|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Komarji!!
21.6.2008 12:51:03   
sashy
Očitno imam zelo sladko kriuser posted image , ker mene skos napadajo komarji. Po nogah imam sedem velikih rdečih pik k srbijo kouser posted image . V glavnem polno dojim, tamali je star 6 tednov pa pol, pa me zanima če se lahko s čimer kol pošpricam (za tamalega vem, da ne smem pa ni nič primerno in ga samo s tetra pleničko pokrivam, pa hvala bogu nega ne pikajo!), da mu ne bi škodoval in da se ne bi zgodilo, da bi zaradi vonje zavračal dojenje!!

Aja, živimo pa čist zraven gozda tako, da se jimuser posted image zelo težko ognemo.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Komarji!!
21.6.2008 12:57:40   
sandra85
js se nebi z ničemer našpricala ali namazala, saj lahko mimogrede pride v stik z dojenčico! kot so že na prejšnji temi o komarjih pisale: v limono ali pomarančo napičiš klinčke in to jih odganja-najbolj naravna in neškoljiva stvar!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2008 17:03:10   
AinB
Zakaj pa ne poskusiš s temi sredstvi, ki se vključijo v vtičnice (npr. Raid ali karkoli že). Pri nas zelo pomaga.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2008 19:03:49   
Felicita
jaz sem letos končno odkrila dokončno rešitev... sem namreč poskusila vse, ampak RES vse od limon in pomaranč, do ceta z limono, vseh sprejev proti komarjem, svečk, ene 6 različnih vtikačev, sprememba hrane... mene vedno najdejo. nič ne pomaga (tisti najbolj vztrajni mi znajo zlest pod pižamo - enkrat sem enga tko poležala... obup!). Nekajkrat sem naštela po 30 pikov na noč!
Kakorkoli, letos sem investirala v mrežo za komarje (tisto za na okno). niti en me še ni pičil user posted image (pa pomoje bolj naravno in manj škodljivo zaščito težko najdeš).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2008 19:19:40   
Paštetka
Kožo ali dele obleke lahko namažeš s kisom.Tudi dojenčka.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2008 19:28:35   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ja, ma pol smrdi ko hudič... user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2008 19:38:39   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ja, ma pol smrdi ko hudič... user posted image

jah no, potem te pa naj pikajo user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2008 22:02:07   
msambo
Chicco ima linijo izdelkov proti komarjem od 0+ (od nič mesecev naprej).

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.6.2008 22:04:32   
Anonimen
JOJ ti komarji! user posted image  Tudi mene zeloooo radi pikajo. user posted image  Zaenkrat ni še neke krize, ma... Ta teden gremo v nakup mreže za na okna. In upam, da bo ok. user posted image

(odgovor članu msambo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2008 22:08:04   
Anonimen
A katera uporablja to:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2008 21:24:54   
Mat3ja22
Mi imamo sprej proti muham, musicam, komarjem, imenuje se Zanzi Baby, na zeliscni osnovi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2008 21:38:10   
karin412
Avalon kozmetika ima mazilo proti komarjem. S certifikatom bdih, tiste ki se na to razumete.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2008 22:53:14   
Tende
Jaz sem v Mullerju kupila mreže za na okna - super zadeva, imajo različne dimenzije, v škatlici je mreža in trak, da jo pritrdiš, stane pa okoli 6 Evrov.user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.6.2008 7:00:09   
nežka
Avalon kozmetika ima mazilo proti komarjem. S certifikatom bdih, tiste ki se na to razumete.

Ga uporabljamo, je za dojenčke od 8 tedna naprej in je super! V prostoru, kjer posedamo zvečer, pa uporabljam še tisti ultrazvočni vtič in na pult postavim limono s klinčki. 

(odgovor članu Tende)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.6.2008 8:36:41   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

Mi imamo sprej proti muham, musicam, komarjem, imenuje se Zanzi Baby, na zeliscni osnovi.

Mi tudi. Samo malo po oblačilu, vozičku, posteljici ipd. našpricaš in deluje. user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.5.2009 18:08:21   
Felicita
evo, sezona komarjev se začenja, jest sem že veselo popikana, kljub mreži na oknu (očitno priletijo od drugod skozi vrata user posted image ), pa me zanima, če katera ve kje se kupi tista 'zvonec' mreža za čez posteljo? takale: http://www.floridahammock.com/images/SiamBedNet.jpg
pa kok tak vrag stane? rabla bi pa za veliko posteljo (140x200)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.5.2009 23:50:36   
pikicai
tole mata naša babi pa dedi vsako leto namontiran.....
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

evo, sezona komarjev se začenja, jest sem že veselo popikana, kljub mreži na oknu (očitno priletijo od drugod skozi vrata user posted image ), pa me zanima, če katera ve kje se kupi tista 'zvonec' mreža za čez posteljo? takale: http://www.floridahammock.com/images/SiamBedNet.jpg

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.5.2009 8:47:47   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

v prospektu od tese sm vidla da oni majo to, sam ne vem kolk stane pa kje bi to dobil.

Tesa pa tud ne vem če sm prov napisala firmo, prodajajo še lepila, selotejpe ma vse sorte je blo tm v prospektu.

upam da sm ti kej pomagala.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.5.2009 9:17:50   
Veselka21
Mreže za na okna imajo tudi v DM, za mali denar. Lani sem kupila mrežo-zaveso za balkonska vrata v Eurospinu. Oboje je super! Nič mrčesa!

(odgovor članu Tende)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.5.2009 9:26:28   
Anonimen
Te baldahine za čez postelji imajo v Ikei ful ugodno.

Za velike postelje:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/44361010
Pa ta otroke:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50107678
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20130878

(odgovor članu vandame)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.5.2009 22:23:19   
midvasva
Mi smo poskusil zapestnico proti komarjem, ki je na osnovi eteričnega olja in deluje. Poglej več tukaj.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.5.2009 22:32:26   
N _ B
V spalnici imamo na oknih mrežo in je deluje. Drugih stvari ne uporabljamo.

(odgovor članu midvasva)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.5.2009 22:40:32   
Jančika_
Doma imamo na oknih mreže, drugače pa zelo dobro deluje ultrazvočni odganjalec komarjev, preizkušeno na dopustu. Imamo Chiccovega in je praktično neslišen (nekateri pravijo, da te zadeve brnijo in jih ne morejo uporabljati; no, tale je vredu).

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.5.2009 9:21:48   
anika87
Jaz sem pa lani nabavla mrežo v Lidlu, pa mi je blo smotano to, da ne pride zrak v prostor... Jaz imam v hiši drugače naravno klimo, tako da zvečer luftam, podnevi dam dol rolete, zaprem okna in je super, nikoli nam ni vroče. S temi mrežami pa ne moreš pošteno zluftat... 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?