Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 4.7.2008 8:40:50
|
|
|
|
kristinaj
|
6m ni ne vem kakšna doba delanja na otroku ampak mislim, da suhost, če je spodaj vse v redu, ne vpliva.... obrni se na g, povej ji problem it ti bo pomagala.
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 4.7.2008 8:59:33
|
|
|
|
lily32
|
Če imaš normalno M, mislim, da kg ne bi smeli predstavljati problemov. Včasih pa določene preveč suhe ženske izgubijo menstracijo in tu je težava.
< Sporočilo je popravil lily32 -- 4.7.2008 9:00:10 >
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 4.7.2008 15:45:44
|
|
|
|
bskrle
|
Če imaš redno M, potem ne. Možno pa je da imaš težave s hormon. ravovesjem
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 4.7.2008 16:45:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Hmmm, jaz sem pred obema zanositvama imela 48 kg tako da mislim da to nebi smel biti problem.
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 4.7.2008 16:54:19
|
|
|
|
carpe diem
|
No, kako smo si različni.... Jaz pa ravno premlevam, da mogoče ne rata, ker jih imam preveč
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 4.7.2008 19:43:23
|
|
|
|
pokica_
|
Dokler ima ženska normalno vsakomesečno M z normalnimi (28-30) dnevnimi cikli nebi smel biti noben problem zanositi, pa čeprav jih ima kdo ali premalo ali pa preveč . Raje kar veselo in bo kmalu viden rezultat! Btw, moja sorodnica je ob zanositvi imela šele 46kg, je pa res, da je pol rodila obakrat z CR. Ampak to je še najmanj, ane?
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 8.7.2008 0:09:24
|
|
|
|
* Mateja *
|
Suhost ni problem za zanositev, ker meni je ratalo zanositi,...še sama ne vem kako. Je pa težje dete nositi ker si švoh in ga roditi. Po mojih izkušnjah je bolje, da te je malo več, ker jaz lih da sem se nosila in še tok prej sem rodila, morda tudi zaradi suhosti.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 10.7.2008 9:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor je meni znano je suhost večji problem kot debelost, ker hormoni nujno rabijo maščobe za svoje delovanje. Brez tega ne gre!!!! Predstavljajte si.......izločajo se hormoni, ki rabijo maščobe za delovanje.......teh maščob je premalo in vsi hormoni ne morejo biti izkoriščeni....zato propadajo in za ovulacijo jih je premalo...... Drug problem paje, če je maščob preveč.......potem se ti hormoni kar izgubijo v vsej tej maščobi in jih je zopet premalo za ovulacijo........... Tako nekako je meni dr.Reš razložil po domače, zakaj moraš imeti težo v mejah normale!!! Pa še nekaj.......kolikor je meni znano, anoreksičarke izgubijo M..... Če si suhcana, ker si dejavna i ob tem zdravo ješ, nič hudega. Če si pa suha, ker hočeš nositi tangice i ob tem ležiš, nič ne ješ....je katastrofa.... Šport reši vse.... LP
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 10.7.2008 9:44:18
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kolikor je meni znano je suhost večji problem kot debelost, ker hormoni nujno rabijo maščobe za svoje delovanje. Brez tega ne gre!!!! Predstavljajte si.......izločajo se hormoni, ki rabijo maščobe za delovanje.......teh maščob je premalo in vsi hormoni ne morejo biti izkoriščeni....zato propadajo in za ovulacijo jih je premalo...... LP Nekaj je na tem, vendar ni točno tako. Za hormone ne rabiš tolk une maščobe pod kožo, tale ni tako zelo pomembna. Bolj je pomembna maščoba, ki jo dobiš s hrano, govorim o dobri maščobi- omega3. Če imaš zadosten vnos omega3 maščobe, potem ni noben problem prehajanja hormonov, pa naj si še tako suh
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 10.7.2008 9:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hope2....Verjemi, da je še kako pomembna ta maščoba pod kožo!!!!!! Telo ne dovoli, da se v tebi vgnezdi novo bitje, če zazna, da je tvoje življenje ogroženo, oziroma pomanjkanje maščobe za njega pomeni obdobje brez hrane, lakoto..... To so nekateri nagoni, ki smo jih podedovalo genetsko od živali!!! V taboriščih so bile vse ženske posiljene, ali pa so seksale brez zaščite. Pa vse niso ostale noseče. Samo tiste, ki so imele boljše žilvjenjske pogoje!!! (Primer je skrajnost, brez zamere) Mah....brez veze razpravljati......
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 10.7.2008 9:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Nobena skrajnost ni dobra za zanositev in zdravo nosečnost. Ne pretirana suhost, ne pretirana debelost. Drugače pa 6 mesecev res ni dola doba. Če še čez 6 mesecev ne bo nič pa ukrepajta naprej.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 10.7.2008 11:05:09
|
|
|
|
Hope2
|
In kaj misliš, da suhe ženske živijo kot v taboriščih , tam ni bilo niti vitaminov, niti proteinov (ki so še bolj pomembni kot maščoba, saj če nimaš dovolj proteinov, nimaš niti zdravih spolnih celic), niti normalnih življenjskih razmer, veliko stresa, pomanjkanje hrane, vode......tak da brezveze dajat tak primer in primerjat ženske v taboriščih z ženskami v današnjem svetu. Isto se mi zdi bedatso primerjat ženske v afriki in evropske ženske. Nobena tu ni tako ogrožena in v taki skrajnosti, da bi ji telo ne dovolilo vgnezditve Maš pa prav, brezveze razpravljat, celo o takih skrajnostih Dokler je M normalna, dokler se je pestro hrano, suhost ni taka ovira.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.7.2008 11:09:59 >
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 10.7.2008 19:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
zame je 6m dolga doba - nama je ratalu u prvo.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 10.7.2008 19:07:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen zame je 6m dolga doba - nama je ratalu u prvo. Ma daj .. to je pa ''plitva'' izjava. 85% parom uspe vc enem letu. Po pol leta za moje pojme še itaq ni panike. Mislim ...
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 10.7.2008 19:11:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Nobena tu ni tako ogrožena in v taki skrajnosti, da bi ji telo ne dovolilo vgnezditve Dokler je M normalna, dokler se je pestro hrano, suhost ni taka ovira. Podpis.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 10.7.2008 20:33:14
|
|
|
|
*sanela*
|
Jaz sem imela 43kg ko sem zanosila. Vse je možno
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede zanositve 11.7.2008 13:55:13
|
|
|
|
Katja Bi
|
Verjamem da 6 mesecev ni dolga doba, ampak za mene je predolgo, ker ko hočeš nekaj met, hočeš met takoj, čeprav to ni izvedljivo. Sicer pa sem se že sprijaznila, ko bo pač bo. Imaš pa še vseeno še v glavi, ko ti menza al pa kaj zamuja, mogoče pa bo zaj ratalo, pol pa vidiš, da spet ne bo nič s tega.... Mah bomo vidli, upam da bo čimprej, ker si oba zelo želima in upam, da se nama bo uresničla največja želja, in bo kmalu še mene začelo še kaj ščemet v trebuhu Lep pozdrav vsem! P.S. Delam na tem, da nekaj kg gor dobim, čeprav je pri meni to težko, ampak delam pa na tem :)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?