rečem je blagor onim,ki jim rata naravno brez problema,jaz pa se zaj_ebavma umetno že 7 letuser posted image Koliko enih stvari jim je prihranjenih.Smo pa me mogoče bolj občitljive na te stvari,kot pa une,ko dajo samo hlače dol in souser posted image .

Pa tudi nam bo enkrat ratlo ni hudičuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2008 13:34:07   
Naja30
Veste kaj, ne bit nevoščljive, jezne ipd. Ker je življenje prekratko za to. Jaz sem tudi 2x samo dala hlače dol (no, mal več je le blo treba narest user posted image ) in sem zanosila. V bistvu prvič v drugem krogu, drugič pa niti nismo delali nič konkretno, pa sem po cca 4-ih mesecih nepazljivosti zanosila. Pa mi je punčka v 8m nos. v trebuhu umrla. Pa še vedno nisem nevoščjiva. Seveda je hudo se s tem sprijaznit in v času, ko bi morala tudi sama otročka veselo v vozičku vozit in ko gledam mamice, ki imajo take malo čmrle, me malo stisne. Pa ne zato, ker jim ne bi privoščila. Nevoščljivost je zelo negativna stvar in samo ve se boste slabo počutile, nihče drug. Naj se še tako bedno sliši, ampak vsaka si zasluži otročka in enkrat ni user posted image , da ne bi uspelo. Mogoče mora samo čas biti pravi.

Želim vam čim prejšnji plusek! user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2008 16:32:12   
pikovit
Naja hvala,da si delila zgodbo z nami.Res mi je hudo,za vse kar si preživela.user posted image
In ja strinjam se z tabo,da je nevoščljivost ful negativna stvar in hvala za lepe željeuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2008 19:13:31   
koala
Draga anonimna, tvoji občutki niso nič nenavadnega, mislim, da so oz še prevevajo marsikatero od nas.Moram pa reči, da sme kotnosečka (kljub temu da sem nosečnst čakala skoraj 5 letimela kar slao vest, biti v družbi z tistimi ki jim še ni uspelo.

Rada bi samo rekla, dane obupajte in da so vsiboleči postopki poplačani v trenutku, ko prvič vidiš svoje detece.

Srečno vsem, ki se še trudite,močno upam da vambo kmalu dana sreča, ki se jireče otrok.user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2008 18:13:53   
anci banci
Se strinjam da je nevoščljivost grd občutek, samo včasih se pa ne moreš premagat...
imam sodelovko ki je srečka nosečka in priznam da sem ji kar fouš kako cveti in se ne sekira zaradi brezveznih stvari v službi in takrat pomislim tudi jaz si želim biti tako srečna
ampak po drugi strani še grši občutek oz. stvar je pa to da ti katera nosečka reče da ti je že očitno namenjeno da ne boš mama ker narava že ve zakaj nekomu nameni otroka in zakaj ne... da bi jo lopnila ke po buči

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.7.2008 21:07:31   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ampak po drugi strani še grši občutek oz. stvar je pa to da ti katera nosečka reče da ti je že očitno namenjeno da ne boš mama ker narava že ve zakaj nekomu nameni otroka in zakaj ne... da bi jo lopnila ke po buči

Če ti pa katera to reče, imaš pa vso pravico, da jo lopneš po buči!!user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2008 16:41:02   
silvya
Kot je že naja napisala, nevoščljivost ni lepa lastnost niti vam ne koristi. Tudi meni se je zgodilo podobno kot njej in moram rečt, da nisem nevoščljiva, le tako boli, ko vidim vse te mamice z otročki, nosečnice...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2008 9:45:05   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Če ti pa katera to reče, imaš pa vso pravico, da jo lopneš po buči!!user posted image

sej jo bom.... ampak po porodu

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.7.2008 10:01:12   
pikovit
Anci banci evo ti user posted image .Še zame jo lopni.Sem tudi jaz že dobila tole pod nosuser posted image
In ravno te,ko so mi to rekle imajo danes z svojimi otroki neznanske probleme z predvsem vzgojo.

Neposredna povezava do sporočila: 18
9.7.2008 10:50:17   
anci banci
 pikovit ...bom jo lopnila ene parkrat tudi v tvojem imenu
... ker sploh nima  pravice to govort sploh v tem primeru ne ker je imela umetno oploditev

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.7.2008 12:49:30   
pikovit

pikovit ...bom jo lopnila ene parkrat tudi v tvojem imenu
... ker sploh nima  pravice to govort sploh v tem primeru ne ker je imela umetno oploditev

Upam,da bo zaleglouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2008 14:37:37   
pin
Jaz nisem nevoščljiva, žalostna sem zase, ker bi sama želela imeti malo pupo. Jebi ga, z možem imava super pogoje - user posted image  pa ni in ni. Kolegice so brez stanovanja, avta službe, diplome pa imajo user posted image . Tak je ta svet. Ne moreš imeti vsega. Bom prodala avto :))) (zamenjala za user posted image )

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!