|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolnost po G pregledu
17.6.2008 23:33:19   
Anonimen
Že dalj časa opazujem user posted image  in prišla sem do ugotovitve, da moj ljubi ne mara seksat nekaj dni po G pregledu. G pregledov nimam enkrat na leto, ampak zaradi določenih težav kar pogosto. Danes sem ga pa kar direkt vprašala, če so moje ugotovitve pravilne. In kaj je odgovoril, da se mu kar gabi, ko se spomni, da so neke roke šarile po meni.
Kr neki!!!!!!!!!!!!!!!! Pa sj je sam pregled. A majo vaši user posted image   tud take "muhe"??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolnost po G pregledu
17.6.2008 23:37:10   
baguSka
A majo vaši tud take "muhe"??

Take? NE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2008 23:40:00   
Anonimen
Ne,ker se s  tem ne ubada.
Ti ga potem pa nehaj kuševat,ko bo šel do zdravnika,mu reci da se ga ne moreš dotaknit,ker so ga že neke druge roke.
Mislim... kr nekiuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 6:42:34   
srki
Ne, kaj takega še nisem doživela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2008 8:27:48   
murkica
Nikoli nisem doživela kaj takšnega. Mislim, meni je to kar mao smešno, pa brez zamere.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2008 8:46:49   
blue sky
Ne, mi je pa čuden ta tvoj fant. A on misli, da te G tam spolno zadovolji, ali kaj user posted image .

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2008 8:52:43   
muška
user posted image  ne moreš verjet kake fobije imajo nekateri user posted image  . Pa saj konec koncev mu ne rabiš povedat, da si bila rpi gin. , al moraš?

< Sporočilo je popravil muška -- 18.6.2008 8:53:14 >

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2008 10:02:12   
tanikaa
Ajoj, kaj takega pa res prvič slišim. Pa ne vem, če bi se smejala ali jokala. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2008 10:08:16   
krnekixxx
user posted image user posted image  
JA JA ljudje smo čudna bitja... Ah, pač si je zabil to v glavo... Drugič mu pa ne povej, če maš šanso... Mislim pa da ima vsak človek svoje muhe, tako da ga ne preveč obsojat user posted image

Aja, mi2 drugače tudi po gin. pregledu sexava... sam imam ginekologinjo mogoče zato ne komplicira user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2008 21:07:49   
midvaxy
user posted image user posted image user posted image Mene to nič ne moti. A pol ko greš k zobozdravniku te tudi dva tedna ne poljubi????user posted image user posted image user posted image

The Show must go on

(odgovor članu krnekixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2008 21:11:06   
Anonimen
In kaj je odgovoril, da se mu kar gabi, ko se spomni, da so neke roke šarile po meni.

A rodila si ze?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.6.2008 21:12:08   
jernejav
halooooooo, kaj tvoj tipček je na ginekologa ljubosumen?
Joj folk, a taki dedi so tut.....tej pa js danes ko sem od g ne bom seksalauser posted image

(odgovor članu midvaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.6.2008 10:07:38   
ronja
Hehe, nima takih muh, niti pod razno! Ko sem bila lani user posted image , je itak šel zraven na vse 3 preglede, kjer se kaj vidi (ultrazvok) - tudi na prvega, kjer je ultrazvok vaginalni (kar sem mu prej povedala, da ne bi bil preveč paf;), pa ga ni nič motilouser posted image . Res pa sem imela ginekologinjo in ne ginekologa - ampak mislim,da bi mu bilo to dosti vseeno. Zdaj sem spet user posted image , res mam spet ginekologinjo (sicer hvalabogu drugo), pa ga spet nič ne moti - sploh bi bilo to zdaj res nepraktično, če bi se še s tem obremenjeval - že tako je ob mali user posted image in user posted image , ki ji je non stop slabo, bolj malo priložnosti - in tiste se zagrabiuser posted image

Mogoče bi bilo boljše, če bi imela žensko ginekologinjo? Vprašaj ga! Čeprav jaz dobrega ginekologa ne bi kar tako menjala... (izkušnje s slabimi pač;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.6.2008 10:08:36   
ronja
Aja, ljubi je bil tudi pri porodu in ga tudi to, da je tam skozi pogledala glavica njegove punčke ni prav nič motilouser posted image . Tak da prej ali slej se bo moral sprijaznituser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.6.2008 12:49:29   
čipka
Ne, prvič slišim za kaj takega-ta tvoj fant ima težave v glavi, če mene vprašaš.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.6.2008 21:59:38   
Zofy
Ne, ima pa moj drugo finto. Mislim, da se mu skorajda gabi dojenje. Mislim, seveda "navija" za dojenje, samo mu je to totalno antierotično, upira se mu npr. poskusiti moje mleko, pa čeprav po žički... Ja, vsak ima svoje finte...

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.6.2008 22:41:56   
sandra85
ni glih tako hudo, da se me pol izogibauser posted image , je pa kr malo ljubosumen, ker imam ginekologa in mi po pregledu vedno gnjavi, nej menjam za kako ginekologinjouser posted image js bi-takoj!!! samo je v bljižini ena, ki je katastrofa, v bolnici pa imajo baje vse polnouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.6.2008 8:42:19   
ronja
Sandra, če maš dobrega g., ga ne menjaj za nič na svetu! (mam izkušnje s slabo ginekologinjo, bi 100x rajši mela dobrega ginekologa!)

zofy, mojemu lubiju se je zdelo hecno, predno sva mela user posted image , da je enim seksi dojenje, ko pa sem začela dojit, mu je bilo pa ful všeč - sicer ne zaradi samega dojenja, ampak zaradi golih prsiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.6.2008 11:44:37   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Ne, ima pa moj drugo finto. Mislim, da se mu skorajda gabi dojenje. Mislim, seveda "navija" za dojenje, samo mu je to totalno antierotično, upira se mu npr. poskusiti moje mleko, pa čeprav po žički... Ja, vsak ima svoje finte...

ja no, jaz  mu ga pa niti ponudila nisem, ne tako, ne po žličkiuser posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.6.2008 12:27:33   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

ja no, jaz  mu ga pa niti ponudila nisem, ne tako, ne po žličkiuser posted image .

Meni tudi to ni niti na kraj pameti padlo. Ne vem no, niti pustila mu ne bi. Sem pač čudna verjetno. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.6.2008 13:13:39   
sunny24
moj dragi je rekel, da bi tvojemu mal po glavi pošaril, če je vse v redu...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.6.2008 22:55:19   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Meni tudi to ni niti na kraj pameti padlo. Ne vem no, niti pustila mu ne bi. Sem pač čudna verjetno. user posted image

Mogoče sem pa jaz čudnauser posted image user posted image user posted image .
No, sej mu nisem ponujala, ker mi je že v nosečnosti rekel, da naj mi kaj takega niti slučajno ne pade na pamet. Samo kolegi pa me sprašujejo kak okus je... ljudi to zanima, se jim ne gabi.

No, kot sem rekla, vsak ima svoje finte...user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.6.2008 23:20:31   
AinB
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.6.2008 23:58:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Sandra, če maš dobrega g., ga ne menjaj za nič na svetu! (mam izkušnje s slabo ginekologinjo, bi 100x rajši mela dobrega ginekologa!)

ni glih kej preveč...res bi rada menjala, ker je postal ful površenuser posted image imam b.tok že od 15. leta in on mi skozi samo canesten svečke dajeuser posted image user posted image user posted image zadnjič sem mu morala zagnjavit, da mi je UZ jajčnikov naredil, ker me levi skozi boli in smo ugotovli, da imam cisto.....eh, ja bi ga menjala, sam trenutno nimam izbireuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime na S
katarincatinca77

Kaj vam je lepše?

Sara (47%)

Sabrina (7%)

Stella (22%)

Sofia (23%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!