|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kam jutri?
24.6.2008 18:25:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ljubica, si mogoeč narobe zastopila. Mislila sem, ko npr. hodiš, pa se kam zadeneš, npr. v štok od vrat. Te malo zanese, pa je. Pač, tako iz svojih izkušenj gledam.

Ja sej štekam. Sam če te tolk opeče itak ne hodiš. Ker ne morešuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
24.6.2008 18:28:51   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ljubica, si mogoeč narobe zastopila. Mislila sem, ko npr. hodiš, pa se kam zadeneš, npr. v štok od vrat. Te malo zanese, pa je. Pač, tako iz svojih izkušenj gledam.

Ja sej štekam. Sam če te tolk opeče itak ne hodiš. Ker ne morešuser posted image

Ja, samo a ležiš pa lahko, al sediš. Saj je rit tudi opečena. Po mojem bi bilo najboljše nekje lebdet.

No, včasih me je opeklo na njivi, res, ko misliš, da ti tisto uro ne more sonce kaj takega naredit. Pa moja koža itak ni za to močno sonce. Pa se nisem namazala, pa so rame dobile, na srečo drugo ne. Ampak že to je dovolj, ko nisem mogla spat, ker najrajši spim na boku. Ja, šola mi je bila to za v bodoče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.6.2008 19:17:24   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

kak bazen.

Nekje se je odprl tudi privat živalski vrt (lahk pogledate), potem pa v bazen al pa globoko sencouser posted image

Kje je privat živalski vrt,lahko poveš več o tem?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.6.2008 19:58:24   
Anonimen

Ja, samo a ležiš pa lahko, al sediš. Saj je rit tudi opečena. Po mojem bi bilo najboljše nekje lebdet.

No, včasih me je opeklo na njivi, res, ko misliš, da ti tisto uro ne more sonce kaj takega naredit. Pa moja koža itak ni za to močno sonce. Pa se nisem namazala, pa so rame dobile, na srečo drugo ne. Ampak že to je dovolj, ko nisem mogla spat, ker najrajši spim na boku. Ja, šola mi je bila to za v bodoče.

Jaz sem spala na svileni rjuhi. Na bombažu ni šlouser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
26.6.2008 10:42:46   
KIKI****
No, tole ni moja slikca ne. bog ne daj da bi me celo tkole opeklo. Me je opeklo le po ramenih, hrbtu in prsnem delu, sem imela majčko na tanke naramnice in kapri hlače-noge pa bele kot sneg.
Ampak jaz sem bla še mal bol vijolična kot tale. Nimam svoje slikce ampak si je ne želim zdaj niti več gledat ker so me ramena bolela da sem komaj spala. Možek je šel v lekarno po nek italijasnki gel aloe vera s katerim sem se mazala 3 dni po 4-5x dnevno, zdaj se mažem pa z bepantholom, in zaenkrat sem rdeča samo še okrog naramnic modrca in se še ne lupim. Ja bom vsaj za drugič vedla da se v gorah zaščitim še bolj kot na morju.

Uh, da bi me pa celo tkole speklo bi pa vejetno prosla za morfijuser posted image . Ker imam poleg vsega še alergijo na sonce, sem ga vsrala do konca. Zdaj ne morem niti v solarij, da bi za na morje malo porjavela in s tem pridobila par minutk kopanja v vodi na morju do 12 ure. Zdaj bom samo do 11 v senčki pol pa po 17 uri. Kaj čmo, sej bo boljšeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.6.2008 10:45:49   
KIKI****

Si sploh ne predstavljam, če si resnično tako pečena....

Si nočeš, verjemiuser posted image . To tako boli da je za umretuser posted image

Pa fajn je, če si opečen, da se še kam podrgnešuser posted image .

Srki sej sem se v ponedeljek z ramo ruknla v vratca od kopalniškega bloka in sem se skor sesedla tko me je zabolelo kot bi mi kdo hotel roko odrezat. Čakte da probam slikco, kjer me je mož slikal prlept da boste verjele.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.6.2008 11:07:04   
KIKI****
No, to je pr men zgledal tkole;

user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.6.2008 11:12:37   
Volga
Mene pa zanuima, kako je sploh možno, da pride do tega, da te tako močno spali? A prej pamet nič ne nese kako in kaj user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.6.2008 13:20:49   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Mene pa zanuima, kako je sploh možno, da pride do tega, da te tako močno spali? A prej pamet nič ne nese kako in kaj user posted image

user posted image Že pamet ja, ampak ko greš na sprehod po gozdu pa res skor pozabiš na vse ostalo, žal. Pa še brez kreme in tablet smo šli na dopust. Brez skrbi, saj bo, Volgicauser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.6.2008 13:21:41   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

user posted image Že pamet ja, ampak ko greš na sprehod po gozdu pa res skor pozabiš na vse ostalo, žal. Pa še brez kreme in tablet smo šli na dopust. Brez skrbi, saj bo, Volgicauser posted image

Saj mene nič ne boli user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.6.2008 13:25:55   
KIKI****

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

Saj mene nič ne boli user posted image

Men je pa tud že skor čist v redu, tko da ja, je bla pa tole dost velika šola za v naprej. Volga, a smem nekaj vprašat-a si ti dolenka?

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?