Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: garažna vrata panela in takt 17.6.2008 8:07:18
|
|
|
|
honey
|
Mi2 z možem sva dala okrog kakšnih 5, 6 ponudb za garažna vrata. Nazadnje sva se odločila za firmo, ki prodaja Normstahl vrata. Ne vem več, kakšne znamke prodaja Panela, ampak nama je moj oče svetoval, da naj dava raje 200 € več in bodo vrata delala. On je kupil neko poceni varianto dvižnih garažnih vrat in so mu po 3 letih delovanja padle skoraj na glavo. Tako da jih je zamenjal in kupil Hörmann (ali Normstahl) ne vem točno. Ne vem, mi2 sva se navadila, da ne gledava več na ceno, ampak samo še na kvaliteto.
|
|
|
|
RE: garažna vrata panela in takt 8.7.2009 19:42:29
|
|
|
|
švicarka
|
Mi smo vzeli vrata pri Paneli in se zanje ne bi več odločila. Montirali so nam napačna vrata in za tistih borih 5% popusta smo se bockali dva meseca. Vrata pa so nam na žalost ostala. Premisli preden se odločiš. Tudi njihov odzivni čas je bog pomagaj! Raje daj kakšen evro več in boš bolj zadovoljna.
|
|
|
|
RE: garažna vrata panela in takt 9.7.2009 11:44:01
|
|
|
|
ziva1
|
Za razliko od švicarke, moram jaz povedati, da smo več kot zadovoljni in sicer smo mi vzeli od panele garažna vrata z osebnim vhodom in so tudi bili od 4 ali 5 ponudnikov najbolj ugodni. Mi smo tako z dobavo, montažo in vrati zadovoljni, imamo jih pa nekje 1 leto. Tako, da jaz priporočam.
|
|
|
| Stran: [1] |
je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?cupacupsda (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!