angel_rebelde
|
Sem raje počakala, da se umirim, ker tole mi je pa dvignilo pokrov. Kot se ve, z bivšim nisva skupaj, stike s sinom ima redno, prejšni mesec je prvič nakazal preživino, sicer 10 € manj, ampak ni panike. Ta mesec mi obljubi, da dobim nakazano 21., danes mu pošljem SMS, kaj se gre, odpiše mi, da naj moj novi partner poskrbi za naju, in da naj tudi on finančno prispeva, in ne le z ljubezenskega vidika.. Napiše mi tudi, da nima denarja za sina, da je moral plačati položnice, dobil je pa 400 € in mu je pretežko bogih 80 € plačati. Kaj naj sedaj? Razmišljam, da bi šla spet na socialno in morda tudi to, da bi preprečila stike med njima, saj kot je razvidno, mu je vseeno zanj. No, naj še omenim to : kadar sta imela stike, imata jih 4 ure, se npr. 2 uri ukvarja z njim, potem pa meni govori oziroma naklada kako mu gre v življenju, kako se je spremenil, in bla bla, zmeraj isto.. in malega v tistem še pogleda ne, ker mora KAO gledati v oči, kadar kaj govori... Plus tega, mi je še napisal, da si je njegova mama našla fanta šele po 3h letih samskosti ( njegovega očeta ), ki je mimogrede pijanec in pretepač, jaz pa da niti leto dni ne zdržim brez moškega, da sem zanj ****, ..... Kaj naj sedaj? Naj grem na socialno ali naj požrem to dejanje?