|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maserka na domu-vrhnika, logatec?
23.6.2008 13:27:15   
prepelica
A pozna kdo kakšno maserko iz Vrhnike ali Logatca, ki masira na domu? Nekej časa me že boli hrbet pa sem hodila na fizioterapijo in je bilo boljš, pa tudi po masaži mi je bilo vedno bolje, zdaj pa bi si rada vsaketoliko privoščila kar masažo na domu...pa da ni prou hudičevo draga, ker vem, da če iz salona pridejo k tebi na dom je takoj 50€.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maserka na domu-vrhnika, logatec?
23.6.2008 15:06:34   
bambolina
Mogoče bi dobila več odgovorov, če bi temo prestavila med "naš vsakdan"...
Ja, jaz pa res poznam eno maserko, ki pride na dom in ima tudi svojo prenosno mizo, pa je za moje pojme zelo ugodna. Pokliči na: 040 219 666 in dobiš vse informacije.

(odgovor članu prepelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: maserka na domu-vrhnika, logatec?
24.6.2008 7:42:43   
prepelica
hvala za številko,...bom poklicala danes ...

(odgovor članu prepelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?