Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 18:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
pralno sušilni ne opere tako dobro kot samo pralni, pa vanj daš lahko sušit le pol cunj, ki si jih oprala. Pa suši dvakrat toliko časa kot navaden sušilc, v katerega daš lahko celo žehto not.
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 18:35:54
|
|
|
|
Lunca1
|
Oj! jaz imam kombiniranega, opere v redu, res da kar nekaj časa traja. sušim pa bolj redko, tako da se mi ne splača imet 2 strojev.
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 18:46:36
|
|
|
|
Jančika_
|
Zaradi pomanjkanja prostora imam kombiniranega in mu čisto nič ne fali. Ampak res nič. Je bil pa malo dražji model.
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 18:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez skrbi, alja, opere prav tako dobro kot navadni pralni stroj. Sušiš lahko pa res le pol žehte. Imam Candyevega že ene šest let, dela ko avstroogrska urca, brez težav:-))
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 18:50:51
|
|
|
|
JASNA D
|
Toplo priporočam ločeno. Jaz imam majhno kopalnico, pa je sušilec na pralnem stroju. Redkokdaj slišim mnenje, ki ga je izrazila Jančika. Če že kombiniran, potem res raje reskiraj več... Jasna
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 18:53:10
|
|
|
|
lin
|
Ne!Raje samo pralnega kot to!
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 18:54:11
|
|
|
|
polona2
|
Mi imamo kombiniranega, prav tako tudi moji starši in nobenih težav z njim oz. pomanjkljivosti :zmeden:, meni se zdi zelo praktičen :bravo:, lp!
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 18:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, težko je govort o stvri, ki je ne spprobaš. Moj je po moje največji ziheraš na planetu in se ne bi šel nasrat s kombinircem. Imam pa srečo, da je moj stric serviser za Candy in sem ga normalno vprašala za nasvet. In serviser je rekel, da je kombiniran stroj zelo dober in da se ga splača kupt. In tudi ne drži, da če se pokvari pralni, sušilc ne dela. Tako da ne klamfat v tri dni, če niste zadeve sprobale.
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 18:59:19
|
|
|
|
polona2
|
Prvič slišim, da pralno-sušilni stroj ni dobra naložba, prej smo imeli ločeno, pa se nam je sušilec (Gorenje)non-stop kvaril, pri nas je torej izkušnja ravno obratna, pralno-sušilni stroj SE obnese, lp!
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 19:13:18
|
|
|
|
tomca
|
Pri nas skoraj vedno peremo čez vikend, tko da mi je bolj praktično pralni in sušilni stroj ločeno. V en stroj dam prat, ko se opere dam sušit, in med tem ko sušim lahko operem novo žehto. Ful sem zamutila a kdo razume kaj sem hotla povedat?:sloncek:
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 19:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, razumem:-))
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 19:19:40
|
|
|
|
Lunca1
|
Čist jasno:)
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 19:33:32
|
|
|
|
Anja
|
Kolegica ma 6 mesecev varianto no-name /za 100 jurčkov iz Avstrije/ pa je super zadovoljna :)
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 20:52:31
|
|
|
|
E_jen
|
Jaz imam pralno sušilnega Candy že več kot 10 let. Dela kot urca. Z njim nimam nobenih problemov. Opere lepo, sušim pa pozimi več, poleti pa sušim bolj zunaj.
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 20:55:20
|
|
|
|
sašaš
|
Zdej sm šele :zmeden2: Ampak do ponedeljka se moram odločit! Po vsej verjetnosti za vsakega posebej!? Hvala vsem!:rozica: Lp
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 21:27:51
|
|
|
|
kalimero
|
No, ne bom klamfala na pamet, ampak iz lastne izkušnje. Najprej sem imela kombiniranega. Pralni stroj deluje brezhibno že enajsto leto, sušilec je po dveh letih sušil samo še na pol, potem pa samo še včasih... Zdaj imam sušilca posebej in sem neprimerno bolj zadovoljna. Imam pa dosti prostora, tako, da to ni problem. Sama ne poznam nikogar, ki bi bil dolgoročno zadovoljen s kombiniranim strojem. Ampak očitno nekateri so. Hvala bogu. Ravno tako, kot eni prisegajo na Gorenje, eni ga pljuvajo itd. Poznam veliko ljudi, ki prisegajo na Candy, sama z njim nimam ene dobre izkušnje. Če imaš prostor, je prednost ločenih strojev tudi v tem, da lahko naenkrat sušiš celo žehto in medtem že pereš naslednjo. Pri kombiniranem te možnosti nekako nimaš, ne? Spet pa ni nujno, da jo potrebuješ. To boš pa sama pretehtala.
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 21:32:44
|
|
|
|
emaa
|
midva nimava veliko prostora, zaradi vlage v stanovanju (ni bilo prej nikoli ogrevano), sva si omislila tudi sušilca, ker tri dni pa ne morem čakat, da se mi perilo posuši. Postavljena sta en na drugega, dela vse super, sva zelo zadvoljna, moja mama ima kombiniranega, pa lahko da le malo stvari v sušilca, pa še zadeve ji precej zmečka, medtem ko jih meni ne. jaz sem za ločena stroja, ker so komplikacije prevelike, če karkoli crkne pr kombiniranih strojih, pa še vsi, ki jih poznam s kombiniranimi stroji, so kupili stroje potem posebej, ne glede na prostorsko stisko ali ne.
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 21:53:46
|
|
|
|
Ro-La
|
Nkol več!!!!!!!!!!!!!!!! Ga imam leto in pol, pa je sušilec crkno že 3x (zdaj sploh ne dela), pere pa zaenkrat še. Če imaš dost placa kupi ločeno.
|
|
|
|
pralno - sušilni stroj? 23.2.2005 21:55:34
|
|
|
|
Ro-La
|
Imam pa k... Candy:grrr::hudicek::grrr::hudicek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?