Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ODPRTA 1 CM, ZMEHČAN MV 20.6.2008 13:07:20
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem se lepo odpirala, samo popadkov nisem imela. Je voda odtekla na srečo. Bila sem v roku enega tedna odprta od 0 do 4 cm.
|
|
RE: ODPRTA 1 CM, ZMEHČAN MV 20.6.2008 13:15:33
|
|
|
|
bastian111
|
sama sem bila pri 32t 2 cm otprta in mv lepo zmehčan .Pri 34t 3 cm in močne krče. zdaj v 36 t in zadnja dva dnema imam kar močne krče (popadke ) in še doma. No pri tebi je že čas da rodiš ni nič narobe da si otprta in da si lepo pripravljena. Želim ti kar se da lep porod in pridno cartanje z malo pikico ki jo čakaš že celih 9 mesecev. Srečno Lp Darja
|
|
|
|
RE: ODPRTA 1 CM, ZMEHČAN MV 20.6.2008 13:35:06
|
|
|
|
andrejka
|
Pozdravljena. Sama sem bila na točno PDP odprta 4 cm rodit sem šla pa čez dva dni, se je pa začelo s popadki in sem kar hitro letela v porodnišnico in vsega je bilo konec v 3 urah. A.
|
|
RE: ODPRTA 1 CM, ZMEHČAN MV 20.6.2008 14:17:23
|
|
|
|
Perunika
|
Na PDP sem šla h ginekologinji na pregled in ker sem bila odprta 3-4 cm, me je poslala v porodnišnico. Tam so mi naredili CTG in me še enkrat pregledali. Ginekolog mi je rekel, da je ravno na meji, je za rodit in ni in da naj se sama odločim ali mi sprožijo porod ali pa še počakamo na moje popadke, ker so bilile-ti prešibki. Glede na to, da se je sin počutil dobro (kot so mi zatrdili), sem se odločila, da počakamo. In smo čakali dva dni, dokler mi ni odtekla voda, popadki so bili še vedno prešibki in tokrat so mi res morali dati "umetne popadke", potem je šlo pa dokaj intenzivno in rodila sem po petih urah, morali so narediti epiziotomijo, ker je bil sin kar velik. Želim ti, da bo porod čimlažji in brez težav. Srečno!
|
|
|
|
RE: ODPRTA 1 CM, ZMEHČAN MV 20.6.2008 20:46:30
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz sem bila skoraj dva meseca odprta 1 cm. Dva tedna pred porodom 4 cm. Na dan poroda 6 cm, pa še ni bilo popadkov. Me prav zanima, koliko bi bila odprta, če bi čakala popadke . Verjetno bi kar ven padla mala
|
|
RE: ODPRTA 1 CM, ZMEHČAN MV 20.6.2008 20:51:36
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
LOL, jaz sem tudi odprta že več kot 3 prste so ugotovili pa razen malo bolj neprijetnega otrdevanja na vsake toliko nič od resnejših popadkov. torej se odpiram v povprečju 1 cm na dva do tri dni. Takole lahko "rojevam" v nedogled haha! Ja, čep sem pa itak izgubila že več kot en teden nazaj. Sicer pa niti pri dveh ni stvar enaka!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?