Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
gradimo - slike, dnevnik , stroški 23.2.2005 17:52:28
|
|
|
|
babylove
|
Interesentka! Stroškovno in časovno.
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik , stroški 23.2.2005 18:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat pridobivanje papirjev traja 13 mesecev, pa jih še nimamo vseh. Stroškov s papirji zaenkrat 1.197.892,00. Za papirje bo šlo najbrž še kakih 150 - 200.000,00 sit. Slike bom sproti dodajala, za stroške mi pa piši na privat, če ti bom pozabila pisat. Ko bomo vse končali pa lahko dobiš celotno evidenco vsega.
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik , stroški 23.2.2005 19:37:10
|
|
|
|
babylove
|
Zmenjeno, hvala!
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik , stroški 23.2.2005 20:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Alja, a od zunaj ste hišo čisto zrihtali, zdaj jo boste pa podrli, ali kaj? Od zunaj je zelo lepa.
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik , stroški 24.2.2005 8:11:31
|
|
|
|
simonas
|
Tudi mene zanimajo stroški. Mi pa imamo staro hišo, ki jo bomo obnovili. Dobila sem že dovoljenje za zamenjavo oken, vrat, strehe, instalacij... Sedaj pa bi radi na enem delu spremenili namembnost iz gospodarskega v stanovanjski objekt, ker bi si midva zrihtala stanovanje, pa so mi na občini govorili o nekih astronomskih stroških... Simona
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?