|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Viroza oz. gripa
23.2.2005 15:18:15   
tia
Pozdrav punce,
bom bolj kratka zanima me namreč kako si naj pomagam danes me je začela loviti viroza oz. gripa,zelo me boli glava,grlo in kar precej se mi vrti.
Najbolj me skrbi ,da nebi to kaj škodilo moji :duda:.Noseča sem 15 5/7,ali lahko vzamem kakšno zdravilo?

Katere ste imele podobne težave ali iste mi prosim pomagajte.

Hvala,
LP
od zelo slabo počutne Tie
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Viroza oz. gripa
23.2.2005 15:31:55   
beti 1
Veliko vitaminov,predvsem vitamina c v obliki svežega sadja (kivi), pa kakšen lekadol lahko brez skrbi vzameš, vse ostalo pa najbolje po nasvetu ginekologa.
lp
beti 1

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Viroza oz. gripa
23.2.2005 15:31:57   
saba
pravijo da lekadol ne škoduje. Sam ne pretiravat

ostalo pa veš, čaj, med, pomaranče, limone....itd.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Viroza oz. gripa
23.2.2005 16:13:25   
natja_
Kar s sadjem začni, veliko vitaminov in kakšen lekadol vmes - baje je dovoljeno tri lekadole na dan, aspirin pa pusti tam kjer je, ker se ga med nosečnostjo ne sme jemati.... Počivaj, raje kakšen dan več, ne sili se v službo... počivaj, počivaj, počivaj in bo :muca:

srečno... čuvaj svojo pikico :duda: - in sebe, seveda

natja ;)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Viroza oz. gripa
23.2.2005 17:08:29   
cmokec
Tia, jaz sem bolela za virozo prejšni teden. Vročino sem imela en večer okoli 38 stopinj in takrat sem vzela en Lekadol. Bala sem se, da mi bo vročina narasla, ker je za plod nevarna okoli 39 stopinj in več seveda. Jem veliko sadja in ogromno čaja z limono sem popila. Kot dodatek imama sirup Endovital. Pa solate mi zelo pašejo, tako da si jih naredim z veliko česna, pa zgleda, da je viruse že odgnal.

Čimprej se pozdravi. :rozica::rozica::rozica:

cmokec :nosecka:6t

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Viroza oz. gripa
23.2.2005 17:11:41   
ameli
Tia, vročino zbija tudi pesin sok!! Jaz ga pijem že iz prevetive. Mislim, da je tudi Pia73 imela nek dober recept s krompirjem.
lp
ameli in :duda:8 5/7

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Viroza oz. gripa
23.2.2005 19:06:58   
Jessy
Virozo je treba le odležat z veliko količino tekočine. Ne bo šlo drugače. Od zdravil lahko le Lekadol, pa še tega le v primeru, da ti vročina naraste preko 38,3C (največ 4 na dan po mnenju mojega osebnega zdravnika). Se pa da vročino dobro zbijat z naravnimi pripravki (krompir na podplate) ali pa hlajenje v hladni kopeli.
Poskusi zaužiti čimveč sadja z vitaminom C, pa veliko, veliko tekočine.

Pa čimprej ozdravi!
lp, Jessy

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Viroza oz. gripa
23.2.2005 19:34:51   
tia

Punce hvala vsem ,na svetovanju in kako si naj pomagam,veste v svojem življenju sem samo enkrat zbolela za gripo pa še potem je bilo le to bolj danes -jutri.
Verjetno sedaj ko sem noseča , sem bolj občutljiva.
Čaj in ležanje mi je že vrh glave ali za :duda: vse.

Res si želim,da bo vse v redu,na naslednjem pregledu.

Še enkrat HVALA!

Grem sedaj nazaj v postljo.

pa pa

Tia

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Viroza oz. gripa
23.2.2005 19:46:56   
Pia73
Ja punce so ti že povedale kako in kaj. Jaz pa sem šla še k moji zdravnici, da mi je dala pregledat kri in res sem imela faktor vnetja zelo povečan zato sem tudi dobila antibiotik. Je rekla zdravnica, da anbtibiotik ne bo škodil :duda: nezdravljeno vnetje pa bi škodilo,... Tako, da je moje mnenje, da ni vedno najbolj pametno biti sam svoj zdravnik, vsaj v času nosečnosti ne,...
Seveda pa je fajn, da si lahko vročino zbiješ npr. s krompirjem,.....

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Viroza oz. gripa
24.2.2005 16:28:28   
tejč
PIj, pij, pij, pij. Mene pred vročino reši samo to.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?