Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razlaga dr. Pusenjaka,... 23.2.2005 7:22:51
|
|
|
|
puri
|
:zmeden2::zmeden2::zmeden2: čist nič ne razumem:zmeden2:
|
|
|
|
Razlaga dr. Pusenjaka,... 23.2.2005 8:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz razumem samo prvi del stavka, ampak tam pravi, da ne ve...
|
|
|
|
Razlaga dr. Pusenjaka,... 23.2.2005 8:23:08
|
|
|
|
Maša26
|
Urinski test lahko lažno pokaže pozitivno, če ima ženska hormonske motnje.. Krvni test pa je bolj natančen oziroma krvi hormoni ne morejo prevarat :) Po moje nekaj v tem smislu.. LP!
|
|
|
|
Razlaga dr. Pusenjaka,... 23.2.2005 8:29:14
|
|
|
|
biba77
|
Po domace: urinski test meri vec razlicnih hormonov skupaj, samo en od njih pa je dejanski pokazatelj nosecnosti. Krvni test pa meri samo tistega enega. :miska:
|
|
|
|
Razlaga dr. Pusenjaka,... 23.2.2005 8:53:00
|
|
|
|
Nyah*
|
Huh Astra, na koncu bomo vse dr. medicine, kaj vse moramo vedet in razumet:zmeden: Zakaj potem ne naredijo le krvnega testa a ne:(, ce urinski lahko narobe pokaze! Dajo ti upanje, potem pa UPS, narobe,:(:(:( Ampak Astra, midve se morva samo RR-ja drzat, a vidis kako razsaja tale :nosecka: virus. Boma kmal tut midve :bravo::bravo::bravo: za :modri::roza: in :nosecka:! LP in :rozica::rozica::rozica: Nyah!
|
|
|
|
Razlaga dr. Pusenjaka,... 23.2.2005 10:26:29
|
|
|
|
TANTRA
|
Zdaj mi ni pa nič jasno!!! A hočete reč, da clearblue, byby check lahko prikažejo lažno nosečnost????
|
|
|
|
Razlaga dr. Pusenjaka,... 23.2.2005 10:31:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj, mislim, kakšno zavajanje so pol lahko ti testerji:grrr: Sej ne morem verjet:grrr: Tinka
|
|
|
|
Razlaga dr. Pusenjaka,... 23.2.2005 10:44:40
|
|
|
|
biba77
|
Ja, Tantra. :( In, zato se enrat - NE DELAJTE TESTOV PRED IZOSTANKOM M, ce je pa le mozno, pa pocakajte teden dni ali se vec, po izostali M. In takrat mora crtica, ki kaze nosecnost dobesedno zazijat! Na veliko in mocna naj bo, prej, ko v 5 min. :(
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?