Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9 nebesa (****. nadaljevanje) 23.2.2005 16:29:35
|
|
|
|
lidija14
|
Hello vse :nosecka:! Da se še jaz malo oglasim, ki sem drugače bolj lena pri pisanju :zaspan: - mimogrede, moj drugi poskus, ker me je prej malo pred koncem ven vrglo. :grrr: Ravnokar prihajam od G. - pravi, da je vse vredu, razen seveda ene malenkosti - moja bebika še kar pridno sedi (če se ne motim ravno na mojem mehurju, ker me neprestano na WC) in pokončno zre v svet. Pa zgleda, da ji paše, ker me ravnokar pridno brca. Mislim, da je Sončnica enkrat pisala, da ima podobno situacijo kot jaz, pa še rok imava nekje blizu. Jaz ga imam 27.3 (36 teden). Javi se kako je s tabo, a se ti je že obrnil? Sicer pa grem drug teden v porodnišnico, da mi naredijo CTG in da se dogovorimo o načinu poroda - naravno ali CR. A katera ve, če imam pri tem jaz kaj besede, ali se oni sami odločijo, kako je najbolje? V materinski šoli mi je rekla, da jaz ne morem kaj prida odločati - je pa v vsakem primeru skoz cel porod prisoten zdravnik, ne le babica. Še nekaj me zanima - ali ima katera še takšne probleme s spanjem - jaz namreč zadnji teden sploh več ne morem zaspati pred pol tretjo uro zjutraj - ne vem, noben položaj mi ne paše, pa še dete je takrat najbolj aktivno. Upam, da ne bo tudi po porodu tak, mali porednež. Potem pa vsako jutro potegnem krepko čez deseto, preden se prebudim. Uživajte še preostale dni nosečniških radosti, kot se je ena v neki temi posrečeno izrazila. Meni je še ostal kar dober mesec. Bodite v 9nebesa Lily in :duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
dvojno ime za fantkacaligulaKatero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?Jaša Gaj (
18%)
Jaša Etijen (
3%)
Jaša Brin (
6%)
Jaša Gal (
35%)
Jaša Maj (
32%)
Jaša Thierry (
6%)
Število vseh glasov: 397Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!