Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
O dober večer, nas so pa na elektriko priklopili 24.2.2005 18:25:32
|
|
|
|
tjaga
|
Smo bli cel dan brez elektrike, pa mi je blo dolgcajt. Vam pa tud brez mene, kar priznajte :)-:)-:)-:)- Pet kirurgov se pogovarja ob kavi. Prvi pravi: "Najrajši operiram računovodje: ko jih odpreš, imajo notri vse oštevilčeno." Drugi doda: "Ma, najboljši so knjižničarji - vse v njih je razporejeno po abecedi." Tretji nasprotuje: "Najlažji so električarji. Vse imajo barvno kodirano." Starejši, četrti ga prekine: "Moji najljubši so pravniki. So brez srca in hrbtenice, glave in riti so preprosto zamenljive." Peti, ki je poslušal svoje kolege, pa doda: "Jaz imam najrajši inženirje. Vedno razumejo, če ti po končani operaciji kakšen kos ostane." Trgovina Starejša gospa je vstopila v trgovino in zahtevala škatlo hrane za pse. "Žal mi je," je dejal prodajalec, "toda zdravstveno ministrstvo je ugotovilo, da se precej starejših ljudi prehranjuje živalsko hrano, zato imamo ukaz, da pred prodajo hrane za živali preverimo, če ima kupec resnično domačo žival." Gospa je zapustila trgovino in se čez pol ure vrnila s psom na vrvici. S tem je dokazala, da je lastnica psa in trgovec ji je prodal hrano za psa. Naslednji dan je spet prišla v trgovino in tokrat želela kupiti hrano za mačka. Postopek se je ponovil in kmalu se je vrnila z mačkom v naročju. Trgovec ji je prodal hrano za mačke in odšla je domov. Tretji dan je prišla v trgovino, v roki pa je držala večjo škatlo, v kateri je bila luknja. Gospa je prosila trgovca, naj vtakne prst v luknjo, ta pa je nezaupljivo rekel: "Ali je notri kaj takega, kar grize?" "Ne, ne, nič se ne bojte!" je rekla gospa. Prodajalec je vtaknil prst v škatlo, otipal nekaj mehkega, izvlekel prst in rekel: "Tako čuden občutek. Kot bi bil v škatli drek." Gospa pa je rekla: "No, tako, zdaj pa mi dajte štiri rolice WC papirja!" :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2005 19:05:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
O dober večer, nas so pa na elektriko priklopili 24.2.2005 19:21:04
|
|
|
|
Anja
|
Hi hi hi ful dobri štosi :bravo:
|
|
|
|
O dober večer, nas so pa na elektriko priklopili 24.2.2005 19:48:10
|
|
|
|
.ču
|
A verjameš,da sm te že kr pogrešala:(mi je prov manjkal kakšen iz tvoje zbirke štosov:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2005 19:59:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2005 20:47:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?