Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: voziček za v obe smeri 22.7.2008 13:18:44
|
|
|
|
Solero
|
Voziček za v obe smeri je blazno praktična zadeva. Midva obračanje precej prakticirava. Imamo Peg Perego Venezio in je zelo lepo vodljiv in lahek voziček. Obrača se ročaj, kar je zelo enostavno. Tudi enostavneje od marele, ki z vožnjo spreminja položaj, ali pa sonce sije zdaj z leve zdaj z desne, in jo je treba venomer popravljati, pa še veter si jo suče po svoje. Hrbtišče tudi mora biti nastavljivo. Če ti dete zaspi, ga lepo daš v ležeč položaj, pa spančka leže.
|
|
|
|
RE: voziček za v obe smeri 22.7.2008 17:46:14
|
|
|
|
Mesečnica
|
Nisem brala ostalih odgovorov, ti pa lahko iz svojih izkušenj povem, da je možnost obračanja ročajev na vozičku nadvse uporabna zadeva! Sploh si ne predstavljam, kaj bi brez te možnosti, še zdaj ne, ko ima mali že 14 mesecev. Midva sva povsem slučajno kupila tak voziček v Avstriji. Je pa od ene pri nas skoraj nepoznane firme, tj. Haberkorn, stal pa je 199 evrov. Še danes mi ni jasno, kako to, da je bil tako poceni, ker z njim ni čisto nič narobe, ravno nasprotno, meni se zdi zelo fajn. Je pa takle, samo v drugi barvni kombinaciji: http://web85.kunden.ventigo.net/main.php?node_id=32&cid=11&pg=3&did=761927
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?