|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 18:36:56   
Sulfinija
Pozdravljene!!!

Jutri zjutraj imava ambulanto za neplodnost in zadnji razgovor pred prvo inseminacijo.
Sem ful nervozna z lubijem se samo prepirava oba nervozna in nestrpna zaradi jutri.

Vedno mi lepo zante svetovat,me tolažit zato tudi sedaj potrebujem vašo podporo,sva namreč oba čisto aut,zato bi bila vesela in hvaležna,če bi mislile na namju in kaj lepega zapisala glede nato temo.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:(23.dan ciklusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 18:38:53   
mujcek
Sama sicer nimam s tem izkušenj, ampak so punce napisale, da se sploh ni vredno bat, ker je baje čisto OK;) No saj ti bodo same napisale:love:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 18:46:48   
Anitka
Mojca skušajta se čimbolje sprostiti - kaka masaža pri svečkah, toplo mleko pred spanjem in :miska::miska::miska::miska::miska::miska: za jutri.

Anitka:(:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 18:50:19   
naja78
:rozica:mojči!
najprej še 1 :rozica:,za tolažbo.prosim,ne bodta nervozna,ker vama to ne bo pomagalo čist nič.ampak res nič.ta inseminacija je pač mali poseg,ki zgleda kot gineklo.pregled in nič več.malo tam še počakata in to je to.verjetno vama bo G povedal kako poteka,kaj lahko pričakujeta itd,......
če boš živčna in slabe volje,ziher slabo vpliva na to ali se bo prijelo ali ne.
naredita vse to,da mogoče se bo,mogoče pa tudi ne.jaz na vajinem mestu,se ne bi preveč veselila da kao bo,imaš pa 1 možnost več,da mogoče pa bo.-upam da veš kaj hočem rečt.če na insem.ne boš šla,je možnost manj,da boš :nosecka:.torej pogumno in bodi optimist.
pejt lepo na poseg,pa mogoče uspe v prvo,mogoče bo pa v drugo.
skupaj se morat boriti za :duda:,ti pa predlagam,da ga preveč ne obremenjuješ,kajti na dan insem.bo moral it na hopacupa-rokomet.saj veš:)- in mogoče ne bo uredu,če bo napet.
priporočam,vama,da se poskušata umirt,čeprav vem,kako je to,ker sva midva na istem.obupno.vedi da nisi sama in da boš :nosecka:,slej ko prej.verjetno pa bo potrebno več truda.

nevem kaj bi še napisala itak da vama želim ve najboljše,mislita pozitivno,pa čim manj mu čebljaj o tem in onem pa a bo-ali ne bo itd...zadrži to zase,vsaj probaj in ga pusti da malo na to pozabi.da ne bo preveč razočaran nakoncu.me babe lahko marsikaj prenesemo,dedci pa so v enih pogledih preveč šibki.:)-
ne znajo pravilno razmišljat in grejo iz 1 skrajnosti v drugo.

v 1 stavku rečeno-punca glavo gor,hvala bogu,da današnja medici na toliko nudi.:miska::angel::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 18:50:42   
A & T
Hy Mojca :rozica:,

sigurna sem, da vama ni lahko, vendar se vseeno potrudita z dragim za to, da se v teh dnevih ne bosta kregala, ampak se bosta tolazila in si stala ob strani, zato stopi do njega in ga lepo objemi in mu povej, da sta koncno korak blizje k vajinemu :duda: in da ga imas rada.

Bodi mocna in optimisticna, bos videla, da bo vse vredu in da nam bos jutri z veseljem napisala, da se nisi imela cesa bati.

Drzi se in porocaj, kako je bilo.

Cao... :kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 18:53:12   
Skye
Mojca zakaj se z :love: po nepotrebnem prepirata in sta nervozna:(...... ko pa je jutri eden tistih dni, ki vaju bo popeljal še bliže vajini :duda:. Nervozo vrzita čez okno in se raje skupaj veselita in bodita pozitivno usmerjena......jutri pa le pogumno, vse bo super...boš videla:)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 20:13:04   
emaa
Mojca ne se prepirat, rada se mejta, jaz komaj čakam na svoj posvet v ambulanti, prej, ko bo, prej bodo vse formalnosti mimo, prej bomo vsi mi starši in to je tisto, kar si vsi želimo.
en šopek :rozica::rozica: za vaju

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 20:16:55   
Sulfinija
Punce Hvala vsem,hvala vam tisoč krat v mojem in lubijem imenu.

Je že mimo majhena nrvoza maloprej sma se stuširala zdaj pa veselo na :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in samo kakih 20.dni naju loči do trenutka,ko bi bodo prvič vstavili možev zaklad in upam,da uspešno.
Imam že poln kufer vprašanj za jutršnji razgovor in upam,da bo uspešno res iz srca si želima.

Naj vas vse skuapj čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: in,da čimprej postanemo vse srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: in,dsa končno zazibamo v naročju svoje dišeče majhne :duda::duda::duda::duda:.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek: (23.dan ciklusa)
Nočko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 20:29:54   
Pia73
Jaz sem imela pa srečo jaz, sem se namreč veselila tega pregleda, ko sva šla skupaj z možem,.... Mož pa malo manj,... zato sem se trudila čimmanj debatirat o tem,... Meni je bilo v bistvu najbolj grozno prvič, pa še to samo zato, ker sem do tistega dne upala, da mi tja ne bo otreba,.. in verjetno res ne bi bilo treba,...

Skratka to je stopnička na vajini poti do :duda: in jutri bosta že stopila čez njo,... torej le pogumno,...

Tole inseminacijo pa le malo z rezervo vzami, da ne boš potem preveč razočarana, saj veš možnosti je 10%

Pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Punce nervoza,pomoč!!!
24.2.2005 22:34:44   
KIRA
mojca ne se sekirat. res so prijazni. pa če te ker slučajno grdo pogleda (saj te ne bo), grize nobeden ne. nekatere izmed sester so tako "cukrane" kot bi na MON-u rekli, da bi 100% pasale semle na RR, jih sploh ne bi ločla od drugih. mogoče je pa katera vmes, sam da ne vemo...

jaz ti držim pesti in ti želim, da bo jutri vse laufalo kot po maslu in da boš z dobrimi novicami prišla nazaj!!!

LP:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Punce nervoza,pomoč!!!
25.2.2005 15:19:29   
diamantka
pozdravljena mojca,
le pogumno pejdi naprej v nove boje, saj greš proti najbolj željeni stvari!
pa naj te ne skrbi, da morda ne bo ratalo, jaz ti lahko povem, da je moji prijateljici ratalo prvič ratalo in če je njej lahko tudi tebi!
:rozica::rozica::rozica: in lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (28%)

ne spremljam(nikoli) (26%)

občasno( ko se dogaja kaj pametega) (11%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (35%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!