|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena
1.7.2008 20:40:26   
Žaka
Pozdravljene!

Prosila bi vas bodoče mamice,da mi katera pove ki je imela vgnezditevo krvavitev kako to izgleda ? Ali če katera kaj ve o tej krvavitvi ?

Namreč meni se je pojavil rjavkast izcedek,ki je trajal tri dni. Bilo ga je zelo malo. Pojavil pa se mi je 8 dni pred menstruacijo.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena
1.7.2008 20:50:04   
Katy78
Pri meni se je pojavila 7 dan po ovulaciji. Šlo je za en sam krvav madež na hlačkah, velik ca. 2 cm. Kolikor vem, ni nujno, da se pojavi pri vsaki ženski. Odvisno je, kam v maternico se zarodek vgnezdi oz. katero mesto "napade". Če je to bolj prekrvavljeni del oz. blizu ali ravno na kakšni večji žili, potem se krvavitev opazi, sicer pa ni nujno da se sploh pojavi.

lp

k.

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2008 20:58:52   
ključek
meni se je pojavila 3 dni pred menstruacijo, bil je pa večji krvav flek na dnevnem vložku. zato sem najprej pomislila, da je prišla m., ampak že par dni sva ugotovila, da bova starša!!

srečno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2008 5:46:52   
pepa6
Meni se je pojavila vgnezditvena krvavitev en teden preden bi mogla dobit user posted image . Ampak to  je bil sam en svetlo rdečo rjav madež na spodnjicah, in ga naslednji dan ni bilo več.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2008 9:19:37   
katra55
Meni se je pojavila en teden preden bi morala dobiti M, bil je samo krvav flekec na hlačkah.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2008 10:49:27   
kristinaj
jaz je obakrat nisem imela... 1,5m nisem vedela da sem noseča.... no v 2 sem vedela kaj pomeni slabost po mesecu izostanka user posted image

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?