Anonimen
|
Ko boš spremenila pogled na to, kaj je ideal lepote in ugotovila, da si lepa kljub strijam oz. da je to samo pikica na i, da so gubice, celulit, nekaj kilic preveč, strije,... samo odraz naših življenskih izkušenj, torej dokaz, da si nekaj dala skozi, ne da si zelena, neizkušena dvajsetletnica, potem sploh ne boš pomislila na strije. Oblekla boš tisto, kar ti bo tisti trenutek pasalo, pa magari miniko. A si kaj manj lepa zaradis strij? Ne. Ali je tvoja osebnost kaj slabša zaradi strij? Ne. Začni se spoštovati in imeti rada kakšnakoli že si. Sicer pa je tako, da te bodo na ulici gledali smao ljudje, ki imajo enake probleme kot ti - niso zadovoljni s sabo. Samo nezadovoljni ljudje gledajo druge in se primerjajo z drugimi. Meni dol visi, kakšno postavo imajo druge ženske. Meni je moje telo božansko, ženstveno, seksi. Pa imam strije, celulit, kratke, buckaste noge in oblečem krilo.In tudi tvoje telo je lepo! Nobeden pameten in normalen človek te ne bo ocenjeval skozi videz tvojih nog. Pismo, me to zjezi, no, da ljudje toliko časa v življenju porabijo za sekiranje zaradi enih res nepomembnih zadev, ko pa je zunaj tak čudovit sonček, smo zdravi, obkožajo nas ljudje, ki nas imajo radi in naših strij, celulita,... sploh ne opazijo.
|