|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tel. številka - dr. Tomaževič
18.6.2008 12:32:11   
klary
Lep pozdrav punce!

Vas lepo prosim za eno pomoč! Veliko bi mi pomenilo, da se ne rabim še s tem obremenjevat..

Naročiti sem moram za prvi pregled za odstranitev predrage in rabim telefonsko številko za naročanje v stari porodnišnici oz. še bolje kar direktno od ordinacije dr. Tomaževiča.

Tiste, ki ste kdaj bile pri dr. Tomaževiču, mi lahko pomagate?
Imate kak nasvet: ali je bolje, da se grem osebno naročit, kam sploh it …?

Trenutno imam divje pomanjkanje časa, na spletni strani je preeeveeeč številk, nimam pojma kaj sploh iščem in kam naj pokličem, ginekologinja mi je dala številko, na katero se nihče ne javlja, na forumu sem brskala in brala, pa nisem našla…:( skrbi me, glede pregrade … trenutno čisto preveč zame..:(

Prosim in hvala za pomoč!
Lahko mi pišete tudi na zs. Kamorkoli. Bom vesela!
LP!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.6.2008 19:39:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prošnja za pomoč - dr. Tomaževič
18.6.2008 12:35:44   
Anonimen
http://www3.kclj.si/index.php?m=5&s=3&odd=3&o=1

(odgovor članu klary)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2008 14:37:51   
klary
kind lady hvala!
bom šla kar osebno tja.

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2008 19:40:26   
Anonimen
telefonske številke za naročanje v raznih ambulantah za neplodnost zbiramo tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2517842

(odgovor članu klary)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?