|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stalno prebivališče in bolniška
30.6.2008 7:01:26   
tassa
Izteka se mi 30 dnevna bolniška. Osebna zdravnica mi bo ta teden napisala "predlog" (al kako se že reče) za odobritev podaljšane bolniške s strani komisije. Zanima pa me naslednjeuser posted image :
Prijavljena sm na naslovu, kjer dejansko ne živim (oz. še doma). Zanima me ali moram zaradi komisije spremeniti naslov, ali lahko zdravnica napiše, stalno prebivališče je ... živi pa ..... .
Slišala sm, da s strani komisije zelo preverjajo, mene pa na pravem naslovu ne bodo našli.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stalno prebivališče in bolniška
30.6.2008 7:07:05   
Volga
Po moje bi bilo dobro, da si urediš vsaj začasno bivališče tu, kjer dejansko si.

(odgovor članu tassa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2008 8:08:52   
Noel
Tudi jaz sem imela enak primer. Sem pa na zavod za zdr. zavarovanje javila, da na naslovu stalnega bivališča ne živim in sem jim povedala naslov kjer živim. To so si zapisali in bilo je vse ok.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2008 8:33:08   
iskanje
Jaz sem v isti situaciji kot ti pa sem vrašala ginekologinjo pa mi je rekla da to nebi smel bit problem sam da naj pač starši povejo da pač počivam v Lj. ker sem drgač iz Postojne večinoma sem pa v Lj.. Mi je rekla da bi bil problem če bi šla na Mali Lošinj user posted image Zaenkrat nisem imela še kontrole upam da jo nit ne bom imela,do 16 julija pa še imam bolniško pol je pa itak že porodniška user posted image

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2008 20:52:14   
tassa
Hvala za vaše odgovore. Sem kr pomirjena, ker res nisem vedela kaj naj naredim!

Lepo se imejteuser posted image

Tassa

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!