Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dvigovanje v prvih tednih nosečnosti 18.6.2008 22:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljeni, s partnerjem sva se odločila, da povečava družino. Ker imam v službi včasih tudi takšno delo, da moram dvigovati ali prenesti 5,6 ali 7 kg težko blago. Zanima me, kakšne so možnosti, da pride v času od ovulacije (zanositve) pa do menstruacije oz. če je vse po sreči potrditve nosečnosti, zaradi dvigovanja do spontanega splava ali kakšnih težav. Ko bom dobila potrditev, da sem zanosila, se bom zagotovo pazila, brez tega pa težko prelagam delo na sodelavce. Ali mislite, da bi se morala ves čas paziti. Omenim naj še to, da sem imela pred pol leta spontan splav, otroka si pa resnično želiva. Hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: dvigovanje v prvih tednih nosečnosti 18.6.2008 22:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dvigovanje nima nobene veze,razen če imaš rizično nosečnost
|
|
|
|
RE: dvigovanje v prvih tednih nosečnosti 18.6.2008 22:20:28
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Tud jaz sem dnevno (in še vedno) tovormi težke torbe, v katerih so knjige ...
|
|
|
|
RE: dvigovanje v prvih tednih nosečnosti 18.6.2008 22:20:44
|
|
|
|
frutka_
|
Če je možno se je najbrž bolje izogniti dvigovanju bremen v nosečnosti. Ko boš imela pregled pri gin. vprašaj in ti bo najbolje znal povedati. Čestitam!
|
|
|
|
RE: dvigovanje v prvih tednih nosečnosti 18.6.2008 22:24:29
|
|
|
|
Naja30
|
Dokler ne bo test pozitiven, živi normalno kot si doslej. Vnaprej je brezveze nekaj delat ali ne delat. Ko boš noseča, pa res malo popazi pri težjih bremenih. Ne poslušaj "dobronamernih" nasvetov, da nos. ni bolezen in kako so nekatere dvigovale težka bremena dokler niso šle rodit ipd. Ok, pretiravam. Nos. res ni bolezen, je pa le drugo stanje in ženska se lahko malo popazi. Kdaj se pa boš, če ne zdaj?
|
|
|
|
RE: dvigovanje v prvih tednih nosečnosti 18.6.2008 22:43:00
|
|
|
|
lex
|
lej jaz ti lahko napišem, da lahko dviguješ. Imam še samo 19 dni do PDP, doma pa nadebudno 1 letnico, ki jo konstantno dvigujem in nosim. Ampak moje telo je takšno, da mi to dovoli. kakšno pa je tvoje pa ne veš. zato ti svetujem sploh pri prvem otroku in glede na to, da si imela SS, da po pozitivnem testu ne dviguješ težkih bremen. Naj ti G da potrdilo, da ne smeš. Pa velikokrat ti itak sodelavci več ne dovolijo tega (ko izvedo, za tvojo ). jaz delam v vrtcu, kjer imamo zelo lahke plastične ležalnike, pa mi jih moja sodelavka ni pustila več prekladat.
|
|
RE: dvigovanje v prvih tednih nosečnosti 18.6.2008 23:44:52
|
|
|
|
rija
|
roko na srce, ampak 7 kil pa za eno babo res ni neka teža?
|
|
RE: dvigovanje v prvih tednih nosečnosti 18.6.2008 23:45:59
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Če je možno se je najbrž bolje izogniti dvigovanju bremen v nosečnosti. Ko boš imela pregled pri gin. vprašaj in ti bo najbolje znal povedati. Čestitam! frutka, brez zamere, a ti sploh bereš poste na katere odgovarjaš?
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?