Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 24.6.2008 14:28:40
|
|
|
|
Dali*
|
Punce... Za nekatere sploh nisem prepričana, da spadate v naš krog, ker si imate vse kaj drugega za povedati. Menim, da bi si morale odpreti drugo temo. Zajebancija...npr...
|
|
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 24.6.2008 14:32:19
|
|
|
|
monty
|
Kljub temu, da sem "preveč " napisala enim še vedno bistvo ni jasno. Nisem frik glede računanja, merjenja bla bla, ampak sem pač mislila zadeve malo spremljat kako je pri meni. vem, da je redko da uspe prvič, je pa na žalost veliko bolj pogosto, da rata ko nihče tega ne želi. In bistvo teme, drage moje, tiste, ki pisarite vse druge traparije, je KAJ LAHKO IN KAJ NE KO ŠE NE ZAOSTAJA, PA SI LAHKO !!! A se s tem res nihče ne ukvarja? Pa babe, da ste tolk trapaste pa ne morem razumet. Namesto, da bi kaj pametnega napisale, se greste KDO JE LAHKO BOLJ NIZEK !!!
|
|
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 24.6.2008 14:32:31
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Majko milo, pa vüve se pozanta. Ker je že itaq cela tem za v kanto, naj še jaz malo nasmetim... daj povej mi tanikaa, kako hudiča narediš ta umlaut nad črko?? alt gr na desni strani tipkovnice, hkrati pritisneš tipko na kateri je vprašaj, potem spustiš in pritisneš črko u.
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 24.6.2008 14:33:54
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: monty Pa babe, da ste tolk trapaste pa ne morem razumet. Namesto, da bi kaj pametnega napisale, se greste KDO JE LAHKO BOLJ NIZEK !!! Eh, nič. Se bom raje zadržala. Nivo pa to.
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 24.6.2008 14:52:10
|
|
|
|
Dali*
|
Agresivna??? Menim, da ima Forum svoj namen in to sporoča tudi naslov teme. Najbrž ni bil ustvarjen "kr tko neki". Škoda je sam, ker s tem bo izgubil svoj sloves forum Ringaraja. Se bomo, pa prestavili kam drugam, če se res ne bo dalo komunicirati drugače. Tle nas lahko na prste ene roke preštejem, koliko se jih dejansko pogovarja o problematiki oz o temi. Če sem pa konstruktivno odreagirala, se pa opravičujem vsem tistim, ki niste razumele, da ne spadate sem. Žal. Je to bolj po domače? za vse, ki se trudimo, da nam rata....
|
|
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 24.6.2008 15:05:50
|
|
|
|
Dali*
|
Ma ja, ma me moti, ker pač želim spremljat temo, pa morem vse druzga prej prbrat, da pridem do ene primerne objave. Poglejte, da pod drugimi naslovi ni takih zadev. Sem lahko dobila precej informacij na drugih forumih. No dejte punce...razumte... Sej men tud hormončki sekajo 100 na uro...tko, da vas na nek način razumem, sam dejte še kej druzga povedat. Thnx Naredite si lep dan...
|
|
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 24.6.2008 15:10:25
|
|
|
|
Dali*
|
uf, neumorne ste. Sej jst tud, sam grem raje mal ven sedaj. Se martinčkat. Uživajte...
|
|
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 24.6.2008 15:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Namesto pisanja takih bedarij na forum bi jaz že zdavnaj pohopsala partnerja ....iz samega dolgčasa, ne zaradi projekta .
|
|
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 30.6.2008 13:23:30
|
|
|
|
giotti
|
Monty, ker je bila tema nekaj časa zakljenjena, sem ti že pred časom poslala ZS. Drugače se mi zdi to odlična tema, so pa podobne stvari debatirale punce že tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1914177 in pa našla sem še en tuj forum na to temo: http://www.pregnancy-info.net/QA/answers-Alcohol_in_early_stages_of_pregnacy_/#bottom Vsekakor pa je moj nasvet nič alkohola že pri načrtovanju bebice. Alkohol ima cel kup vplivov že na nas... Po eni strani se ful trudimo z vnosom dodatnih sintetičnih vitaminov (cele teme imamo o elevitu, tifulu... ), po drugi strani pa ne pazimo na vsakdanje, osnovne stvari, kot so zdrava biološko pridelana hrana, veliko gibanja... sladkarije, alkohol, bela moka namreč potrebujejo ful vitaminov, da se prebavijo, a hkrati govorimo, kako rabimo vitamine že pred zanositvijo... Kajti če ima folna kislina že v šestem tednu nosečnosti tako zelo močan vpliv na zarodek, kot ga razglaša zahodna medicina, skupaj s farmacevtko industrijo seveda (poudarjam farmacevtska industrija, ker sama itak ne verjamem, da pri nas, v našem podnebju in v obilju raznovrstne hrane, lahko pride do pomankajna folne, bolj verjamem v dobiček farmacevtskih industrije), potem je na mestu verjeti, da tudi alkohol ni čisto nedolžna substanca že zelo zgodaj. Polno sreče
|
|
|
|
RE: preden izveš za nosečnost!- kaj lahko in ... 16.8.2008 12:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče bo to vprašanje malo butasto. Torej pride do oploditve, ali lahko s seksom in predvsem ženskim orgazmom (krčenje mišic) povzročiš, da ne pride do vgnezditve? To se nananša na tisti seks po ovulaciji, še preden je čas za testiranje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?