|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   shujševalni oblizi
3.7.2008 16:08:26   
Anonimen
Oj
Mene pa zanima če je katera ze uporabljala te oblize iz kaktusa k jih reklamirajo nebom napisala kako se imenujejo ker ne vem če lahko.A je res kaksen učinek?A jih sploh lahko uporabljas če dojiš?

Hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: shujševalni oblizi
3.7.2008 17:40:02   
Taula
Ponavadi piše na navodilih kako je z dojenjem.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2008 17:45:38   
Anonimen
A je res kaksen učinek?A jih sploh lahko uporabljas če dojiš?

Ne in ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2008 17:47:47   
Anonimen
Ena je zadnjič napisala, da pomagajo, če jih nalepiš čez usta.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2008 17:48:58   
Anonimen
Če prav razumem, si pred kratkim rodila? Pusti času člas, bo že šlo dol, lepa si pa z nekja dodatnimi kilami in brez user posted image .

Kako že gre tista misel? Vitezi se hvalijo s svojimi brazgotinami, ki so jih dobili v boju. Mama ima najlepše brazgotine na svetu, ki jih je dobila zaradi rojstva svojega sončka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2008 20:49:00   
Pobalami
Snovi, ki so v shujševalnih zadevah preidejo lahko preko materinega mleka v dojenčka. ne se hecat s tem ni vredno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2008 20:51:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ena je zadnjič napisala, da pomagajo, če jih nalepiš čez usta.user posted image user posted image

A dej. Zaupaj mi katera je bila to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2008 20:52:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Menda jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2008 20:55:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Menda jaz user posted image

Revolucionaren patent.

Efekt garantiram. Se jaz verjamem...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2008 21:19:27   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Kako že gre tista misel? Vitezi se hvalijo s svojimi brazgotinami, ki so jih dobili v boju. Mama ima najlepše brazgotine na svetu, ki jih je dobila zaradi rojstva svojega sončka.

Tole je pa tako lepa misel!

Ni mi jasno, kam se ženskam tako mudi po porodu? Telo rabi čas, kot se je 9m širilo, gre 9m skupaj. In nič na silo. Zame je bilo dojenje vedno na prvem mestu in tudi pomislila nisem, da bi hujšala. No ja, lažem. Začela sem enkrat malo ločevat živila, pa sem imela občutek, da je manj mleka in sem nehala. Ni vredno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2008 10:47:11   
romys
IZVIRNO SPOROČILO: Pobalami

Snovi, ki so v shujševalnih zadevah preidejo lahko preko materinega mleka v dojenčka. ne se hecat s tem ni vredno.

Se strinjam. Jaz sem veliko prebrala o dietah oz. hujsanju v casu dojenja in res ni priporocljivo, ker se potem v mleko sproscajo skodljive snovi iz tvojega telesa. Bo (zal) treba malo pocakat user posted image  Jaz sem si kupila kremo proti celulitu in baje tudi to ni bilo pametno user posted image  (sam sem jo vseeno porabila, zdaj bom pa pocakala, da neham dojit). Torej - zdrava prehrana in morda na ta nacin pade kaka kila stran??

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2008 21:58:37   
ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?