|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa to ni res-pomoč
4.7.2008 8:45:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Tri leta so že pretekla od poroda, ampak jaz se še skos nemorem sprijaznit z temi pre...mi strijami. Najraje sem nosla dekolte in mini krilo, zdaj nemorem (joški razpokani, bedre tudi), pa kako zavraga se lahk z tem človek sprijazni???
Ko vidim kake lepe majčke imajo vse dekolte, jaz pa pri teh letih moram vse skrivatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Postala sem totalno nedružabna, zaprta vase in obupana. Vsak dan ko se pogledam v špegel mi zabegne in vsak dan so solze v očeh.

Nimam pojma kaj narest, mislila sem da bo čas prinesel svoje, ampak minila so že 3 leta pa je vedno huje, vedno bolj se izoliram od zunanjega sveta in od partnerjauser posted image user posted image user posted image

Kaj storit???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa to ni res-pomoč
4.7.2008 8:55:00   
baguSka
Kaj storit???

ne vem kako... ampak zaceti se imeti rada... nihce ni popoln... in ce te samo tvoj dekolte in strije onesrecujejo, vse ostalo te pa ne osreci dovolj, potem je neki zlo narobe... sori... namesto da bi zacela premisljevat pozitivno in iz sebe izvlekle vse pozitivne stvari, vidis le slabe... jaz mam bolj na sumu da te neki drucga mori in da so strije samo en razlog, s katerim se sama tolazis..!? ne vem no... kaj pa partner rece na tvoje 'tezave'?? Te sprejema taksno kot si? al je vse to na tvojem zeljniku zraslo in se ne das prepricat da si najlepsa v njegovih oceh!? predvsem ti zelo primanjkuje samozavesti... in bi mogla zacet delat na tem... da se naucis sprejemat samo sebe taksno kot si... in pomisli mal kolk je takih punc, ki npr niti z obleko ne morejo skrit kaksnega dela telesa, al pa celo kaksnega nedela telesa... zacni cenit tisto kar imas...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2008 9:09:06   
Anonimen
Ko boš spremenila pogled na to, kaj je ideal lepote in ugotovila, da si lepa kljub strijam oz. da je to samo pikica na i, da so gubice, celulit, nekaj kilic preveč, strije,... samo odraz naših življenskih izkušenj, torej dokaz, da si nekaj dala skozi, ne da si zelena, neizkušena dvajsetletnica, potem sploh ne boš pomislila na strije. Oblekla boš tisto, kar ti bo tisti trenutek pasalo, pa magari miniko.
A si kaj manj lepa zaradis strij? Ne. Ali je tvoja osebnost kaj slabša zaradi strij? Ne. Začni se spoštovati in imeti rada kakšnakoli že si. Sicer pa je tako, da te bodo na ulici gledali smao ljudje, ki imajo enake probleme kot ti - niso zadovoljni s sabo. Samo nezadovoljni ljudje gledajo druge in se primerjajo z drugimi. Meni dol visi, kakšno postavo imajo druge ženske. Meni je moje telo božansko, ženstveno, seksi. Pa imam strije, celulit, kratke, buckaste noge in oblečem krilo.In tudi tvoje telo je lepo! Nobeden pameten in normalen človek te ne bo ocenjeval skozi videz tvojih nog.

Pismo, me to zjezi, no, da ljudje toliko časa v življenju porabijo za sekiranje zaradi enih res nepomembnih zadev, ko pa je zunaj tak čudovit sonček, smo zdravi, obkožajo nas ljudje, ki nas imajo radi in naših strij, celulita,... sploh ne opazijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2008 13:27:06   
čipka
ja očitno je res v čem drugem problem kot sta že napisali predhodnici...pa menda ja nisi mislila da boš večno takšna kot najstnica? sploh po porodu...ti se ubadaš s strijami jaz pa s kilami...vendar se ne obrmenjujem preveč...vem da je to del mene in da je to posledica ne-gibanja, raznih sladkarij, nosečnosti...vendar se imam rada..in ja...tut od partnerja je odvisno kako te sprejme..moj je vedno govoril..če je kdo zadovoljen v svoji koži, sem jaz še bol zanj..   in to je res..   In recimo moja sestra-ne poznam bol pozitivne in energične in nasmejane osebe kot je ona..ima 90 kil in 3 porode za sabo...in tudi pri njej je tako da se s partnerjem štekata in sta še vedno zaljubljena... Tako da... lej, po moje ti res manjka samozavesti-pogovori se s svojim dragim!  Potuhtaj kdaj pa kdaj tudi na tiste, ki bi se lahko obremenjevali s kakšno stvarjo pa se ne...recimo invalidi, bolani-neozdravljivi ljudje itd..  Nihče ni popoln-res ne!  Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2008 13:31:40   
Anonimen
Prej boš nehala na sebe gledat kot na kos mesa s strijami, prej boš srečna.
In verjemi tisti ki te imajo res radi te bodo imeli tud če vidijo strije, se zrediš za 50kil, izgubiš roko, lase.....
In pri človeku ljudje opazimo tisto energijo, najlepše je videti srečnega in zadovoljnega človeka, s sijočimi očmi. Pa tud če ma 200kil. Vsaj meniuser posted image
Take ljudi želimo imeti ob sebi. Ne pa popolne slike.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 4.7.2008 13:32:10 >

(odgovor članu čipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2008 14:04:32   
N.SI
Sta ti že moji predhodnici povedali - začni se sprejemati takšno kot si, in delaj na svoji samozavesti!! Ker predvsem ta ti primanjkuje.

Sicer pa sem ravno na RR prebrala, da so "strije potrditev nosečnosti", kot kak certifikat. user posted image  Pa kaj se sikiraš - včasih, ko potujem po svetu opazim SVAŠTA - kaj vse "konkretno okrogle", nacelulutane in s strijami, z bedno frizuro in sploh neukusnimi cotami oblečejo ženske in se pri tem počutijo super, cool, jih svet kot tak ne zanima ipd. Sicer pa "vsake oči imajo svojega molerja", a ne...

Začni se s športom ukvarjat, pojdi si urediti frizuro, kupi si kako majčko z dekoltejem in na sprehod s svojim user posted image  in user posted image ... Kkao kremo kupi, ki je proti strijam, čeprav prej ko jih sprejmeš - bolje bo... ker žal, le te ostanejo... imaš p še laserje na voljo, čeprav ne vem, koliko delujejo...

Jaz imam rahle strije že od prej - sem se enkrat fuuul zredila in na hitro shujšala... in sedaj sem noseča - pa me nič ne briga... mažem se, pazim se, športam in nimam nikakršnih predsodkov obleči majico, hlače ... krilo... kar mi pač paše...

Upam, da bo tudi tebi kmalu tako...!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2008 14:13:49   
mateyka
In verjemi tisti ki te imajo res radi te bodo imeli tud če vidijo strije, se zrediš za 50kil, izgubiš roko, lase.....

ja, sem jaz podobno pomislila - kaj pa ko bo stara? al pa bi bla brez roke? ne sme videz tako močno določati in pogojevati tvojega počutja, da te lahko vrže v depresijo. vsaj ne taka stvar kot so strije. potem moraš spremeniti videnje in dojemanje same sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2008 14:16:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tri leta so že pretekla od poroda, ampak jaz se še skos nemorem sprijaznit z temi pre...mi strijami. Najraje sem nosla dekolte in mini krilo, zdaj nemorem (joški razpokani, bedre tudi), pa kako zavraga se lahk z tem človek sprijazni???

Zakaj se ne moreš sprijazniti s strijami? Kaj te pri tem ovira? Zakaj se tako slabo počutiš v svoji koži?
Kaj te ovira pri tem, da bi nosila miniko? Samo ti si ovira pri tem, tvoje dojemanje tega, kaj je lepo, vredno, privlačno in kaj je grdo. 

Ko vidim kake lepe majčke imajo vse dekolte, jaz pa pri teh letih moram vse skrivatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zakaj se skrivaš? Lepa si, veš, zelo lepa, si mama, čez si dala nosečnost, porod, prva leta z otrokom. In nič od tega ni mačji kašelj. Si mnogo več kot nekaj strij user posted image . In nič ti ni treba skrivat, jaz zihr ne bi opazila, niti Karin, niti katera koli druga. Pa nobena od nas ni popolna. Smo pa človeške. Z napakami, napakicami, včasih prijazne, včasih tečne, včasih žalostne, vesele,... nepopolne in zaradi tega čudovite.

Tako da, kar pogumno oblečt krilce in globok delkolte, potem pa nasmešek na obraz. Notranja karizma je tista, ki privlači, ne zunanji videz user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2008 14:18:40   
mateyka
ne vem, če ti kaj pomaga..
je baje neka nova metoda, ki pomaga in se je baje na veliko udeležujejo nosečnice. Gre za metodo, da ti prekrvavijo strije in se potem koža počasi začne obnavljati.
http://www.salon-beautyfit.com/odprava-strij.php

še kontakt:
Kozmetični salon BeautyFit,
RoŽna dolina c. II/29, Ljubljana
Tel: 01/423-57-58 GSM: 041/798-926
E-mail: info@salon-beautyfit.com

V Salonu Beautyfit uspešno odpravljamo strije z novo metodo, pri kateri s posebnimi terapijami povzročimo ponovno prekrvavitev strije (brazgotine) in le-ta se začne zapirati in zaraščati.

Podrobnejše informacije o metodi odprave strij vam bomo z veseljem posredovali na brezplačnem pregledu.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2008 15:43:25   
snake
jaz še nimam otrok pa imam strije na bokih in stegnih pa me boli ku-ac....moj me ima rad za popizd---- in je pri nas seks več kot odličen, in verjemi veliko moških pogleda za mano

življenje je lepo

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2008 17:05:44   
Naja30
Mogoče zveni klišejsko, ampak lepota izvira iz notranjosti. Verjemi, ko se boš spijaznila s temi user posted image  strijami, se oblekla kakor ti paše in sproščeno uživala kjerkoli že boš, te bodo ljudje čisto drugače gledali. Dokler pa samo razmišljaš, kako se vse vidi ali kako si moraš kakšen del telesa pokrivat, si pa slabe volje in to se začuti.
Jaz se npr. sploh ne obremenjujem več z odvečnimi kilami, kot sem se pred porodom. Enostavno sem se podzavesto sprijaznila z njimi (ker jih res ni taaaako veliko preveč user posted image ) in se veliko bolje počutim.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.7.2008 21:08:26   
ronja
Za začetek si obleči en oprijet puli, da bojo ljudje začeli gledat za tabo in dobiš malo samozavesti. POtem pa vzami kako oprijeto majčko in bojo ljudje še vedno gledali za tabo in boš vedela, da ne gledajo zaradi strij, ampak zaradi oblin.

Sicer pa - jaz sem pri 23 dobila eno krasno brazgotino na bedro - sicer mi po zlomljeni stegnjenici niti ni predstavljala največjega problema, ekr ni bilo čisto ziher, če bo vse ok in bom lahko še hodila, ampak vseeno sem pa mislila, da bo koga motila - predvsem sem malo cvikala zaradi lubija. No, ampak lej ga zlomka, njemu je bila prav všeč! In meni je zdaj tudi, čisto pozabim, da jo imam in šele, ko me kdo na plaži vpraša, od kod mi to, se spomnim, da je tam. Je del mene in tega, kar sem dala skozi, da me ne morejo vsi pošiljat nekam kot eno pupiko, ki ni še čisto nič dala skozuser posted image . Lahko svoje strije tako gledaš: dale so ti user posted image , so dokaz, da si pogumno preživela porod,... ne more se vsaka pohvalit s tem...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.7.2008 22:12:47   
Anonimen
Hvala punce.

Ja res sem zelo nesamozavestna že od prej (pred porodom), zdaj pa je še huje. Ma se prepričam da bom drugačna da nima veze če imam strije, ampak kaj ko po parih dneh to pozabim in spet user posted image . Pa tudi vse okrok mene z tem obremenjujem ker nisem srečna in to vidijo.

Ma nevem, upam da bom to fazo "prerasla" in bo boljše.user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2008 22:24:13   
sunny24
Pa dej no, ne user posted image . Kaj pol, če maš strije? Si zato kaj manj lepa? Te tvoj dragi in tvoja družina nimajo zato več radi? Mal si samozavest nabildi, bo pol boljše.

Strije mam tudi jst-na notranji in zunanji strani stegen, pa še rdeče so, povrh vsega sem se v zadnjem času zredila za neki kil, ki so se mi nabrale vse okoli trebuha, celulit na riti sem pridelala (sem bla full pridna) pa še po hrbtu mi je vrglo mozolje vn...in sem šla vseeno na plažo, se sončla brez problemov, pa oblečem nase tudi kar mi paše, pa še zmiri me tipi pogledajo, pa moj pravi, da sem itak neki neverjetnega... Torej?

Aja, za strije pa pomaga se mal posončit, ker mal zginejo oz zbledijo!!!

pozdravčke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica

vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!