Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bioresonanca, glivice, prehrana... 18.6.2008 16:11:22
|
|
|
|
rumenasoncnica
|
Z našim 8-mesečnikom, ki ima AD, smo bili pred kratkim prvič na bioresonanci. Zadeva je potekala drugače, kot sem si predstavljala: testirali so ga za glivice in neke t.i. bazične alergene. Test je pokazal, da ima prekomerno razmnožene glivice in alergijo na mleko in pšenico. Ko naj bi se to pozdravilo, pa testirajo ponovno (seveda za plačilo!) za ostale alergene. A imate ostali tudi take izkušnje? Jaz sem namreč pričakovala, da ga bodo testirali za vse, kar pač lahko že kar prvič. Potem so mu naredili kar prvo terapijo za glivice, ker naj bi bilo nujno te odpraviti pred zdravljenjem ostalih alergij. Dobili smo tudi recept za Diflucan (vsak dan mu moramo dati 1/2 žličke) in strogo dieto za naju oba (brez pšenične moke, sladkorja,....), ker se še dojiva, čeprav jaz nimam glivic. Glede na navodila za prehrano mu lahko od sadja dam samo 1 kislo jabolko na dan in nič banan ali hrušk - drugega sadja doslej še ni jedel (na listu sicer piše, da so dovoljeni še ananas, grenivke in kivi, ampak tega mu seveda ne mislim dajat). Sedaj sem malo v dilemi, kako ravnati....mi lahko katera pomaga s svojimi izkušnjami?? Hvala
|
|
|
|
RE: bioresonanca, glivice, prehrana... 18.6.2008 20:35:50
|
|
|
|
urška
|
hčerp od moj prijateljice so testirali na vse, prvič ko je bila tam. potem je imela pa 6 ali 8 ponovitev teh terapij in zdaj naj bi bila zdrava. starši so s terapijami zelo zadooljni. so pa prav tako imeli hudo dieto, ker je bila punčka alergična na več stvari povrhu vsega pa je imela še gljivice in ene bakterije.
|
|
|
|
RE: bioresonanca, glivice, prehrana... 18.6.2008 20:38:40
|
|
|
|
tatam
|
Tosjo so prvič testirali na najpogostejše alergene.Potem sva imela 10 terapij,pa kontrolo,kjer so mu odkrili nove alergene, "stari" pa se niso nič pozdravli -razen kandida je sedaj v redu,ostali so nama ostali!
|
|
|
|
RE: bioresonanca, glivice, prehrana... 18.6.2008 21:00:54
|
|
|
|
rumenasoncnica
|
Tatam, kam pa ste hodili? In so kaj povedali, zakaj se alergije niso pozdravile? Ste imeli tudi dieto za oba?
|
|
|
|
RE: bioresonanca, glivice, prehrana... 18.6.2008 21:16:42
|
|
|
|
Felicita
|
meni so odkrili na BR alergijo na 12 alergenov - sladkor, jajca, pšenična moka, pektini, arašidi in še kr konkertno precej reči. kot medklic - nobena, ampak res nobena od teh stvari mi v življenju ni povzročala nikakršnih težav nikoli in mi jih še vedno ne. No, te 'alergije' naj bi pozdravili v 12 terapijah, ki bi prišle takratnih 300.000 sit. seveda, pri tem 'zdravilcu', ki je BR opravil. Hvala lepa, miljonarka pa nisem, sploh pa glede na to da ni nobenih težav? še bolj zanimivo mi je pa blo, da mi niso odkrili alergij, ki sem jih imela dejansko diagnosticirane in hude simptome - cvetni prah. Mene niso prepričal, ne morem pomagat. sem pač bolj na strani konvencionalne medicine. ampak vsaj probala sem, 'napako' pa kljub temu drago plačala.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 21:43:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: bioresonanca, glivice, prehrana... 19.6.2008 20:34:31
|
|
|
|
rumenasoncnica
|
Felicita in metulj333, podobne izkušnje je imela z bioresonanco znanka. Mi smo se kljub temu odločili poskusiti z otrokom, ker nam uradna medicina ni pomagala - testi niso pokazali alergije in tu se je zadeva ustavila. Če ima še kdo kake izkušnje ali nasvet, se priporočam
|
|
|
|
RE: bioresonanca, glivice, prehrana... 19.6.2008 21:10:11
|
|
|
|
tatam
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumenasoncnica Tatam, kam pa ste hodili? In so kaj povedali, zakaj se alergije niso pozdravile? Ste imeli tudi dieto za oba? Hodili smo v Moravske toplice.Dieto je imel samo on,ker takrat nisem več dojila.Zakaj pa se niso pozdravle pa niso nič rekli.Je rekla,da bi čez čas spet probali ponovne terapije.Ampak jaz se ne grem več,nimamo ravno viška denarja!Tolko da sedaj vem,da sem probala,ni pomagalo,pa konec.Sicer malo draga izkušnja,pa vendar.
|
|
|
|
RE: bioresonanca, glivice, prehrana... 19.6.2008 21:12:49
|
|
|
|
tatam
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumenasoncnica Felicita in metulj333, podobne izkušnje je imela z bioresonanco znanka. Mi smo se kljub temu odločili poskusiti z otrokom, ker nam uradna medicina ni pomagala - testi niso pokazali alergije in tu se je zadeva ustavila. Če ima še kdo kake izkušnje ali nasvet, se priporočam Ja še to.Tosja ima po uradni medicini alergijo le na mleko.Po dieti ni blo nič bolje. Na bioresonanci so nam našli zraven še alergije na jajce,paradižnik,sojo...Od takrat se držimo tudi teh diet in stanje se je izboljšalo!!!Ampak če mu probam kaj dat od teh alergenov je spet kriza
|
|
|
|
RE: bioresonanca, glivice, prehrana... 27.6.2008 19:45:49
|
|
|
|
Tisana
|
Mi imamo pozitivne izkušnje glede bioresonance. Gospa Rižnerjeva je Tisi odkrila alergijo na KM, zato smo prešli na Pregomin. Po 3 tednih Pregomina je bila Tisa testirana tudi s strani uradne medicine in izvidi krvi so pokazali, da so protitelesa na mleko zelo blizu meje pozitivnosti, kar pomeni, da bi verjetno to mejo že presegla, če ne bi že pred 3 tedne prenehali vnašati alergen v telo. Je pa res, da kožni testi pogosto ne pokažejo ničesar. Včasih so tudi krvni testi nepravilni. Znano je, da je metoda bioresonance bolj občutljiva. Seveda se pa strinjam, da ni vseeno, kam greš na bioresonanco in da verjetno tako kot v vsaki stroki tudi v tej obstajajo bleferji, ki samo molzejo denar od ljudi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Ime za fantkamel79Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.Matevž (
11%)
Tevž (
8%)
Aljaž (
20%)
Jaka (
18%)
Jakob (
18%)
Luka (
26%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!