|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (191.NADALJEVANJE)
23.2.2005 7:03:37   
Sulfinija
Lepo dobro jutro!!!

Vsem skupaj prav prisrčen pozdravček jutranji.Sem mlce bolj zgodnja,ker možeku kuham :kava:,ker potem gre malce pozneje v službi in bova skupaj spile tole dobro jutranjo :kava::kava::kava: ob možekovi nečakinji,ki je včeraj prišla k nama na počitnice.
Igrali smo se družabno igrico od 10.30 in meni se je malce že dremalo,no bolj me je vleklo seveda :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,nadoknaditi je trebalo kar sva zamudila ko sem preganjala v teh dneh virus.In končno sem ga pregnala jutri grem k zdravnici,da zaključi bolniški stalež in potem v soboto veselo na delo.No potem ne bopm imela več toliko časa vam drage punce težit na forumu ker ne bom imela toliko časa.
Včeraj me je klicala šefica in to me je vrglo popolnoma iz tira češ kdaj pridem ker ni nikogar za delo,vendar ne bom še šla mislila je valda danes da naj pridem vendar prejšnji večer vročina danes delam mislim dsa to ne gre skupaj,sicer bo pa sobota prav kmalu.Jutri jo bom poklicala in ji rekla,da se v sobote vidima na delu.Joj 6.mesecev delam pa še nobenkrat nisem ostala doma v bolniški in že me pogrešajo,joj očitno ne bom smela biti bolana.
Punce moja :hudicek: se počasi nakazuje ne v obliki izcedka temveč že dobivam po obrazu te vidne mozolčke,ki se pojavijo vsak mesec pred to nezažejeno :hudicek:,joj da bi jo lahko že vsaj zbrcala in si jo odpravila za vsaj 9.mesecev za vsaj :duda::duda: štručki majhni hkrati,no tudi z eno bi bila neznansko zadovoljna.
Punce verjemite čudeži obstajajo poglejte našo Kiro prvič dvakrat ima za sabo neuspešen IVF po tretjem končno na svet prikuka njena :duda:,sedaj komaj stara šest mesecev in ponovno bojo zibala in to kar po naravni poti?Punce kako si vse to ve prdstavljate kaj je to kako se lahko zgodijo taki čudeži?Sicer pa poznam takih parov ogromno in morm priznat ter rečt sama sem neštetokrat Kiri to tudi preko RR povedala,da je lahko na vse to pripravljena.Še enkrat :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za našo Kiro?
Anitka kaj pa je s tabo,da sem prebrala,da bi se rada odklopila z RR na vsaj nekaj časa?Ne odhajaj sama sem imela tudi takšne krize vmes vendar še pomislila nisem,da bi vas zapustila,...Me to kar nekaj sprosti in mi daje vedno,vedno novega upanja.
Joj,komaj čakam ta petek,da se rešim tega razgovora sem že kar malce raztrešena in to pred vsakim obiskom te ambulante ne vem zakaj?
Kako pa kaj vse ostale upam,da se boste danes javljale v čim večjem številu,in da damo spet en dan na stran in pozabimo na vse slabo,kar se nam dogaja in,da čimprej bomo vse skupaj v 9nebesa9nebesa9nebesa in povile naše :duda::duda::duda::duda:,ter da bomo kaj kmalu kupovale nove obleke za srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.
Tole je za našo srečo :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: in za naše :duda::duda::duda::duda::duda::duda:,ter tudi ve vse skupaj uživajte ob jutranji :kava::kava::kava::kava::kava:,kakor bova midva z mojim zlatim možekom.
Tole je samo za vas zveste forumke velik :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: naj nas čuvajo :angel::angel::angel::angel:.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.2.2005 7:12:55   
biba77
Ojla,
Anitka, si ze nazaj? Jaz te ze pogresam.
Sama sem se zelo :zaspan::zaspan::zaspan:. Sicer ze v sluzbi, samo letim najprej po eno malo kavico in potem na delo. Danes in jutri imam full guzvo (delo je za rac, tako, da vas ne bom izpustila iz dnevnega programa) ...in prav je tak. Moram se max. zaposlit.
Hvala za vcerajsnji vecerni cvek. Odprl mi je oci - lazje je z vami kot brez vas!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2005 8:44:41   
dadica
Pozdravček mojca.
sorry ker sem tako pozva z odgovorom!
Ko sem bila v mb na pregledu mi dr.k dala napotnice za inseminacijo in recept za klomifen,počakat bi mogla samo % dan m vzet tablete in iti na UZ tako da boš pri naslednji M že v postopku.
kdaj imaš zdravnika v MB?

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2005 8:49:32   
Sulfinija
Dadica!!!

Javi se mi še kaj,da mi prej mine ta dolgčas.Jutri grem k zdravnici,da mi zaključi bolniški stalež in potem v petek 25.02.imam zdravnico dr.Kovačevo v MB in takrat bo 24.dan ciklusa,mozolčki so že na čelu,tako da upam da čimprej priteče ta :hudicek: in bom hitro začela z klomifenom in hitela novim zmagam nasproti upam da uspešno proti svoji težko pričakovani :duda:.
Tebi in Bambi je uspelo upam,da bo tudi čimprej tebi ne morem verjet pa še vse tri smo ble na Ptujskem karnevalu no tudi meni bo uspelo kmalu in bom tudi jaz vesela srečka :nosecka:.
Javi se kaj z lepimi mislimi in drži pestke za petek kajti,ko pridem domov iz ambulante vam takoj sporočim novico.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2005 10:28:24   
KIRA
hvala mojca. pravzprav gre zasluga našemu atiju, zgleda da so se njegovi plavalčki izbojšali. (mogoče ker zdaj manj seksava kot običajno in se imajo čas sformirat v udarni bataljon, hihihii) :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

sicer pa je že res, da se dosti ženskam to zgodi po IVF:ups:, poznava (pravzaprav mož) vsaj 2 taka para, ampak je bla vedno težava pri ženskah, ker so imele PCO ali pa kake druge komplikacije.
pri nama je bil pa do nedavnega mož "krivec", ker je imel premalo pridnih palvalcev. seveda se zdaj nosi kot pav in trdi, da je bla vse kriva psiha - pri meni. ja seveda - nekdo mora bit kriv.:zmeden:

ampak me čist nič ne briga kdo je bil kriv ali ne, glavno da imam jaz sedaj moje cukrčke, enega v naročju, drugi je pa na poti.:bravo::bravo: ne morete si misliti, kako breme mi je padlo z ramen, ker mi ne bo treba ponovno na ta mučni IVF.9nebesa9nebesa9nebesa
naša zlata trnjulčica (ker glih pančka) pa bo končno dobila bratca ali pa sestrico in bomo prava družina. :)-:)-:)-:)-:)-

po porodniški (ta drugi), pa potem ne bo ovir, kje in kako najt službo, ker od delodajalcev noben ne bo pričakoval, da bom tako hitro šla na porodniško, saj bom mamica 2 čudovitih štručk.

punce, vsem vam želim :rozica::rozica::rozica:, da se vam uresniči, kar se je meni in da vam bo dneve in noči razsvetljeval tak lep sonček:angel:, kot jih meni. ta občutek, ki se pol pojavi v maminem srcu :love: je čist nekaj posebnega in želim vam da bi vse, ki si to želite, ta občutek čim prej spoznale in imele vse v objemu najlepše dojenčke kar jih je svet videl! :duda::duda::duda::duda::duda:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?