Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a se pop-tv mal norca dela? 27.6.2008 20:43:41
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 namreč v ponedeljek se spet začne NMK - 1 sezona in je na sporedu vsak večer razen ob petkih ob 20.00. ne samo, da NMK tud vidit ne morem več, še filmi bodo sedaj tok pozni, da jih ne morem gledat. Sej pa filmi bodo zdaj ob 21. To pa ni tko pozno.
|
|
RE: a se pop-tv mal norca dela? 30.6.2008 8:44:59
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: puncica pa swardsvaldske klinike, Ja, pa sužnje Isaure U JA tale je bla tu zakon
|
|
|
|
RE: a se pop-tv mal norca dela? 30.6.2008 10:21:54
|
|
|
|
goa
|
Vse dobre filme vrtijo pozno. Tudi če se začne film ob 21. je avtomatsko eno uro dlje in je razlika če greš spat ob 22. ali ob 23. Saj jaz tak ali tak malo gleda tv. Sploh zdaj poleti. So pa s to nmk totalno dosadni in brezvezni. Še 100 let jo bodo ponavljali.
|
|
RE: a se pop-tv mal norca dela? 30.6.2008 19:35:21
|
|
|
|
janjja
|
NMK mi ni bila nikol fajna, pa sem prav jezna da bodo spet to vrteli
|
|
|
|
RE: a se pop-tv mal norca dela? 30.6.2008 19:41:43
|
|
|
|
Šarki
|
ja, men je bla tud NMK že skos
|
|
RE: a se pop-tv mal norca dela? 30.6.2008 19:49:32
|
|
|
|
barika
|
a ni ena iz foruma vajena na pop tv pisat, kaj oz. kdo jo moti...nej še pa za tole sr** napiše jaz se pa spomnim, da smo mulci in mulke vedno leteli iz igrišča gledat Gozdarsko hišo Falkenau (ali nekaj takega)
|
|
|
|
RE: a se pop-tv mal norca dela? 30.6.2008 19:51:16
|
|
|
|
čokoladka
|
jaz si po novem dam dol film z neta...če me ravno prime gledanje... drugače pa samo kar sin gleda risanke... pa jaz ke pa sm kako nadaljevanko-limonado...
|
|
|
|
RE: a se pop-tv mal norca dela? 30.6.2008 19:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj ne ponavljajo nadaljevanke Hišica v preriji? To je bila res lepa nadaljevanka, za vse generacije
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?