Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Baby Check - sprememba?? 10.7.2008 14:39:36
|
|
|
|
ledenka
|
Dali, če si test naredila v času, ko naj M ne bi prišla, pa črtica se vidi, potem je to
|
|
RE: Baby Check - sprememba?? 10.7.2008 14:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ne verjamem, da bi kazal nosečnost, samo čudne so te črtice, ker jih ponavadi ni bilo niti po dolgem času ne. Če pa BC reagira na kaj drugega, pa nisem vedela. Mi je čisto novo. Če je res ovulacija, bomo takoj v akciji
|
|
|
|
RE: Baby Check - sprememba?? 10.7.2008 14:43:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Sej ne verjamem, da bi kazal nosečnost, samo čudne so te črtice, ker jih ponavadi ni bilo niti po dolgem času ne. Če pa BC reagira na kaj drugega, pa nisem vedela. Mi je čisto novo. Če je res ovulacija, bomo takoj v akciji kar pojdi v akcijo
|
|
RE: Baby Check - sprememba?? 10.7.2008 14:43:51
|
|
|
|
Dali*
|
Ledenka, ker imam full kratke cikluse 21 - 23 dni, sem prvi test naredila včeraj , torej 3-5 dni po pričakovani M. Če pa tebe prav razumem, vidim, da se precej spoznaš obstaja res velika verjetnost, da sem dne 3.-4.7.08 imela vgnezditveno krvavitev, saj je bilo glih nek tak čas po možni ovulaciji. (tema M ni.... Mah, ta naša telesca so pač takšna, da nas puščajo vedno v dvomih. Hvala za vse vaše čestitke!!! (sej še ne dojemam čist...)
|
|
|
|
RE: Baby Check - sprememba?? 10.7.2008 14:57:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ledenka, ker imam full kratke cikluse 21 - 23 dni, sem prvi test naredila včeraj , torej 3-5 dni po pričakovani M. Če pa tebe prav razumem, vidim, da se precej spoznaš obstaja res velika verjetnost, da sem dne 3.-4.7.08 imela vgnezditveno krvavitev, saj je bilo glih nek tak čas po možni ovulaciji. (tema M ni.... Mah, ta naša telesca so pač takšna, da nas puščajo vedno v dvomih. Hvala za vse vaše čestitke!!! (sej še ne dojemam čist...) Dali, če si v dvomu, pojdi na krvni test tam izveš 100% rezultat. na UZ se bo videlo šele čez kake 2-3 tedne, tako da h G nima smisla prehitro hodit.
|
|
RE: Baby Check - sprememba?? 10.7.2008 15:00:46
|
|
|
|
Dali*
|
Fora teh dilem je, ker mi ni jasno, kako se je prijelo kar takoj v 1. krogu. Sej sem si noro želela in full čakala, da bom dobila vse izvide po lletzu in začela delati na tem. Pa evo ga... Full sem vesela!!! Jutri si tipkamo, ko bom imela že nove rezultate! Uživajte punce in veselo , da nas bo čimveč .
|
|
|
|
RE: Baby Check - sprememba?? 11.7.2008 8:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Če test BC reagira na ovulacijo, je to ZELO SLABO!!!!!!!!! Zakaj??? Ker to pomeni, da se je hormon FSH hudo dvignil, nad 10 enot. In če se je tako dvignil, pomeni zmanjšanje zalog celic v jajčnikih, celice slabše kvalitete (predmenopavzo ali celo meno?!?!?!)... Če sumite, da se nekaj slabega dogaja, potem pojdite samoplačniško (laho pa tudi dobite napotnico od zdravnika in vama ni treba plačati) izmeriti FSH 3-5 dan ciklusa in vama bo vse jasno. Ovulacijski testi pa so lažno pozitivni cel mesec osebam s PCO sindromom, ker ciste vedno izločajo neke čudne substance, ki test obarvajo..... Jasno?!?! Vse drugo, pa je nosečniški hormon ....
|
|
|
|
RE: Baby Check - sprememba?? 11.7.2008 8:51:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dali......Kratki ciklusi,kot jih imaš ti.....so ciklusi brez ovulacije in to ni v redu!!!!!! Pušenjak trdi, da vsi ciklusi, krajši od vsaj 26 dni, so ciklusi brez ovulacije!!!!!!!!!! In vsi ciklusi daljši od 45 dni so tudi ciklusi, ki jim ovulacija hudo zamuja ali je psloh ni. Krajši ciklusi so slabša varianta od daljših. Zelo slabo je to Dali. Zakaj ne greš k zdravniku?????? Obvezno si izmeri FSH, moj predlog in če si mlajša od 30 let, je treba nujno pomagati. To ni tako nedolžno in ne vem, kako lahko tako mirno čakaš na čudež??? Srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.