|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   histeroskopija
23.2.2005 11:58:34   
mirjamca
Že dalj časa spremljam ta forum, še posebej temo zanositev in ovulacija. Za sabo imam dva splava v slabe pol leta (prvič v 11. tednu, drugič v 7. tednu), stara sem že kar nekaj, z zanositvijo nimam nobenih težav (obakrat v 2. ciklusu poskušanja), gin. mi je ugotovila po prvem splavu pregrado.
V roki imam napotnico za histeroskopijo, poklicala sem na kliniko, da bi se naročila - pa je, kakor kaže, to precej zapleten postopek (točne ure naročanja, pošiljajo te iz ene tel. št. na drugo, itd.). Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s tem: kakšna je pot do operacije in kako naprej po operaciji?
Hvala vam za odgovore in čimveč :nosecka:

Mirjam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   histeroskopija
23.2.2005 12:38:34   
VITA74
Živ,

mene čaka ta operacija drug teden in res je tako kot si rekla, poklicati moraš v terminu kot je napisano - jaz sem poskusila nekaj minut po tej uri in prijazno res prijazno prosila če mi naredi izjemo in me vseeno naroči, ker prej nisem dobila zveze (noro kolk je bilo zasedeno) in dobila številko (čakalna vrsta) in potem sem poklicala ko sem dobila naslednjo M in dobila datum operacije....
sedaj pa komaj čakam pon, v bolnici naj bi bila 2-3 dni, en teden bolniške, 14 dni nič :sloncek: počakam do prve M in potem v nove boje za :duda:
Srečno :rozica:

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   histeroskopija
23.2.2005 12:49:05   
eva1
Jaz sem bila na histeroskopiji v Trbovljah-ni potrebno nobeno naročanje, no pokličeš že, ampak meni so rekli samo da naj pridem takoj po končani M, kadarkoli pač bo ob 8h zjutraj pred ambulanto-in to je to!! Tako da ni bilo nobenega čakanja...
Lp, Eva 36t in :duda: Luka

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   histeroskopija
23.2.2005 12:49:36   
eva1
Aja, pa tudi meni so odstanili pregrado!
Lp

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   histeroskopija
23.2.2005 13:16:12   
VITA74
Koliko časa pa si ležala v bolnici? Mene so avtomatsko napotili v Lj, ker imam v Lj ginekologa, nisem vedla da grem lahko v Trbovlje :zmeden: pa še bližje bi mi bilo.....Kateri zd. pa ti je naredil operacijo?

Hvala in lp :rozica:

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   histeroskopija
23.2.2005 13:20:47   
mirjamca
Hvala za vse res hitre odgovore. Anpak sedaj me pa zanima kako dolga je čakalna vrsta v Ljubljani in ali ne bi bilo bolje iti na ta poseg kam drugam. Ali ima katera mogoče izkušnje s Kranjem? V Kranju namreč živim, v Ljubljani sem pa v službi in mi je to nekako bolj pri roki.

Mirjam

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   histeroskopija
23.2.2005 14:24:14   
anadejka
jaz vem samo to da v Postojni ni čakalnih vrst.

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?