Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama. Doma.Prst.
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:04:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne nikol
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ali se same tudi kaj samozadovoljujete? Ali to počnete velikokrat? Kje to ponavadi počnete in kakšne pripomočke uporabljate? Resno? Ja, demonca no, saj smo ja spolna bitja, pa če dragega ni zraven, kaj naj ga čakam?
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ali se same tudi kaj samozadovoljujete? Ali to počnete velikokrat? Kje to ponavadi počnete in kakšne pripomočke uporabljate? Resno? Ja, demonca no, saj smo ja spolna bitja, pa če dragega ni zraven, kaj naj ga čakam? itak
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:14:44
|
|
|
|
Blejka26
|
karin24-a nisi prvo napisala da ne nikoli..
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin je taka zelo zadrgnjena punca .
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Karin je taka zelo zadrgnjena punca . Res je. Jaz se nikoli sama ne. Seksamo pod odejo, v temi. O kakšnih pripomočkih govorite se mi pa še sanja ne. Moj ma pripomoček vedno pri sebi.
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:17:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
Sama?!Nikoli!!!Še z možem se k temu ne spravim, ker pač nisem taka grešnica kot nekatere tukaj.Drugače se sploh ne oglašam, samo pri takem razvratu pa človek res ne more biti tiho!
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sploh ne vem kaj je to samozadovoljevanje????
< Sporočilo je popravil biba12 -- 18.6.2008 13:20:08 >
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:31:09
|
|
|
|
ZARA
|
Ne, jst imam eno zaposleno.
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:32:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Karin je taka zelo zadrgnjena punca . Res je. Jaz se nikoli sama ne. Seksamo pod odejo, v temi. Pa oblečena si še pozabila
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:47:39
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Sama?!Nikoli!!!Še z možem se k temu ne spravim, ker pač nisem taka grešnica kot nekatere tukaj.Drugače se sploh ne oglašam, samo pri takem razvratu pa človek res ne more biti tiho! se podpišem. pa še z možem samov spalnici, na postelji a ne, njuška?
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 13:49:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Ne, ker baje dobiš ene ful grde mozolje po celem telesu.
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 14:09:16
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne, jst imam eno zaposleno. Za polni delovni čas?
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 14:27:03
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne, jst imam eno zaposleno. Ma, si faca ZARA! A Desanko Rukić ali Levanko Šakić?
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 14:27:42
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne, jst imam eno zaposleno. Kaj pa ti, anonimna, kdaj to počneš? Ti ne priporočam, glede na to, kakšne stranske učinke ima lahko to. Grdi mozolji pa te stvari.
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 15:44:05
|
|
|
|
blue sky
|
A ni to grešno dejanje ?
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 16:53:02
|
|
|
|
Matejčika
|
Pa še prst ti lahko zagnije!
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 17:49:27
|
|
|
|
Felicita
|
mislm, halo, pa to je ja greh! se ti roka posuši... jest se še tuširam v kopalkah, pa nej bi se samoze... samoza... kaj že? ne smem niti napisat, drgač si bom mogla it prste oprat pod žegnano vodo! mislm kake ste tukej... [sarcasm off] zajček je zakon p.s.: mogoče je pa tale anonimen en potreben tip, ki je pričakovov odgovore v stilu erotičnih zgodbic punce, smo ga razočarale
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 17:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Na tem forumu dela to samo nuna.
< Sporočilo je popravil kind lady -- 18.6.2008 18:01:19 >
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 18:23:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Sama?!Nikoli!!!Še z možem se k temu ne spravim, ker pač nisem taka grešnica kot nekatere tukaj.Drugače se sploh ne oglašam, samo pri takem razvratu pa človek res ne more biti tiho! se podpišem. pa še z možem samov spalnici, na postelji a ne, njuška? Točno tako!Vidim, da sem naletela na podobno misleče osebe,kar me seveda zelo veseli.Veseli me, da še obstaja morala pri ljudeh.Ker zadnje čase je čisto preveč govora o sexu.Samo še tega se manjka, da kakšna odpre temo,kjer boste lepile nage moške!Mislim too much, to naj bi bil vendar družinski portal, na pa da bomo opisovali kako se sexa in podobno .Za to obstajajo drugi forumi.
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 18:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 18:42:30
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo govora o sexu.... .....kako se sexa in podobno ..... ti sploh upaš to besedo napisat? malo ti šepa morala. najbrž te mož ščuva v pokvarjena dejanja. molitev, njuška, molitev.
|
|
|
|
RE: Ali delate to tudi same? 18.6.2008 19:04:43
|
|
|
|
Felicita
|
pa usta (prste?) z žegnano vodo oprat!
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?