Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 1.7.2008 10:43:29
|
|
|
|
sonja_ez
|
Naš ga je popil na litre. Super
|
|
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 1.7.2008 10:44:43
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Še dobro, da je moj začel vodo pit, al pa kakšen malinovc.
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 1.7.2008 14:04:35
|
|
|
|
Naja30
|
Šit, naša je pa ene parkrat pila sparkyja.
|
|
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 1.7.2008 15:17:10
|
|
|
|
Mat3ja22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Šit, naša je pa ene parkrat pila sparkyja. če ga je parkrat to še nič ne pomeni. si nisi pogledala prispevka koliko časa in v kakšnih količinah bi ga morala spit, da bi bil nevaren,
|
|
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 1.7.2008 16:52:52
|
|
|
|
pizamca
|
ja jest ga pa zdej ko dojim, kar velik popijem :( tko po dva, tri na dan a je kje na netu posnetek teh novic???
|
|
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 1.7.2008 16:57:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolinska je umaknila Bebe čaj, čaj Sparky in Lumpi - naj bi vsebovali ostanke pesticidov in onesnaževal. Se dobro, da je informacija prisla v javnost. Koliko jih sploh ne pride in niti ne vemo, kaj vse vnasamo v telo.
|
|
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 1.7.2008 21:40:23
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kolinska je umaknila Bebe čaj, čaj Sparky in Lumpi - naj bi vsebovali ostanke pesticidov in onesnaževal. Se dobro, da je informacija prisla v javnost. Koliko jih sploh ne pride in niti ne vemo, kaj vse vnasamo v telo. Ja, pol stvari ki jih pojemo je itak strupenih
|
|
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 1.7.2008 21:49:48
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22 IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Šit, naša je pa ene parkrat pila sparkyja. če ga je parkrat to še nič ne pomeni. si nisi pogledala prispevka koliko časa in v kakšnih količinah bi ga morala spit, da bi bil nevaren, Ja no, pol pa skačem po luftu od veselja!
|
|
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 2.7.2008 7:05:21
|
|
|
|
KRTR
|
meni se to zdi skrajno neodgovorno, kako sploh upajo to prodajat saj vem ...danes je itak že vse stupeno....ampak za naše otroke gre, in vsi si želimo, da vsaj v času odraščanja uživajo hrano, ki je majn umetna in predelana. Jaz kupijem vedno vse od Hippa in Milupe , tudi že pri prvem otroku je blo tako. Ta dva proizvoda se mi zdidta najbolj primera in mislim, da sta tudi najbolj nadzorovana
|
|
|
|
RE: Iz prodajnih polic umaknjen otroški čaj 2.7.2008 7:52:31
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KRTR Ta dva proizvoda se mi zdidta najbolj primera in mislim, da sta tudi najbolj nadzorovana Jst pa mislim da si mal naivna drugače pa jaz nikomur več ne verjamem, se trudim po najboljših močeh da bi domov prinašala zdrave, eko izdelke, pol pa vidim da ima bio olivno olje iz hofra neke ftalate not al kaj jaz vem kaj, se mi je kr obrnil, ko sem tole vidla, sam čakam kdaj bodo to rekl za bio olje od mercatorja zdravo življenje
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?