|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdalje pa moram eno čez te visokoizobražene...
24.6.2008 9:23:09   
HuAnita
Mislim, pridem zjutraj v službo, ko mi uspe obdržati obe očesi odprti nekaj minut, skočim po časopise in kavico na avtomat v sosednjo stavbo. Tja zdaj že kake 3 leta dobivamo vso pošto, časopise... In vsakič znova ista pesem - časopisi prepognjeni, pomečkani, razne priloge - ki, priznam, tudi mene zanimajo, bodisi o gradnji, ker je to aktualno, ali pa Ona, Bombon - izginejo. In sem še nekajkrat rekla, češ da se mi to ne zdi prav, naj pogledajo, ampak naj bo zloženo nazaj, saj nismo mi nek odpad, nam je cajtung eno primarnih orodij za delo. Sodelavko to ne moti tako, ker isre časpise dobiva domov.
In sem enkrat varnostniku, pri katerem se zbira pošta&časopisi, naj ni Ono vzame, kjer ve in zna, ker pač spada k časopisu, pa jasno piše, kdo je naslovnik. In je šel iskat, pol ure je trajalouser posted image  - ena gospa doktorica jo je brala, in ta je prišla z njim pogledat, kdo si drzne njej - doktorici , zdravnici - to izpulit iz roke. Mislim, meni je bilo bolj nerodno, kot pa tej babnici. Ne bi rekla, če bi bila to neka sirota, ona ima tak avto in bajto, da si ju še na sliki jaz ne bi upala gledati, da o cunjah ne govorim. In nič - spet se je nadaljevalo. Danes pa pridem, pa nov varnsotnik, rečem za Delo, pa ima vse nametano, išče zaposlitev in išče po razpisih, One valda ni. Mi porine šop zmečkanega časopisa v roke, češ saj bo znala zložitiuser posted image user posted image user posted image   Valda bom znala, ampak halo-----?????
Kdo si je sposodil od koga? One seveda ni. Sem dala številko mobija in rekla, naj jo poišče in me pokliče, ko jo bo našel, če ne, se bom obrnila na direktorja.

Aja, in to je ista firma:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1797839&mpage=1

Ne vem, kdo je tu čuden in tečen, ampak nekaj meja, kaj se sme in kaj ne, četudi si dr. mr. whatever, če si v glavi snob, ti nazivi nič ne pomagajo.....

Odleglo mi jeuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdalje pa moram eno čez te visokoizobraže...
24.6.2008 9:46:20   
Anonimen
2x prebrala pa še kr ne vem v čem je point? Časopis je primarno orodje za vaše delo - to sem razumela, ampak kolikor sem prebrala si ti želela Ono za svoje - privat - branje in ne v službene namene?user posted image

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2008 9:51:17   
HuAnita
Kaffica.
Cajtung je naš - dobiva ga jaz in sodelavka. Če bom jaz brala Ono službeno ali zasebno, je moja stvar.
Zamisli si, da bi ti imela naročeno Delo domov, pa bi ti ga vsak dan zmečkala soseda, par strani in priloge bi pa kar odneslauser posted image
Upam, da sem bila bolj jasna. Tudi ti gotovo ne stikaš po nabiralnikih sosedvo in bereš zanimivih revij. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2008 9:55:39   
Anonimen
aaaajaa...ja pol pa tko povej, madoniš user posted image user posted image user posted image

ja, to pa nimaš kej, opozori nadrejene ali pa se sama obrni na njihove nadrejene. Ne vem..nimam tako neotesanih sosedov.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2008 9:56:22   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

aaaajaa...ja pol pa tko povej, madoniš user posted image user posted image user posted image

ja, to pa nimaš kej, opozori nadrejene ali pa se sama obrni na njihove nadrejene. Ne vem..nimam tako neotesanih sosedov.

Raje povej, da nimaš cajtng naročenih, ker ne veš brati, slike pa se ti ne da gledat. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2008 9:56:29   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

2x prebrala pa še kr ne vem v čem je point? Časopis je primarno orodje za vaše delo - to sem razumela, ampak kolikor sem prebrala si ti želela Ono za svoje - privat - branje in ne v službene namene?user posted image

Ja in? A je važno za kakšne namene bo brala prilogo?user posted image Priloga je del časopisa, časopis ima svojega naslovnika in nekulturno je, da kaj vzameš iz tujega nabiralnika. Jaz bi zahtevala kar mi pripada, pika.

< Sporočilo je popravil pety78 -- 24.6.2008 9:57:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2008 10:00:00   
muška
Ah slabo ti postane zraven. Ne bom raje o tem, da mi je šefica, ko sem bila noseča in sem si več hrane in sadja in vsega nosila v službo požrla skoraj vse! Enkrat mi je mož prinesel v službo ful sadja, seveda sem ga pustila tam še za drug dan, pridem zjutraj v službo, niti enege same pomaranče ni bilo več, kaj šele vsega ostalega user posted image   Raje ne povem kje vse sem od takrat dalje skrivala hrano in pijačo in kje vse sem jedla user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2008 10:01:31   
Volga
Huanita, a ne obstaja nobena možnost, da imate kaslc oz. predal na vaši stavbi oz. da vam pošto, to je časopise zjutraj raznašalec porine pod vrata? nam tako naredi in je vedno v redu. Ker tam z onimi se ne boš nič dogovorila, ker so neandertalci, čeprav visoko izobraženi, se mi zdi, da je pa škoda živcev za take zadeve, ker jih boš še potrebovala.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2008 10:18:18   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Ah slabo ti postane zraven. Ne bom raje o tem, da mi je šefica, ko sem bila noseča in sem si več hrane in sadja in vsega nosila v službo požrla skoraj vse! Enkrat mi je mož prinesel v službo ful sadja, seveda sem ga pustila tam še za drug dan, pridem zjutraj v službo, niti enege same pomaranče ni bilo več, kaj šele vsega ostalega user posted image   Raje ne povem kje vse sem od takrat dalje skrivala hrano in pijačo in kje vse sem jedla user posted image

Bravo muška, top antwort!user posted image

Drugače pa, ja, naštimajte si nabiralnik na vašo stavbo in je stvar rešena.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2008 10:31:42   
Maxica
Jah, moji sestri so to redno počeli v bloku. Časopis ni šel cel v nabiralnik, pa so eni redno kradli priloge. Prav vedeli so, kdaj počakat, brž zjutraj, da so jo ja prehiteli in dobiliuser posted image , predvsem Ono in Vikend Magazin. Folk smotan.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2008 10:35:02   
Rožica I
Tudi meni je padlo na misel edino nastavite si svoj nabiralnik, pa konec. Tudi, če imate enak naslov, ima lahko vsak svoj nabiralnik in basta!
S cajtngi pa itak vem, kako je. Ko sem kot mlada študentka delala v gostinstvu, sem doživela celo, da si je en tip vzel cajtng (ki smo ga zjutraj kupili za goste) na WC user posted image  user posted image  user posted image !!! Ja in pol ga je lepo odložil na šank..Crkneš user posted image user posted image user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2008 10:52:47   
LoCa
ja imejte svoj kaslc, al kaj. krast cajtng je itak mimo in nekulturno, da se pa pol delajo še kot da nč ni...
samo nevem kaj imajo visokoizobraženi pri temuser posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.6.2008 11:28:08   
smigli
Hm tudi na našem podjetju imamo odoben problem. Pri nas vsak oddelek posebej dobiva več časopisov s prilogami ipd. Redko kdaj ji vidimi, ker si eni in isti (dobro situirani ljudje) jemljejo eksluzivno pravico in jih jemljejo domov.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.6.2008 22:09:37   
HuAnita
Čudno, da nisem pomislila na tako enostavno rešitev, kot je nabiralnikuser posted image   Šala...
Resno, ne dovolijo imeti nabiralnika na tej stavbi. Preveč me vprašate, zakaj. nekaj časa smo imeli PPredal, pa samo sodelavaka ključ in nismo včasih 14 dni dobili svežega časopisauser posted image   Potem pa tole, da vso pošto dobivamo v sosednjo, matično stavbo.....user posted image
Hot'la sem samo povedat, da si kaka dohtarca dovoli tako ravnanje.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.6.2008 12:07:21   
Vijoličarka
Dobro se še spominjam tiste štorije s pismi in tiste ženščine, ki se je praskala tam, kjer nje čisto nič ne srbi.

Tele poštne ureditve tudi jaz ne razumem čisto dobro. Delam v stavbi, kjer je mali milijon podjetij in vsi dobivamo pošto na isti naslov. Vendar imamo 'recepcijo', ki je nakako kombinirana z varnostnikom. Imamo tudi predalčke. Ko pride pošta, jo receptor razporedi v te predalčke (predalčki so za pultom in do njih ima dostop samo on) in potem on osebno izroči pošto tistemu, ki ji ima pravico prevzeti. Nihče torej ne šari po pošti nekoga drugega. Bi se mogoče pri vas dalo kaj dogovoriti v tej smeri?

Če že ne sme biti poštnih nabiralnikov na stavbi, mogoče so lahko v stavbi? Karkoli?

Še vedno ne razumem, kako lahko v pričo varnostnika nekdo brska po vaši pošti in poljubno puli priloge iz časopisa, ki ga pripada nekemu drugemu podjetju. Sploh, če za usluge sprejemanja in oddajanja pošte plačujete.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?