Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
igrice na otroški rojstnodnevni zabavi 18.6.2008 20:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo mamice Najprej lepo prosim moderatorje da pustijo par uric to temo tukaj, je bolj obiskana kot tista z igrami, proosiiim Potrebujem nekaj idej kako zabavati 10 letnike na rd. zabavi. Namreč soseda praznuje v soboto 10. r.d. in njena mamica me je prosila, če bi ji malo pomagala pri animiranju otrok, mislila je predvsem na različne igre. Otrok bo 20, tako da sem mislila, da bi se razdelili na 4 skupine po 5 otrok in tako tekmovali v različnih igrah, na koncu bi pa dobili nagrade. Če bo lepo vreme bomo zunaj, če pa bo dež pa v hiši, tako da v bistvu potrebujem 2 sklopa teh iger. Za zunaj sem razmišljala naslednje: - prenašanje jajc oz. vode na čajni žlički z usti - poskakovanje v vreči za krompir - pokanje balonov z ritjo - 2 otroka skupaj bosta imela zavezano vsak po eno nogo in tako bosta hodila do cilja - tek okrog stožcev - poskakovanje po eni nogi iz enega v drugi obroč In še za v hišo: - kviz - pantomima - v vreči bodo predmeti in otroci bodo morali s tipom ugotovit kaj se notri skriva To imam do zdaj-zelo izvirno, vem ja Ideje prosim!! Pa hvala da ste prebrale No saj mogoče bo še kateri drugi tudi prav prišla ta tema, glede na to da ste večinoma vse mamice
|
|
|
|
RE: igrice na otroški rojstnodnevni zabavi 18.6.2008 21:56:10
|
|
|
|
Lunca1
|
med dvema ognjema - to smo se šli mi pri tej starosti
|
|
|
|
RE: igrice na otroški rojstnodnevni zabavi 18.6.2008 21:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri desetih letih se ze igrajo manekenke in misice .
|
|
|
|
RE: igrice na otroški rojstnodnevni zabavi 19.6.2008 18:01:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala za odgovore, sploh tebi Felicita, sem si že šla po to knjigo, hvala res Lep večer vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?