Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: grelec stekleničk? sterilizator? 1.7.2008 13:30:47
|
|
|
|
ajtak
|
Jaz sem dojila le en mesec nato smo sli na am... nimam ne grelca steklenic, ne sterilizatorja! Kupila sem samo termos flaso v katero sem dala prekuhano vodo vroco in zraven sem imela se prekuhano vodo mrzlo, nato sem pa zmesala primerno temperaturo in pripravila flasko. Nikoli nisem pogrevala mleka, ce ni spil sem postavila v loncek z vroco vodo in e v roku 15min ni bilo povprasevanja sem zlila proc. Koliko pa ji pripravis? Poizkusi reimo samo 60ml, ce ti 90 pusca...
|
|
RE: grelec stekleničk? sterilizator? 1.7.2008 13:38:22
|
|
|
|
kodrana
|
ajtak hvala za nasvete. naša tud 60 ne poje na obrok. odvisno od dneva. očitno jo zvija, potem pa ne papca. je pa res, da se redi več, kot dobro. v prvem mesecu se je zredila za 1300g. sedaj v pol meseca je pa pridelala že spet že 1kg. res ne vem od kod. pa ne je toliko, kot ostali. ima pa res bolj leno prebavo in vse izkoristi. tako da mi na dan poje od 400-600ml.
|
|
RE: grelec stekleničk? sterilizator? 1.7.2008 13:51:27
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem dojila 5t, ker sem mislila, da bo mleko prišlo, s tem, da sem ji vsak obrok polno dodala am-aptamil. stekleničke sem potem prekuhala kar v kozički in to je to... pri 3t sem začela prekuhano vodo stavit v termos.. am se ne pogreva. jaz sem čakala največ 20 min potem sem pa novo napravila... grelec imam jaz doma in sem ga rabila 1x. svetujem ti, da, ker dojenje ne zadošča, da poskusiš obrok, dva samo am, brez dojenja, ker se otrok na dojki bolj zmatra kot na flaški in zato ti mogoče ne poje dovolj na obrok in zato tudi večkrat po malo je. vidim, da je stara skoraj 3 tedne.. naša je pri tej starosti pojedla od 60 ml do 90 ml am enih 7-8x dnevno
|
|
RE: grelec stekleničk? sterilizator? 1.7.2008 13:55:03
|
|
|
|
kodrana
|
kristinaj sploh je ne pristavljam. samo zvečer in ponoči. pa vseeno noče toliko jest. stara je pa že 1m in skoraj 3t. ampak redi se pa odlično.
|
|
RE: grelec stekleničk? sterilizator? 1.7.2008 14:17:30
|
|
|
|
Paštetka
|
če vsake pol ure je, potem se res lahko redi, pa četudi vedno poje samo 50 ml . Probaj ji redkeje dati. Saj če malo joka, še ne pomeni, da je spet lačna. Malo raztegni obroke in ji daj vsaj z 2 urnim razmakom, če je na adaptiranem v glavnem. pa takrat, ko bo res lačna bo tudi več pojedla naenkrat. Vmes pa ji daj vodo ali čaj za potešit, če bo fejst jokala. Mleka se ponovno se pogreva. S tem, da dvomim, da bi bilo kaj narobe. Mogoče ne bi bilo več tako bogato z vsemi snovmi kot piše. Drugače pa lahko na sobni temperaturi hraniš AM, zdaj v tej vročini nekje do 2 uri in ji ga potem ponudiš brez pogrevanja, če ne spije vsega.
|
|
RE: grelec stekleničk? sterilizator? 1.7.2008 14:40:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Probaj ji redkeje dati. Saj če malo joka, še ne pomeni, da je spet lačna. Malo raztegni obroke in ji daj vsaj z 2 urnim razmakom, če je na adaptiranem v glavnem. pa takrat, ko bo res lačna bo tudi več pojedla naenkrat. Vmes pa ji daj vodo ali čaj za potešit, če bo fejst jokala. Se podpišem Naš je tudi bolj siten, ampak mu ob joku dam dudko in/ali ga animiram, ker ni lačen, ampak mu je dolgčas ali pa bi se crkljal Je že pretežno na AM in papca približno na 3 ure in pol. Čez dan ima 5 obrokov, ponoči pa enega. Grelnik stekleničk: ga nimam in ne čutim potrebe po njem. Sterilizator: ga imam in je kar naprej v uporabi. Veliko lažje mi je flikniti deci vode in pomite flaške v sterilizator, kako pa jih prekuhavati v loncu. Sem sprobala oboje in zame je sterilizator Sploh v tej vročini - ni treba žgat štedilnika, sterilizator pa oddaja v zrak čisto malo vroče pare.
|
|
RE: grelec stekleničk? sterilizator? 1.7.2008 16:01:35
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj tamali je bil skoz na adaptiranem mleku. Imeli smo grelec, sterilizatorja pa ne. Smo se čist fajn zorganizirali s prekuhavanjem vode, gretjem ipd., tako da ni bilo nobenega problema. Pogrevali že narejene mešanice pa nismo nikoli. Lp
|
|
RE: grelec stekleničk? sterilizator? 1.7.2008 16:47:55
|
|
|
|
Leiah
|
Jaz sem tudi AM pustila stati na sobni temp. tudi do 2h-pa mu nikoli ni bilo nic. Vodo pa je res najlazje, ce jo spravis v termovko in potem sproti prekuhavas ko ti zmanjka. Mogoce bi ti pa bilo lazje,ce bi si mleko crpala in shranila v hladilniku in ko bi rabila, das steklenicko z mlekom samo v vroco vodo, da se "pogreje" in bi bilo prej pripravljeno. No vsaj meni je tako lazje
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2008 17:55:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: grelec stekleničk? sterilizator? 2.7.2008 6:49:10
|
|
|
|
Klarita
|
Jaz imam grelec flašk, ampak ga nisem kaj ekstra uporabljala, je šlo hitreje če sem vodo zagrela kar v mikrovalovni. Sterilizatorja pa nisem imela, sem pa sterilizirala kar s tekočino od chiccota.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?