honey
|
Ja, potne liste sva si dala delat par let nazaj, ko sva šla na poročno potovanje, potem jih pa itak nisva več rabila - za Hrvaško imamo samo osebne, tako da dobro, da me je kriminalist opozoril na njih, ker drugače vprašanje, če bi ugotovila, da jih nimamo. Ja, sem klicala na UE in so mi rekli, da naj počakam na zapisnik policije, da potem pridem tja in jih prekličem - ni potrebno plačevat ne vem kakšnih taks za preklic ali nekaj takega, ker so bili pač ukradeni med vlomom. Ja, občutki so pa res zoprni. Je bil ponoči tamal žejen, sem kar moža poslala v kuhinjo dol po stopnicah, se nisem mogla pripravit, da bi šla dol. Da bi pa prišel kdo notri ponoči, si pa tudi ne predstavljam Ja, o alarmu sva se pa z možem že enkrat pogovarjala, pa sva potlej vse skupaj opustila, ker sva prišla do zaključka, da imamo pač mačka v stanovanju in da bi bil problem. No, pa smo ugotovili, da se da tudi take alarme kupit, da so tisti žarki naštimami višje ali nekako tako. Ne vem, se bo treba nekaj spomnit. Ali pa kakšnega pitbulla v stanovanje Ja, to, da sem "jezna kot pajk" mi je ostalo pa še iz otroštva. Moja stara mama je vedno govorila, da je "jezna kot pajk". Sicer ne vem, kakšen smisel je to, ampak tako sem pač navajena
|