|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija in izcedek
27.6.2008 20:41:44   
imam
Pozdravljene punce. Vem, da je ovulacija že precej obdelana tema ampak upam, da se kljub temu ne boste jezile. Malo sem zmedena zaradi naslednjega. V torek 12 dan cikla sem bila pri ginekologu, da je z UZ pogledal, če se vidijo folikli. Rekel je, da na nekje izgleda, da je ovulacija že bila, drugje pa da ne in da je tudi ne bo. Ok sem se sprijaznila, da očitno ta mesec ne ovuliram, ampak zdajle pa prihajam iz wc-ja, kjer se je potegnil vlečljiv izcedek, ki si ga že 9 mesecev beležim v koledarček in ko dobim user posted image , mi za nazaj vedno štima ovulacija, boli me levi jajčnik. Kako je to možno da bi ginekolog to spregledal, oziroma, da bi imela izcedek in da ne bi ovulirala.
Se opravičujem, če sem preveč zakomplicirala in hvala za odgovore.
Lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 28.6.2008 16:00:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija
28.6.2008 15:44:53   
Orhideje
Žal ti zlo težko pomagam glede te O. Tudi jaz sem bila v četrtek pri G  - in mi je povedala, da se lepo vidi, da je ravno čas O  - tako, da sedaj z dragim pridno user posted image . Zanimivo pa je to, da imam sedaj najmanj izcedka. Tako, da res ne vemuser posted image . Ampak nekako želim verjet G in pač poskušam. Se pa res sprašujem, če je tudi jaz v prejšnjih mesecih nisem zamudila. Meni je namreč G rekla, da ti izcedki še zdaleč niso 100% znaki O in da se samo nanje ne moreš najbolj zanest.  Tudi pri meni je na dan pregleda bil šele 12. dan ciklusa.

Upam, da ti bo katera druga lahko pomagala. Jaz pa ti priporočam, da user posted image na vsaka dva dni, da  O ne zgrešiš user posted image

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2008 21:50:38   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje
Upam, da ti bo katera druga lahko pomagala. Jaz pa ti priporočam, da user posted image na vsaka dva dni, da  O ne zgrešiš user posted image

To bi tudi jaz priporočala. Tako nam je že 2x ratalo. user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2008 12:51:09   
janaja
Jaz sem mela pa 7 dan cikla tud prozorno vlečjivo sluz pa sem delala ovul. test pa je bil negativen tako da bom probala še na 10 dan ( danes) pa še v petek in na 12 dan pa še na 14 dan pa bomo vidl kako pa kaj

pomoje je tko najboljšuser posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2008 13:09:39   
Anonimen
punce, user posted image  na dva al pa tri dni, pa vam O zagotovo ne uide ...

oziroma ne se preveč ubadat z raznorazniumi znaki, ker samo pokvarijo romantiko in te zadeve ...

user posted image  ko vama paše, pa bo ratalo ... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu janaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2008 14:09:46   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

oziroma ne se preveč ubadat z raznorazniumi znaki, ker samo pokvarijo romantiko in te zadeve ...

user posted image  ko vama paše, pa bo ratalo ... user posted image   user posted image   user posted image

se podpišem pod tole...

Midva delava na bebici že pol leta, pa sm si merla BT, full spremljala sluz... pa ni blo nič, zdaj pa sva junija rekla da je blo tega dost, zdaj pa ne pričakujemo 30.6. in je do danes še nismo pričakali, tak da močno upam da je tudi ne bomouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2008 15:18:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liam

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

se podpišem pod tole...

Midva delava na bebici že pol leta, pa sm si merla BT, full spremljala sluz... pa ni blo nič, zdaj pa sva junija rekla da je blo tega dost, zdaj pa ne pričakujemo 30.6. in je do danes še nismo pričakali, tak da močno upam da je tudi ne bomouser posted image user posted image user posted image

liam ...

možno držim pesti, da boš ugledala user posted image   user posted image  ... oziroma sem v to že 100 % prepričana ...

no, ne glede na to, kar sem napisala, da nič preveč gledat na znake, sluz ipd., nama kljub temu še ni uspelo ... ampak še nisem izgubila upanja, da bo ratalo po naravni poti, klju temu, da že potekajo preiskave, zakaj nam ne rata bit user posted image  ...

to sem v bistvu napisala zato, ker so moje kolegice tko nardile in jim je pol najkasneje čez 2 meseca ratalo ...

tak da punce, ne se sekirat glede znakov O, ker ni nujno, da O vedno spremlja sluz ali kakšen drug znak ...

(odgovor članu liam)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2008 21:02:26   
imam
hvala punce za tele odgovore... vem, da je najbolje na 2 dni, to prakticiramo že 6 mesecev, 9 mesecev pa delamo na user posted image . Ker sem še mlada in si nikoli nisem mislila, da bom imela težave z zanositvijo, sem zato šla k ginekologu in po njegovih besedah se najbolj bojim, da ne ovuliram oz. da je z mano kaj narobe, zato je tudi bilo postavljeno vprašanje. No sedaj mi je dal klomifen in upam, da bo več uspeha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.7.2008 21:03:07   
imam
Liam, tudi jaz držim pesti zate user posted image

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2008 8:17:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: imam

hvala punce za tele odgovore... vem, da je najbolje na 2 dni, to prakticiramo že 6 mesecev, 9 mesecev pa delamo na user posted image . Ker sem še mlada in si nikoli nisem mislila, da bom imela težave z zanositvijo, sem zato šla k ginekologu in po njegovih besedah se najbolj bojim, da ne ovuliram oz. da je z mano kaj narobe, zato je tudi bilo postavljeno vprašanje. No sedaj mi je dal klomifen in upam, da bo več uspeha.

če ovuliraš ali ne, je mogoče preverit samo s spremljanjem naravnega ciklusa prek UZ in z merjenjem BT, poleg tega pa tudi s hormonskimi preiskvami ... tako da sem mnenja, da na podlagi enega pregleda še ni mogoče reči, ali O je ali ne ...

je potrebno spremljanje celotnega ciklusa ... vsaj pri meni je bilo tako in so ugotovili, da naj bi imela O ... oziroma folikel je počil.

če delata na user posted image  že 9 mesecev, pa ni uspeha, bi lahko predlagala ginekologu, da te napoti na HSG - slikanje prehodnosti jajcevodov ... to je osnovna preiskava, pri kateri se ugotavlja ali so jajcevodi o.k. ali ne ...  pa mogoče bi te lahko tudi dal na hosmonske preiskave, vsaj glede progesterona ... na podalgi tega hormona se vidi, ali je O ali ne ...

mogoče bi ti to predlagala ... pol pa boš vidla, kako naprej ...

(odgovor članu imam)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ovulacija in izcedek
3.7.2008 10:27:58   
baby bum
Lep pozdrav!
Sem nova na formu in ze nekaj časa beram ta sporočila.
imam pa problem in me zanima če mi lahko pomagate
Pred enim tednom sem imela spolni odnos in ko sva končala se mi je na papirjo poznala rahla kri ki je
tarajala 5 dni to ni bila M. Sedaj pa bi mogla dobiti menstro pa je nimam že 3 dni ali je kaj z mano na robe.
Prosim če je katera imela take težave mi naj sporoči
mene zelo skrbi k G še nisem šlauser posted image .
Nosečniških znakov pa nimam samo na wc me non stop tišči
pomagajte PROSIM
obupana

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2008 11:35:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baby bum

Lep pozdrav!
Sem nova na formu in ze nekaj časa beram ta sporočila.
imam pa problem in me zanima če mi lahko pomagate
Pred enim tednom sem imela spolni odnos in ko sva končala se mi je na papirjo poznala rahla kri ki je
tarajala 5 dni to ni bila M. Sedaj pa bi mogla dobiti menstro pa je nimam že 3 dni ali je kaj z mano na robe.
Prosim če je katera imela take težave mi naj sporoči
mene zelo skrbi k G še nisem šlauser posted image .
Nosečniških znakov pa nimam samo na wc me non stop tišči
pomagajte PROSIM
obupana

naredi test nosečnosti, edino tako boš vedela, ali si user posted image  ali ne.  tudi ni nujno, da bi imela kakšne nosečniške znake. nekatere nimajo nebenih znakov, razen izostanka M, ene pa pokasirajo vse.

lahko pa je tudi to, da si imela M prej kot ponavadi. ampak kot sem že rekla, da si odpraviš dvom, naredi test, pa boš 100 % vedela, kaj se dogaja.

zdejpa, če s fantom še ne načrtujeta user posted image , vama v prihodnje svetujem, da poskrbita za zaščito pri spolnem odnosu.

če pa načrtujeta, pa ti želim, da bi se pokazal en velik user posted image  ...

(odgovor članu baby bum)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2008 11:52:20   
baby bum
hvala za odgovor
Kaj pa če imam cisto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.7.2008 12:56:59   
Naja30
Če bo test negativen, pojdi h G.

(odgovor članu baby bum)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2008 10:33:36   
baby bum
kkkkkk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.7.2008 10:36:17   
baby bum
Jaz bi bila rada fuluser posted image pa nevem če imam tako srečo
testa si sploh ne upam naret ker bi bila preveč razočarana če bi pokazal-
pa še ko pridem iz službe imam na hlačkah krvavkasto rjav madež
ali to kaj pomeni?
Pomagajteuser posted image

(odgovor članu baby bum)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2008 10:53:34   
Anonimen
kdaj bi pa morala dobit user posted image ?

če ti zamuja, kr naredi test ... ker ma veliko nosečnic na začetku tak izcedek ... ki ni ne rdeč ne rjav, ampak neki vmes ...

tud moja kolegica ga je mela, user posted image  ji je zamujala, je nardila test in zagledala en velik user posted image  ...

lahko pa počakaš še kak dan in pol nardiš test, če seveda ne boš dobila user posted image  

glede na to, da si močno želiš, da bi bila user posted image , močno držim pesti, da bi zagledala user posted image  in ne user posted image  ...

(odgovor članu baby bum)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?