Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam z dojenčkom na dopust? 24.6.2008 16:26:15
|
|
|
|
potepinček
|
Rogla
|
|
|
|
RE: kam z dojenčkom na dopust? 24.6.2008 16:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pokljuka ima urejene ceste.
|
|
|
|
RE: kam z dojenčkom na dopust? 25.6.2008 0:45:59
|
|
|
|
norge
|
Logarska
|
|
|
|
RE: kam z dojenčkom na dopust? 25.6.2008 8:19:10
|
|
|
|
Primoza
|
A pod gramoz spadajo makadami?
|
|
|
|
RE: kam z dojenčkom na dopust? 25.6.2008 17:18:51
|
|
|
|
staši
|
JEZERSKO
|
|
|
|
RE: kam z dojenčkom na dopust? 27.6.2008 12:17:31
|
|
|
|
sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR A pod gramoz spadajo makadami? Ja, za naš voziček na žalost spadajo pod gramoz tudi makadami. Na makadamu premetava in obrača tista kolesa na vse strani in je videti kot da bo vsak hip kakšno odletelo stran . Imamo pač (podarjen) voziček s ta malimi kolesi in je potem to tako. Vsem se zahvaljujem za odgovore, bom na netu počekirala malo kako pa kaj. Vseeno pa bi prosila, če mi lahko napišete še kaj več za Roglo, Pokljuko, Logarsko in Jezersko. Najbolj me zanima možnost daljših sprehodov (uro, dve) v naravi in kot sem že omenila po urejenih poteh ali cestah, vendar takih, da ne divjajo glih avti mimo. Bodisi direktno iz apartmajev/bungalovov torej kar tam okoli lahko pa tudi take poti, da se zapelješ z avtom in potem izletek okoli z vozičkom. Nismo pa neki adventure tipi tako da glih kam na kake hude ture ne bi lazila, smo bolj za take umirjene variante v naravi. Hvala še enkrat za vašo pomoč pa lep vikend vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?