Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehrana v zadnjem mesecu 3.7.2008 21:07:49
|
|
|
|
Naja30
|
Otrok si bo vzel vse, kar rabi. Če kdo, boš ti oškodovana zaradi pomanjkanja kakšnega vitamina ipd. Ampak to so ekstremi. Če ješ v mejah normale vse in raznoliko, pa čeprav nekoliko manj, je po moje čisto ok. Je pa zanimivo, da manj ješ, ker meni se je ravno zadnji mesec apetit zeloooo povečal, sploh po sladkarijah, ki jih prej 8 mesecev praktično nisem jedla. Zadnji mesec sem vse nadoknadila Zredila sem se samo pol kg ta zadnji mesec. Tamala pa kar celo kilo!
|
|
|
|
RE: prehrana v zadnjem mesecu 3.7.2008 22:24:04
|
|
|
|
mojsoncek
|
Pojej kolikor ti pase in kar ti pase, siliti se pa ne, da ti ne bo se slabo. Otrocek bo ze dobil svoje, sploh ce so zaloge se od prej, kot si napisala . Jaz bi verjetno startala kar na sadje in zelenjavo, da bo cimvec vitaminckov in cimbolj osvezilno v teh vrocih dneh.
|
|
RE: prehrana v zadnjem mesecu 4.7.2008 19:17:08
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem ista..............še kakšen mesec nazaj sem pojedla več kot moj mož , sedaj pa jem kot piščanček......... raje več pijem, jem sadje, jogurt....................jaz menim, da tale vročina vpliva na to..........
|
|
|
|
RE: prehrana v zadnjem mesecu 4.7.2008 20:24:02
|
|
|
|
urska25
|
Ja saj sadje pa zelenjavo jem,samo kuhano mi ne diši,enostavno mi je prevroče. Hvala za mnenja,upam da bo res vse vredu z dojenčkom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?