Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 30.6.2008 10:06:50
|
|
|
|
Volga
|
Ja, pri nas je že dolgo tako.
|
|
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 30.6.2008 10:07:10
|
|
|
|
bskrle
|
Ne, pri nas je to od 25.6. do 31.8.
|
|
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 30.6.2008 10:15:29
|
|
|
|
ZARA
|
Pri nas je od 01.07. - 31.08. Se mi zdi. Vsaj omenjal ni nihče drugače.
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 30.6.2008 10:20:55
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Tole je za MOL: Starši otrok, za katere je Mestna občina Ljubljana po veljavnih predpisih dolžna kriti del cene programa predšolske vzgoje v javnem vrtcu, lahko uveljavijo rezervacijo zaradi počitniške odsotnosti otroka enkrat letno v obdobju od 1. junija do 30. septembra. Rezervacijo lahko starši uveljavijo za neprekinjeno odsotnost otroka najmanj en in največ dva meseca. Starši so jo dolžni vrtcu pisno napovedati najpozneje en teden pred prvim dnem odsotnosti otroka iz vrtca. Tole pa za Slovensko Bistrico http://www.uradni-list.si/1/content?id=86843
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 30.6.2008 10:23:27 >
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 30.6.2008 11:04:08
|
|
|
|
lutka
|
Ne razumem zakaj ne velja za vse enako . Ma, brez veze no . Sem že mislila, da bo vsaj med dopusti manjša položnica pa ne bo nič. Bomo pa od septembra naprej plačevali manj, ker sta dva ...........če verjameš lp aja , hvala K_a_t_i
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 30.6.2008 13:57:46
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, to je pa res čudno, da so take razlike. Mi smo v MOL in lahko uveljavljam rezervacijo za max. 60 dni. No, naša bo itak doma "samo" en mesec....
|
|
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 30.6.2008 16:26:08
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
A res? Dobro da si napisala, da bo drugo leto samo en mesec doma. Drugače pa v našem vrtcu lahko imaš dva meseca rezervacijo.
|
|
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 30.6.2008 20:19:36
|
|
|
|
Anay
|
Rezervacije za vrtec ima vsaka občina drugače. Lansko leto je veljalo za ljubljansko občino najmanj 1 mesec in največ 2 meseca rezervacije. Ne vem pa kako je letos. Nekatere občine pa imajo m,inimalno 10 dni in max. 1 mesec rezervacije
|
|
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 30.6.2008 22:51:51
|
|
|
|
mayci
|
Nekatere občine pa nimajo nič....
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 1.7.2008 9:34:59
|
|
|
|
blak
|
Koper, 1 mesec plačuješ polovico
|
|
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 1.7.2008 13:21:10
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci Nekatere občine pa nimajo nič.... Še vedno boljš to, kot pa da ti za 1 mesec zaprejo vrtec zaradi dopustov in se j ...
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 1.7.2008 13:50:07
|
|
|
|
mayci
|
Se strinjam...
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 3.7.2008 10:51:17
|
|
|
|
taši84
|
pri nas se še vedno lahko rezervira za najmanj 1 mesec in največ 2.
|
|
RE: je pri vas v vrtcih isto ? 4.7.2008 11:05:26
|
|
|
|
lev76
|
Ok, smo predeli čas, Zdaj pa mene nevednico zanima (hči gre v vrtec šele septembra), kaj po vsebini pomeni ta rezervacija? Primer: Ker z otrokovim očetom ne živiva skupaj, se kdaj zgodi, da jo on odpelje v petek zjutraj in pripelje v torek zvečer. Kar pomeni, da je ni v varstvu (da septembra je v varstvu) 3 dni. ali to pomeni, da bi morala dat za tiste dni rezervacijo al kako? Kar se poletnih in ostalih dopustov tiče, je pa pri nas tudi vse malo povprek. Jaz hodim tako po en teden, enkrat ta mesec, drugič drug, nobenega reda in kaj v kosu. Potemtakem moram za vsako odsotnost, dat rezervacijo, al jaz to čisto narobe razumem? Hvala za pojasnila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 15:57:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?